Kalp Atişlari Yokmuşşşşşş

dr un hemen alırız gibi konuşmasıda hoşuma gitmedi doğrusu ...bi acayip oluyolar işte kimisi .gereken ehemmiyeti göstermek biraz onlar için külfet oluyo heralde ..devlet hastanesine mi mi gittin canım..

ÇOK CANIM ÖZEL HASTANE AMA NE BİLİYİM HEMEN GİTMİCEM ALDIRMAYA CUMA KADAR BEKLİYECEM AMA NASIL BEKLİCEM BENDE BİLMİYORUM

nermincim ben moralini bozmayım diye aslında söylemekte tereddüt ettim ama benim bebeğimin kalbide SAT göre duyulmadığı için alındı.. hiç gelişememiş . üzüldüm falan ama her şeyde bi hayur var demek lazım...şimdi tekrar hamile olabilirim .bu gün erken gebelik testi yapıcam .. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

CANIM BENİM TÜP BEBEK OLDU AMA DOKTORLAR 8 HAFTA DEDİLER BENİM SAT BAKILIRSA 7+4 GÜNLÜKTÜ ERKEN Mİ GEÇMİ BAKTILAR BİLMİYORUM AMA NORMAİLDE BU HAFTA DUYULMASI GEREKİYORMUŞ DEDİ.SENİN KAÇINÇI HAFTAN DUYULMADI.

ÇOK CANIM ÖZEL HASTANE AMA NE BİLİYİM HEMEN GİTMİCEM ALDIRMAYA CUMA KADAR BEKLİYECEM AMA NASIL BEKLİCEM BENDE BİLMİYORUM

canım yazdım ama görmedin heralde .benim bebeğimin kalbi SAT göre 10haftalıkken duyulmadı ve alındı ..bende hiç hamilelik belirtileri olmamıştı ..senin daha erken canım..

CANIM BEN BUGÜN GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM GİDERSEM ALICAKLAR ÇOK KORKURUM BAŞKA DOKTORA GİTTİM DUPPLE MAKİNE VARMIŞ BÜYÜK ULTRASYON ONA GİRDİM ORDADA DUYULMADI YA KAFAM ÇOK KARIŞIK NE KADARLIK HAMİLE OLDUĞUMUDA BİLMİYORUM

canım haftan doktorunun söylediği gibi yani 8. haftanın içindesin ve karından ultrasyonla da duyulması lazım vajinal ultrasyonla 1-2 hafta erkende duyuluyor vajinal baktılarmı sana

sen üzülme sakın canım herkesinki aynı olmuyo ..zayıf kişilerde mesala daha geç duyuluyo bide dediğim gibi bol idrarınla git ..
ve hep olumlu şeyler düşün .. kendini boşuna harap etme ..belkide seninki biraz nazlıdır ..dr gidince sonucu mutlaka hemen bize yaz canım...

sen üzülme sakın canım herkesinki aynı olmuyo ..zayıf kişilerde mesala daha geç duyuluyo bide dediğim gibi bol idrarınla git ..
ve hep olumlu şeyler düşün .. kendini boşuna harap etme ..belkide seninki biraz nazlıdır ..dr gidince sonucu mutlaka hemen bize yaz canım...

canım çok teşekküe ederim yardımlarınız için

arkadasım üzülme ,her seyde hayır vardır.doktorlara güven onlar bosuna okumadılar yıllarca.bazı bebeklerin kalp atışları geç belli oluyo.bende ultrasoncunun yanında çalısıyorum.senin gibi hastalarımız geliyo.doktorum onlara 1 hafta sonra gelin diyo o zaman kalp atısları 1 hafta sonra belli oluyo.bazıları duvara yapısık oluyor onun için geç gözüke biliyo.insallah bebeginin kalp atıslarını duyar doktorun.allah yardımcın olsun.

