- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
Bende çiğlideyim canım, dayanamadım yarına randevu aldım bakalım, Kent hastanesine gidiyorum, bebeğimi kaybedince kürtajımı da orda olmuştum. Doktorum sağolsun çok net ve sakin bir kişi çok rahat ediyorum orda.Bende 6+2 de gittim ama duyamadım. Perşembe günü tekrar gidicem bakalım.izmir nerden? Ben karasıyakadan can hastanesine gidiyorum.perşembe Çiğli devlete gidicem bakalım
Bnde evka.5 deyim canım yakınız doktorun kim? Ben can da 80 TL ödüyorum orası ne kadarBende çiğlideyim canım, dayanamadım yarına randevu aldım bakalım, Kent hastanesine gidiyorum, bebeğimi kaybedince kürtajımı da orda olmuştum. Doktorum sağolsun çok net ve sakin bir kişi çok rahat ediyorum orda.
Bnde evka.5 deyim canım yakınız doktorun kim? Ben can da 80 TL ödüyorum orası ne kadar
Çok iyimiş hangi hastaneCan çok pahalı bende özel hastaneye gidiyorum 25 tl ödüyorum. Iki hafta içinde tekrar gidersem ödeme yapmıyorum. Iki haftayı geçerse yine 25 tl
İnşallah bu sefer duyarsın canım benimDayanamadım randevu aldım yarın gidicem, ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadık canım kürtaj oldum
Özel salihli hastanesiÇok iyimiş hangi hastane
Can hastanesi salihlide de var ordan biliyorum pahalı olduğunuÖzel salihli hastanesi
Uzakmış:)Can hastanesi salihlide de var ordan biliyorum pahalı olduğunu
Merhaba canım hayırlısı olsun bence hemen git:))Kızlar merhaba bende hamile olduğumu öğrendim yeni sizde ne zaman doktora gitmeliyim ?
Merhaba canım. Telefona program indirdim ona göre 5 haftalık kese gozukurmu ki 3 gün önce değerim 260 diMerhaba canım hayırlısı olsun bence hemen git:))
Ben gittiğimde tam 5 haftalık dım kesen gözüktüMerhaba canım. Telefona program indirdim ona göre 5 haftalık kese gozukurmu ki 3 gün önce değerim 260 di
Çok teşekkür ederimBen gittiğimde tam 5 haftalık dım kesen gözüktü
Kan testinizi kac oldugunuzu hatirliyomusunuz peki ? :)Olması gereken adetimin 3. Günü kan testi yaptım 2gün sonra Dr a gittim 5+1 di gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?