Kalp Atişlari Yokmuşşşşşş

NERMXIXN1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
411
1
7+4 Günlük Hamileyim Doktor Kalp Atişlari Yok 2 Gün Sonra Gel Tekrar Bakalim Dedi Eğer Yoksa Alalim Dedi Yok Kötüyüm Dünya Başima Yikildi.

canım çok üzüldüm ama sakin ol belki iki gün sonra duyarsın stres bebeğine daha çok zarar verir ama kendinide herşeye hazırla bazen 8 hafta duyuluyor kalp atışları zor biliyorum ama biraz sakin ol ve ol canım

canım bi toplantı için cıkıyorum 2 saat içinde gelecem aklım sende kalacak ne olur üzülme hakkında hayırlısı olsun

Nermin Merhaba, Daha Kesin Sonuç Belli Olmadan Kendini üzme Lütfen. Durum Ne şekil Olursa Olsun Allah Senin Için En Hayirlisini Verecektir. Dua Et. Bende çok üzüntüler Yaşadim. Ama şimdi Hepsini Unuttum. (6 Aşilama Yapildi, 3 ü Tuttu 3 üde Düştü. Daha Sonra Kendiliğinden Hamile Kaldim Ve Oğlum 3,5 Yaşinda)

HAKLISINIZ AMA BAZEN İNSAN KENDİNE SÖZ GEÇİREMİYOR

sevgili nermin, gönlünü ferah tut sen ve bebişlerin Allaha emanet..Dualarımız seninle...

nermin canım inşallah duyarsın belki geç döllenme falan olmuştur canım... bidahaki gittiğinde bol idrarınla git..daha iyi duyulur..

bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durmıştu ama onun kanaması oldu dr gidince öğrendi...
sende herhangi bir değişiklik oldumu ağrı veya kanama gibi...
inş.sağlıklıdır

dr un hemen alırız gibi konuşmasıda hoşuma gitmedi doğrusu ...bi acayip oluyolar işte kimisi .gereken ehemmiyeti göstermek biraz onlar için külfet oluyo heralde ..devlet hastanesine mi mi gittin canım..

nermincim ben moralini bozmayım diye aslında söylemekte tereddüt ettim ama benim bebeğimin kalbide SAT göre 10 haftalıkken duyulmadığı için alındı.. hiç gelişememiş . üzüldüm falan ama her şeyde bi hayur var demek lazım...şimdi tekrar hamile olabilirim .bu gün erken gebelik testi yapıcam .. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

Son düzenleme:
bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durmıştu ama onun kanaması oldu dr gidince öğrendi...
sende herhangi bir değişiklik oldumu ağrı veya kanama gibi...
inş.sağlıklıdır

CANIM BENİM KANAMAM OLMADI AĞRIMDA OLMADI AMA BUGÜN KASIKLARIMDA BİR AĞRI VAR NEDEN BİLMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…