arkadasım üzülme ,her seyde hayır vardır.doktorlara güven onlar bosuna okumadılar yıllarca.bazı bebeklerin kalp atışları geç belli oluyo.bende ultrasoncunun yanında çalısıyorum.senin gibi hastalarımız geliyo.doktorum onlara 1 hafta sonra gelin diyo o zaman kalp atısları 1 hafta sonra belli oluyo.bazıları duvara yapısık oluyor onun için geç gözüke biliyo.insallah bebeginin kalp atıslarını duyar doktorun.allah yardımcın olsun.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN VALLA BANA 2 GÜN SONRA DEDİ AMA BEN BİR HAFTA SONRA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

nermin1982

sanırım tüp bebek tedavisi sonuçu gebelik oluştu.
Bu durumda geç döllenmeden söz edilmesi pek mümkun değil.
Aşılamada öyle olabiliyor.Zor ve sıkıntılı günler çarşambaya kadar bekle yada yarın git.Kesenin durumuna yeniden baktır. dr seni anlayacaktır.Tam mı yoksa bozulma var mı.UMARIM DEĞİLDİR.
sonuçta 8 haftanın içindesin ve duyulması lazım. Kesenin büyüklüğüde nasıl,son ölçümden büyüme var mı.
Dr çarşambaya kadar beklemek isterse bekle.Biliyorum hiç kolay değil ama, beklemekten başka çaren yok.

nermin1982

sanırım tüp bebek tedavisi sonuçu gebelik oluştu.
Bu durumda geç döllenmeden söz edilmesi pek mümkun değil.
Aşılamada öyle olabiliyor.Zor ve sıkıntılı günler çarşambaya kadar bekle yada yarın git.Kesenin durumuna yeniden baktır. dr seni anlayacaktır.Tam mı yoksa bozulma var mı.UMARIM DEĞİLDİR.
sonuçta 8 haftanın içindesin ve duyulması lazım. Kesenin büyüklüğüde nasıl,son ölçümden büyüme var mı.
Dr çarşambaya kadar beklemek isterse bekle.Biliyorum hiç kolay değil ama, beklemekten başka çaren yok.

canım benim tüp bebek gelişmemiş kese iyi ama bebek gelişmemiş dedi

BİRAZ DAHA İYİYİM CANIM ALLAH TARAFINDAN OLAN BİR ŞEY ONUN DEDİĞİ OLUR

doğru canım benim neler yaşadığımı sen biliyorsun

allah o kadar büyükki derdi veriyor ama sabrıda veriyor

cok takma her şeyin hayırlısı ama inşallah korktuğun şey olmaz

bu arada nermincim başından beri senin kesede sorun var diye hatırlıyorum dimi

Nermin1982 üzme Kendini Inşallah Herşey Istediğin Gibi Olur Geçen Hafta Hastanede Dr Bie Kadina Bebeğin Kalbi Durmuş Yarin Sabah Aç Geç Alalim Demiş Bizde Tesadüf Taniştik Kizla Ve Samimiyeti Ilerletince Dedim Sakin Ayrintili Ultrasyona Girmeden Aldirma Ve Kiz Ultrasyona Girdi Görevli Demiş Erken Henüz Alinsin Diyemeyiz ümit Var Bekleyelim Ve Bebeğini Aldirmadan Hastaneden Ayrildi Acele Etme Canim Allah Büyüktür Bekle Araştir En Mantikli Karari Ver Başka Dr Fikrini Al Herşey Gönlünce Olsun Allah C.c Emant Ol

doğru canım benim neler yaşadığımı sen biliyorsun

allah o kadar büyükki derdi veriyor ama sabrıda veriyor

cok takma her şeyin hayırlısı ama inşallah korktuğun şey olmaz

bu arada nermincim başından beri senin kesede sorun var diye hatırlıyorum dimi

YOK CANIM KESEDE SORUN HATTA KESENİN BÜYÜKLÜĞÜ İYİ DEDİ DOKTOR

X