Mrb nermin katlanması çok zor bir durum ama her şey allahtan. Sana bunu yaşatan allah devamınıda yaşatıcaktır ayrıca kaybetmen çok kötü ama bir şeyi biliyorsun hamile kalamama gibi bir durumun yok. Ben ilk tüp bebek sonucumu aldığımda 14.9 du 14. testinde 5 e düştü bir şeyler varmış ama sonradan gitmiş gibi bi şeyler söylerken dr ben dilemiyordum bile sonradan inanmadımda demekki ben hamile kalamıyorum diye gecelerce ağladım 3 aşılama bir tüp bebek artık imkansız diyordum. martta tedaviye yeniden başladık ve eşimin kontrole gidelim demesiyle o gün dr umun hemen başlayalım bu gün her şey yolunda demeiyle ben kendimi yiyi hissetmiyorum bile diyemeden d kontrol ilaçları vve yumurta geliştirici ilaç reçeteleriyle buluverdim. Eve döndüm ve eşimle bile konuşmadan gidip yattım 2-3 saat sonra kalktım ve direk odaya gidip sen beni anlamıyosun ben yine aynı acıları yaşayıp yine olmadı denmesine tahammül edemiycem sana göre hava hoş dedim ve moral 0 la başladım d kontrol ilacını kullanmaya. Günler geçtikçe iğne tedavim yaklaştı bir yandanda heyet raporu için koşturuyorum hastanede sıra beklerken yanıma 6 aylık hamile biri oturdu sohpet falan ediyoruz boşlukta dediki karnıma dokunmak istermisin isterim dedim bebiş nasıl hareket ediyor ve tutamadım kendimi ağlayarak işlemleri bitirdim iğnelere başlarken de o kıpırtıyı mutlaka hissedicem her şeyi gülerek yapıcam diye başladım hastanede bile tüm dr ve hemşirelerle şakalaşarak tahliller usg ler sürecini geçirdim yumurta toplama işlemi oldu eşime soruyorum kaç yumurta varmış diye 11 dedi ben yine süper moralliyim dr um da geldi bi şey demiyor ben yine neşeyle davranıyorum ama bir garipliği var sen kendine bak toparlan iyimisin falan diyor ben 11 tane madem siz hepsini transfer edin falan diyorum olmadı bi çiftlik kurarız drumda malesef dedi 3 yumurta topladık iyi durumdamı bilmiyorum yarın sana haber veririz. Eşim ağlayıp zırlamamı bekliyor olsun dedim onların 3 taneside beni bırakmaz ve neşemi hiç bozmadım. ertesi gün biyolog arıyor 2 tanesi çok iyi durumda bir tanesine iyi değil demiştik ama 5 saattir öyle bir gelişme gösterdiki diğerlerine yetişti muhtemelen 3 taneyine transfer ederiz. Transfere gitmeden kuaföre gittim fönler makyajlar bomba gibi girdim ve güle oynaya hemşirelerle yine şakalaşarak güle oynaya ameliyathaneden çıktım yatağıma gittiğimde eşime ilk lafım erik bulurmusun dedim nasıl yani diyor şu an itibariyle hamileyim artık ne istersem alman lazım diyorum o inanamadı ve nançsızlık ona geçti ama ben yanılmadım hiç inancımı kaybetmedim 12 gün boyunca hiç olumsuz sonuç demedim ve şükürler olsun. Çok uzun yazdım ama gerçekten bir an önce kendini toparlayıp tedavine devam et ve mutlaka allah seninde yüzüne gülecektir.Kendine çok dikkat et. sevgiler.