- 18 Mart 2008
- 284
- 2
-
- Konu Sahibi NERMXIXN1982
KANAMAN OLDU CANIM BENİM SONRA DOKTORU ARADIM GEL DEDİ BENİM DONDURULMUŞ EMBİYOM YOK.
CANIM ALLAHA SIĞIN VE SADECE TÜM KALBBNLE ONDAN YARDIM DİLEa.s.CANIM BEN BUGÜN GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM GİDERSEM ALICAKLAR ÇOK KORKURUM BAŞKA DOKTORA GİTTİM DUPPLE MAKİNE VARMIŞ BÜYÜK ULTRASYON ONA GİRDİM ORDADA DUYULMADI YA KAFAM ÇOK KARIŞIK NE KADARLIK HAMİLE OLDUĞUMUDA BİLMİYORUM
canım benim seni cok iyi anlıyorum kısmet ne yapacan kabullenmekten başka şansımız yok
ama cok şükür seni güçlü gördüm
dondurulmuşların var diye aklımda kalmış
olsun ikinciye taze taze yumurtaların olur :)) doktor ne kadar süre verdi ikinci için benim doktor 2 ay yasakladı ama ben 6 ay yapmayacam anca üzerimdeki fazla kiloları atarım
CANIM 2 AY DEDİ AMA BENDE HEMEN DENEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİLİYORSUN BENİMDE FAZLA KİLOLARIM VAR ONLARI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
nermincim dün four you mağazasından kondisyon bisikleti altım 79.00 ytl ye düşmüş taksitle aldım acaip güzel cıktı
bide günde 3 litre su içiyorum tiji zayıflama bandı aldım sabahları limonlu su içiyorum bide 5li zayıflama çayı varya ondan da aldım ya zayoflayacam ya zayıflayacam acaip hırs yaptım :dance:
CANIM BENDE 5'Lİ ZAYIFLAMA ÇAYI ALMAK İSTİYORUM AMA NERDEN ALICAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.NE KADAR FİYATI
Akil Vermek Gibi Olmasin Yardimci Olmak Için Diyorum Birkere Sabahlari Limonlu Ilik Su Sürekli Yapildigi Taktirde Miğdeyi Delmeye Kadar Gidiyor O Tiji Bantlari Hiç Kullanmadim Bilmiyorum Ama Kanaatimce Direkmen Sinirleri Uyariyor öyle Olmsaydi Eger Ihtahi Kesmezdi Diye Düşünüyorum Benim Bir Yakinimda Kullanacakti Ona Engel Oldum Bukonuda Bilgili Birisine Sor öyle Kullan Sporsa Tabiki Onu Yap Faydalidir Beşibiyerdeyi Bende Kullaniyorum
özlemkrts Zayiflayacagim Diye Umarim Kendine Eziyet Etmiyorsundur Bana Birazcik öyle Geldi Zayiflama çaylari Sporlar Tij, Bantlari Limonlu Sular Ooooooooooo
GÜNAYDIN PAZARTESİ KÜRTAJ OLDUM ARKADAŞLAR BUNDADA BİR HAYIR VARDIR.
canim Teşekkür Ederim Ilginiz Için Pazartesi Aldilar Ama çok Kötü Bir şey