Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Canım bende 6+1 de gittim kalp atışı duyulmadı canım 8. Haftaya kadar da sürebiliyo bu durum hiç kasma kendini
Hatta bana doktorum kendisinin eşinin10.haftaya yaklaşırken hala bebeği göremediklerini ve dolayısıyla kalbini duyamadıklarını söylemişti,ama bir hafta sonra hem bebeklerini gördüklerini ve aynı gün kalbini duyduklarını söylemişti,

Kızlar nerelisiniz nerde oturuyorsunuz belki birbirimize hastane ve doktor tavsiyesinde bulunuruz

Kızlar ben çok iyi haberlerle gelmedim eve 2 doktora gittim kendi doktorum kesenin yeteri kadar büyümediğini söyledi buda bebeğin sağlıksız olduğunu ve düşük yapabileceğim demekmiş böyle olunca kalp atışınıda duymadık tabi diğer doktora ilk kez gittim oda kesenin filan normal ama bebeğin daha oluşmafığını söyledi bilmiyorum çok kötüyüm
Canım bende bu süreçlerı geçirdim . İnşallah senın bu süreçler sonunda yüzün güler :dua::dua::dua:

Kızlar Benimde son adet tarihim 13 Ekim , 16 Kasımda kontrolüm vardı doktora gittim 13 mm idi kese büyüklüğü herşey yolunda dedi önümüzdeki hafta 26 Kasımda çağırdı ama ben ancak 28 inde gidebilicem. bugün 5+6 ' dayız kasıklarımda ağrı ve belimde adet olacakmışım gibi geçmeyen bir hissiyat var. göğüslerimde çok ağrıyordu bugün indiler. inşallah bir sorun yoktur. sizler kalp atışlarını kaç mm iken duydunuz ? ikinci gebeliğim ilkini kaybettim, çok tedirginim. Bu arada bene İzmir'deyim.

Kızlar Benimde son adet tarihim 13 Ekim , 16 Kasımda kontrolüm vardı doktora gittim 13 mm idi kese büyüklüğü herşey yolunda dedi önümüzdeki hafta 26 Kasımda çağırdı ama ben ancak 28 inde gidebilicem. bugün 5+6 ' dayız kasıklarımda ağrı ve belimde adet olacakmışım gibi geçmeyen bir hissiyat var. göğüslerimde çok ağrıyordu bugün indiler. inşallah bir sorun yoktur. sizler kalp atışlarını kaç mm iken duydunuz ? ikinci gebeliğim ilkini kaybettim, çok tedirginim. Bu arada bene İzmir'deyim.
Ben 6+6 duydumm canım kaç mm olduğunu bilmiyorum ilk bebeğini nasıl kaybettin :(

Bende 6+2 de gittim ama duyamadım. Perşembe günü tekrar gidicem bakalım.izmir nerden? Ben karasıyakadan can hastanesine gidiyorum.perşembe Çiğli devlete gidicem bakalım

Back
X