- 18 Mart 2008
- 284
- 2
-
- Konu Sahibi NERMXIXN1982
ÇOK DOĞRU ÖZLEM SABAH ARKADAŞA AYNUSUNU SÖYLEDİM CANIM KİMSE BİLMİYOR KIYMETİNİ
doğru
nermincim şimdiki derdim kilolarım ban ilaç hamilelik derken aşırı kilo aldım 66 ile hamile kaldım şimdi 75 kiloyum kafayı yiyecem halen kanamam var diyete de başlıyamıyorum ne yapacam şaşırdım kaldım
acil zayıflamalıyım ama nasıl
Merhaba Nermincim Kaç Gündür Giremiyordum, Görünce çok şaşirdim Baştan Sona Okudum Canim Doktorun Ne Zaman Gel Dediyse Git Bence Allahim Inşallah Bu Sefer Duyulmasini Nasip Eder Ya Birde Ben Yanlişmi Hatirliyorum Sanki Sen önce Merak Ettiğin Için Başka Bir Doktora Gitmiştim Ve Duymuştun Sesini ?
canim Ben 2 Hafta önce Gittiğimde Kalp Atişi Var Dedi Ama şimdi Yok Dedi Doktor Dediğin Gibi Başka Doktora Gittim.yarin çağirdi Beni Tekrar Bakacağiz Dedi
CANIM BEN 2 HAFTA ÖNCE GİTTİĞİMDE KALP ATIŞI VAR DEDİ AMA ŞİMDİ YOK DEDİ DOKTOR DEDİĞİN GİBİ BAŞKA DOKTORA GİTTİM.YARIN ÇAĞIRDI BENİ TEKRAR BAKACAĞIZ DEDİ
Nerminciğim Allah bebeğine ömür versin canım
Annemin başınada gelmiş senin başına gelen kızkardeşime hamileyken kontrole gittiğinde kalp atışları yok alacağız bebeği demişler annem çok ağlamış eşimle birlikte yarın geliriz diye çıkıp eve gelmiş bütün gece dua etmiş sabah babamla aldırmaya gitmişler ama bu kez kalp atışlarını duymuşlar şimdi dünya tatlısı bir bacım var
Umudunu yitirme canım öpüyorum seni:teselli:
Yarin Mutlaka Git Ama Sakin Erteleme, Kendinde Herhangibir Değişiklik Hissediyormusun? Nebilim Göğüslerinde Ağri Vardida şuan Yok Gibi Ya Vücudunda Olan Bir Ağri Filan? Yada Miğdende Bulanti Iştahsizliğin Varmi?
CANIM BENİM ZAYIFLAMAM LAZIM MIŞ DOKTOR ÖYLE SÖYLEDİ 1,70 BENDE 75 KİLO DAN 85 OLDUM BENDE ŞU İŞ SONUÇLANSIN SPOR YAZILICAM SADECE KENDİMİ KİLO VERMEK İÇİN YORUCAM SENİN BOYUN KAÇ CANIM
1.68 kilo 75 benim doktor ilaçlardan dedi hormon ilaçlarıya yaparmış
EVET CANIM VERİRSİN SENİN CANIN SAĞOLSUN BENDE VERİCEM
BERABER VERİRİZ TAMAM MI KENDİNE İYİ BAK
NERMİNCİM SEN NORMALDE 5+4 SÜN SAKİN OL KORKMA NE OLUR STRES BEBİŞE ZARAR VERİR
CANIM DOKTOR 8 HAFTALIK DİYOR BANA 19 MART ADET TARİHİM 2 NİSAN TRASFER AMA DOKTOR ŞİMDİ DUYULMASI GEREKİYOR DİYOR CANIM YA VALLA ÇOK KÖTÜYÜM
CANIM DOKTOR 8 HAFTALIK DİYOR BANA 19 MART ADET TARİHİM 2 NİSAN TRASFER AMA DOKTOR ŞİMDİ DUYULMASI GEREKİYOR DİYOR CANIM YA VALLA ÇOK KÖTÜYÜM[/QUOTE
ya o iki haftayı mutlaka ekliyorlar sen daha 5+4 günlüksün bence biraz sabır canım inan içime doğuyor senin bebiş cin gibi orada bekliyor
ben diyorum bu kız nazlı geç gösterecek ne yapacan bugün gidecen mi doktora
nermin ne olursa olsun kendini yıpratma demesi kolay biliyorum ama sabır et allah senin hakkında en hayırlısını verecek inan
CANIM BEN BUGÜN GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM GİDERSEM ALICAKLAR ÇOK KORKURUM BAŞKA DOKTORA GİTTİM DUPPLE MAKİNE VARMIŞ BÜYÜK ULTRASYON ONA GİRDİM ORDADA DUYULMADI YA KAFAM ÇOK KARIŞIK NE KADARLIK HAMİLE OLDUĞUMUDA BİLMİYORUM
Canım özlemin dediği gibi de olabilir.Bencede acele atme.Özlemin hesabına göre 5+4 sen an az 6+6 ya kadar bekle derim ben.Sakın acele karar verme.Duyulmazsa bi kaç gün daha bekle ve başka bir yere daha git.Aynı doktora gidersen alalım diyeceği için başka yer dedim.
Belki bebeğin nazlıdır gerçekten.Başkalarıda oldu böyle geç duyan.Korkma inşallah iyidir bebeğin.