Kalp Atişlari Yokmuşşşşşş

KANAMAN OLDU CANIM BENİM SONRA DOKTORU ARADIM GEL DEDİ BENİM DONDURULMUŞ EMBİYOM YOK.

canım benim seni cok iyi anlıyorum kısmet ne yapacan kabullenmekten başka şansımız yok

ama cok şükür seni güçlü gördüm

dondurulmuşların var diye aklımda kalmış

olsun ikinciye taze taze yumurtaların olur :)) doktor ne kadar süre verdi ikinci için benim doktor 2 ay yasakladı ama ben 6 ay yapmayacam anca üzerimdeki fazla kiloları atarım

CANIM 2 AY DEDİ AMA BENDE HEMEN DENEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİLİYORSUN BENİMDE FAZLA KİLOLARIM VAR ONLARI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

CANIM 2 AY DEDİ AMA BENDE HEMEN DENEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİLİYORSUN BENİMDE FAZLA KİLOLARIM VAR ONLARI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

nermincim dün four you mağazasından kondisyon bisikleti altım 79.00 ytl ye düşmüş taksitle aldım acaip güzel cıktı

bide günde 3 litre su içiyorum tiji zayıflama bandı aldım sabahları limonlu su içiyorum bide 5li zayıflama çayı varya ondan da aldım ya zayoflayacam ya zayıflayacam acaip hırs yaptım :dance:

Canim çok Geçmiş Olsun üzülme Benimde 2kürtajim 2düşügüm Var Hayat Insana Neler Gösteriyo Nelerle Karşilaşiyorsun Bende Ilkinde Yikilmiştim Tabiki ötekinlerdede Ama Ilkinden Sonrakilere Aaa Hamile Kaldim Diye Sevinemedim Hep Korktum Ama Hayirlisi Olsun Allah Bütün Isteyen Herkezin Kucagini Doldursun Aminnnnnnn üzülmeeeeee

CANIM BENDE 5'Lİ ZAYIFLAMA ÇAYI ALMAK İSTİYORUM AMA NERDEN ALICAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.NE KADAR FİYATI

Canim Nermin Bende Kullaniyorum Beşibiyerde Zayiflama çayini çok Memnunum Aktarlardan Yani Baharatçilardan Bulabilirsin Beşibiyerde Diye Satiliyor Ve Fiyatida çok Uygun Ben Iki Aylik Yetecek Kadar Aldim Ve 10 Ytl Kullanmani Tavsiye Ederim 10-12 Gün Içerisinde 3 Kilo Verdim Ve Hala Kullaniyorum

özlemkrts Zayiflayacagim Diye Umarim Kendine Eziyet Etmiyorsundur Bana Birazcik öyle Geldi Zayiflama çaylari Sporlar Tij, Bantlari Limonlu Sular Ooooooooooo

Akil Vermek Gibi Olmasin Yardimci Olmak Için Diyorum Birkere Sabahlari Limonlu Ilik Su Sürekli Yapildigi Taktirde Miğdeyi Delmeye Kadar Gidiyor O Tiji Bantlari Hiç Kullanmadim Bilmiyorum Ama Kanaatimce Direkmen Sinirleri Uyariyor öyle Olmsaydi Eger Ihtahi Kesmezdi Diye Düşünüyorum Benim Bir Yakinimda Kullanacakti Ona Engel Oldum Bukonuda Bilgili Birisine Sor öyle Kullan Sporsa Tabiki Onu Yap Faydalidir Beşibiyerdeyi Bende Kullaniyorum

Beşibiyerdeyi memnunmusun?

allah dileseydi yaşardı bebişin demekki ömrü o kadarmış bebişin.inşallah bidahaki sefer her şey yolunda gider ve anneliği tadarsın.tabi bize de rabbim nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun. ben de 2.5 ay önce kalp atışı olmadığı için bebeğimi kaybettim. çok zor bir durum. üzülmemek elde değil ama yapacak da birşey yok.yaşasaydı bu haftalar içinde cinsiyeti belli olacaktı. hep bunları düşününce üzülüyorum ağlıyorum ama elden bişey gelmiyor. en azından hamile kalabiliyorsun, çok kısa süreyle de olsa bu duyguyu yaşadın bu da güzel birşey. Allah inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı evlatlar nasip etsin. en önemlisi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almayı nasip etsin.

Nermincim çok Geçmiş Olsun Allahim Sabrini Versin Dilerim En Yakin Zamanda Kucağin Dolar Yüzün Güler.... Birde Kisslar Zayiflayin Mutlaka Bu Herşeyden önce Sağliğiniz Için önemli Ama Zayifliycam Diyede Kendinize Zarar Vermeyin Bilmediğiniz şeyleri Yapmayin....

nermin geçmiş olsun deyip yaranı tazelemek istemiyorum ama Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin canım.hep öyle dua etmek lazım.Allah sabır, dayanma gücü versin.bırakma kendini bak gebe kalmanda bi problem yok.İnşallah en kısa zamanda çifter çifter bebişlerin olur...a.s.

canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Bu üzüntüyü tez zamanda atlatırsın inşallah. kendine iyi bak canım. biran önce tekrar sağlığına kavuş ve bebiş sahibi ol inşallah. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…