Kalp Atişlari Yokmuşşşşşş

nerminciğim hemen ümitsizliğe kapılma...inşallah bir dahakine duyarsın canım benim...güzel haberlerini bekliyoruz canım...

nermin daha yeni okudum, umarım yarın bebişin kalp atışlarını duyarsın, Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bence de tek dr. un demesiyle aldırma hemen. başka dr.a git tatmin olmazsan bir başkasına. Ama sakin olmaya çalış. eminim çok zordur ama en azından denemeye çalış.

canım allah yardımcın olsun.inşallah herşey gönlünce olur.güzel haberler verirsin inşallah...

Nermin günaydın seni çok merak ediyorum hayırlı haberlerle bu gün siteye girersin inşallah.

çok üzüldüm Nermin,geçmiş olsun,Allah sağlıklı hamilelikler,bebekler nasip etsin inşallah...

nerminim geçmiş olsun bizler aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım senin ki dahada ilerlemişti seninki daha acı olmuştur ama geçmiş olsun canım ne yapalım kendimizi toparlayıp yeni umutlar beslemek zorundayız biliyorum ki en iyisi bizi bekliyor en hayırlısı ve artık daha fazla bekletmeyecek eminim ben bundan sende inan ve bu yaşadıklarımız güzelliklerin habercisi hiç merak etme canım

canım yaaaa çok geçmiş olsun...hayırlısı buymuş demekki canım...inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın ve sana sımsıkı tutunur bebişin bu sefer....a.s.

X