Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Bende 6+2 de gittim ama duyamadım. Perşembe günü tekrar gidicem bakalım.izmir nerden? Ben karasıyakadan can hastanesine gidiyorum.perşembe Çiğli devlete gidicem bakalım
Bende çiğlideyim canım, dayanamadım yarına randevu aldım bakalım, Kent hastanesine gidiyorum, bebeğimi kaybedince kürtajımı da orda olmuştum. Doktorum sağolsun çok net ve sakin bir kişi çok rahat ediyorum orda.

Merhaba ben 6. Hafta da kalp atışını dinlemeye gittim kalp atışı vardı doktor dinletti ama küçük olduğu için net duyamadım. Birde doktor 6+1 dedi galiba 1 gün önden gidiyor benim meleğim. Suan 7+5 olduk elimi bebeğimin olduğu yere koyuncada pıt pıt kalbinin attığını hissediyorum. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip eder

Bu arada keseyi gördüğüm de 4 haftalık. Kesenin boyu yarım santimdi :) 6. Haftada kese daha büyüktü ve bu defa bebeğim yarım cm boyuna ulaşmıştı

Bnde evka.5 deyim canım yakınız doktorun kim? Ben can da 80 TL ödüyorum orası ne kadar

Kızlar merhaba bende hamile olduğumu öğrendim yeni sizde ne zaman doktora gitmeliyim ?

Olması gereken adetimin 3. Günü kan testi yaptım 2gün sonra Dr a gittim 5+1 di gittiğimde

Ben de bugün doktora gittim son reglime göre 6+6’yız doktor 6+2 olduğunu söyledi kalp atımları da başlamış çok şükür darısı diğer bekleyenlere inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…