Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Bnde evka.5 deyim canım yakınız doktorun kim? Ben can da 80 TL ödüyorum orası ne kadar
doktorum Op. Dr. Orçun Sezer canım, ben eşimin özel sigortasıyla ücretsiz muayene oluyorum ama sanırım 250-300 arası fiyatlar.Evet yakınmışız sen kime gidyorsun ?

doktorum Op. Dr. Orçun Sezer canım, ben eşimin özel sigortasıyla ücretsiz muayene oluyorum ama sanırım 250-300 arası fiyatlar.Evet yakınmışız sen kime gidyorsun ?
Çok yüksekmiş 250 300 2-3 ayda doğum parası çıkar:)) can hastanesine gidiyorum Şebnem hnma 80 TL ücreti

Sen bugun gideceksin ya bana kesenib boyutlarını söyler misin
Merhaba banada yardım edermisin 15mm kese 4 .2 bebek mm ama kalp atışı duyulmadı sağlık siz bebek büyük ihtimal dedi dr 11 ekim ilişki günü 25 eylül son âdet hesaplarmisin canim lütfen hangisi ne inanayim

Son adet tarihine göre 8+6 gebesin canım doktor söylemedi mi kaç günlük filan diye hem bebeği ölçebildiğini söylüyorsun kalp atışını nasıl duymadı tamm siz anlayamayabilirsiniz eşimle bende anlamadım ama doktor gördü atıyor dedi benimde ilk gebeliğim kontrolüm yarın bende henüz çözüm bulmuş değilim bunları söyledikten sonra ne yapman gerektiğini de söyledi mi peki?

Âdet tarihine değil de döllenme olduğu güne göre perşembe günü tam 7 haftalık olacak canim o gün gel dedi atışı görmezse alicam dedi yani dr 25 eylül son âdet trh göre hesap yapıyor ama başım dönüyor bulantim yok gibi psikolojim bozuldu

Âdet tarihine değil de döllenme olduğu güne göre perşembe günü tam 7 haftalık olacak canim o gün gel dedi atışı görmezse alicam dedi yani dr 25 eylül son âdet trh göre hesap yapıyor ama başım dönüyor bulantim yok gibi psikolojim bozuldu

Bence başka hastaneye de git

Canım bence sen başka doktora görün bide bence yarın hemen görün başka birine nerede oturuyorsun devlete mi özele mi gidiyorsun ?

cumartesi günü gittim canım çok şükür 6+0 olmamıza rağmen bebeğim 5 mm olmuş ve kalp atışını duyabildik:) çok şükür rabbime:KK9::anneadayı:
Ohh süperrr bende bugün gittim 10 haftalık olmuşuz çok şükür herşeyi iyi dedi doktor 2 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedim mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim inşallah :))

Canım bence sen başka doktora görün bide bence yarın hemen görün başka birine nerede oturuyorsun devlete mi özele mi gidiyorsun ?
Özele gideceğim kalp atışı görünsün diye perşembe günü benim hesabima göre 7 haftalık olacak ya o yüzden erken gitmeyeyim evet devletteki söyledi kalbi atmıyor diye bu sefer özele gitcrm ALLAH kısmet ederse

Özele gideceğim kalp atışı görünsün diye perşembe günü benim hesabima göre 7 haftalık olacak ya o yüzden erken gitmeyeyim evet devletteki söyledi kalbi atmıyor diye bu sefer özele gitcrm ALLAH kısmet ederse
İnşallah hiç bir sorun yoktur canm bende tarın gidicem ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi cumadan beri bütün hamilelik belirtilerim bir anda kesildi

İnşallah hiç bir sorun yoktur canm bende tarın gidicem ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi cumadan beri bütün hamilelik belirtilerim bir anda kesildi
Benimde öyle oldu cnm göğüs ağrısı dışında bişi yok.ama olabiliyormuş

Kızlar bende hiç birşey hissetmiyorum hamilelikle ilgili sanki değilmişim ki sadece regl olmuyorum okadar ama erken daha sanırım veya hiç yaşamayanlar varmis

Canım sana tüm samimiyetimle yaşadıklarımı anlatmak istiyorum ilk gebeliğimden habersiz bi şekilde adetim 15 gün geçmişti ben doktora gittiğimde ihtimal vermedğim içinde hiç aklıma gelmedi test alıp yapmak filan, doktor hamilesin diyince oturup ağlamıştım hatta hesap et kendininkine göre 16 mart son adet tarihimdi ve ben doktora 2 mayısta gittim. Kese 11 mm idi gittiğimde embriyoda yoktu. 3 gün yani 5 mayısta sonra başka hekime gittim kese 13 mm idi ve embriyo vardı ama kalp atışı yoktu. 10 gün sonra gel demişti doktorum ama son adet tarihinle uyumlu değil demişti. 10 gün sonra gittim canım kese 24 mm olmuştu ve bebek olmasına rağmen kalp atışı yoktu. Üstelik vajinalde baktı ama yok :( zaten 24 mm kesede kalp atışı olmazsa ihtimal vermiyor doktorlar. Doktorum sağlıksız bi gebelik maalesef vucudun bunu atıcak dedi. Son olarak hcg artışına bakalım dedi hcg artışına baktık 2 gün arayla ve hcg neredeyse hiç artmamıştı. Ben bu arada neredeyse 9. Haftaya girdim hala yok kalp atışı :( istersen bekle biraz daha ama bi ihtimal yok dedi doktorum. Maalesef 18 mayısta kürtaj oldum. Çok ağladım çok sıkıntışı dönemler atlattım üstelik manevi bi destek görmedim eşimden. Eski konularıma bakabilirsin.
Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum öğrendiğimde sevinemedim bile korkudan. Yine aynı şey olurmu acaba diye ama çok şükür 13 ekim son adet tarihim ve Cumartesi günü yani 24 kasımda ( doktorumun hesabına göre 6+0 ) kalp atışını duyabildik, rabbime şükürler olsun. O ol demeyince hiçbirşey olmuyor. Bebek eğer tutunacaksa herşekilde oluyor. Evet eğer böyle birşey yaşarsan üzüleceksin ama ne bmutluki hamile kalabiliyorsun, inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın, dualarım seninle ❤️

Back
X