Kalp Atişlari Yokmuşşşşşş

ÇOK DOĞRU ÖZLEM SABAH ARKADAŞA AYNUSUNU SÖYLEDİM CANIM KİMSE BİLMİYOR KIYMETİNİ

doğru

nermincim şimdiki derdim kilolarım ban ilaç hamilelik derken aşırı kilo aldım 66 ile hamile kaldım şimdi 75 kiloyum kafayı yiyecem halen kanamam var diyete de başlıyamıyorum ne yapacam şaşırdım kaldım

acil zayıflamalıyım ama nasıl

CANIM BENİM ZAYIFLAMAM LAZIM MIŞ DOKTOR ÖYLE SÖYLEDİ 1,70 BENDE 75 KİLO DAN 85 OLDUM BENDE ŞU İŞ SONUÇLANSIN SPOR YAZILICAM SADECE KENDİMİ KİLO VERMEK İÇİN YORUCAM SENİN BOYUN KAÇ CANIM

Merhaba Nermincim Kaç Gündür Giremiyordum, Görünce çok şaşirdim Baştan Sona Okudum Canim Doktorun Ne Zaman Gel Dediyse Git Bence Allahim Inşallah Bu Sefer Duyulmasini Nasip Eder Ya Birde Ben Yanlişmi Hatirliyorum Sanki Sen önce Merak Ettiğin Için Başka Bir Doktora Gitmiştim Ve Duymuştun Sesini ?

CANIM BEN 2 HAFTA ÖNCE GİTTİĞİMDE KALP ATIŞI VAR DEDİ AMA ŞİMDİ YOK DEDİ DOKTOR DEDİĞİN GİBİ BAŞKA DOKTORA GİTTİM.YARIN ÇAĞIRDI BENİ TEKRAR BAKACAĞIZ DEDİ

canim Ben 2 Hafta önce Gittiğimde Kalp Atişi Var Dedi Ama şimdi Yok Dedi Doktor Dediğin Gibi Başka Doktora Gittim.yarin çağirdi Beni Tekrar Bakacağiz Dedi

Yarin Mutlaka Git Ama Sakin Erteleme, Kendinde Herhangibir Değişiklik Hissediyormusun? Nebilim Göğüslerinde Ağri Vardida şuan Yok Gibi Ya Vücudunda Olan Bir Ağri Filan? Yada Miğdende Bulanti Iştahsizliğin Varmi?

çok üzüldüm nermin lütfen kendini bırakma.inşallah herşey düzelir.Allah herşeyin hayırlısını versin.

CANIM BEN 2 HAFTA ÖNCE GİTTİĞİMDE KALP ATIŞI VAR DEDİ AMA ŞİMDİ YOK DEDİ DOKTOR DEDİĞİN GİBİ BAŞKA DOKTORA GİTTİM.YARIN ÇAĞIRDI BENİ TEKRAR BAKACAĞIZ DEDİ

Nerminciğim Allah bebeğine ömür versin canım
Annemin başınada gelmiş senin başına gelen kızkardeşime hamileyken kontrole gittiğinde kalp atışları yok alacağız bebeği demişler annem çok ağlamış eşimle birlikte yarın geliriz diye çıkıp eve gelmiş bütün gece dua etmiş sabah babamla aldırmaya gitmişler ama bu kez kalp atışlarını duymuşlar şimdi dünya tatlısı bir bacım var
Umudunu yitirme canım öpüyorum seni:teselli:

YA İNAN YARIN BÖYLE BİR MUCİZEYE İHTİYAÇIM VAR İNAN ARTIK BÜTÜN ÜMİDİMİ KAYBETTİM BÖYLE SEYLER YÜREĞİMİ SU SERPİYOR

Yarin Mutlaka Git Ama Sakin Erteleme, Kendinde Herhangibir Değişiklik Hissediyormusun? Nebilim Göğüslerinde Ağri Vardida şuan Yok Gibi Ya Vücudunda Olan Bir Ağri Filan? Yada Miğdende Bulanti Iştahsizliğin Varmi?

CANIM BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOKTU NE KANAMA NE MİDE BULANTISI AMA BÖYLE OLDU TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLERİİZ İÇİN

canım inşallah düşündüğün gibi olmaz bebeğin seni terk etmez canım. olumlu düşün canım zor ama olsun sen hep iysini düşün

Nermincim Allah korusun senide bebişinide canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

nermincim yeni gördüm yazını inşallah bir sorun yoktur sabırla dr dediği günü bekle herşeyin hayırlısı olsun inşallah bu sefer duyarsın kalp atışlarını bol bol dua et canım

nermin canım yaa inan çok üzüldüm ama rabbimden umut kesilmez hepimiz sabırla meleklerimizin gelecek günlerini bekliyoruz..seninki inşallah 2 gün sonra kalp sesiyle yerinde olduğunu hissetirir sana...

NERMİNCİM SEN NORMALDE 5+4 SÜN SAKİN OL KORKMA NE OLUR STRES BEBİŞE ZARAR VERİR

CANIM DOKTOR 8 HAFTALIK DİYOR BANA 19 MART ADET TARİHİM 2 NİSAN TRASFER AMA DOKTOR ŞİMDİ DUYULMASI GEREKİYOR DİYOR CANIM YA VALLA ÇOK KÖTÜYÜM

Canim Gönlünü Ferah Tut Ve Allaha Dua Et Inşallah 2 Gün Sonra Bebeğinin Sesini (pıt pıt pıt)duyarsin Canim Kendini Ve Bebişini Daha Fazla üzme

nermin 1982
canım inşallah 2 gün sonra bebişinin kalp atışlarını duyarsın
biliyorum insanın elinde olmaz ama sakin olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…