- 11 Aralık 2018
- 66
- 104
Ben 5+4 te duydum gördümARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM YENİLERDE PEK GÖRMEDİM BU KONUYU KAÇINCI HAFTANIZDA KALP ATIŞINI DUYDUNUZ VE EMBRİYOYU GÖRDÜNÜZ . Boş gebelik düşünen çok arkadaşımız var onlara yardımcı olalım ve bilgi sahibi olalım ben ilk kalp atışını 6+6 günlükken dinledim ve o zaman bebeğimi gördüm 6+3 ken hiç birşey gözükmüyor ve duyulmuyordu
Evet canm aynı zamanlarda olacak inşallah sağlıkla alırızda kucağımızaAynen canım zaman geçmiyor :) ama sonunda kavuşucaz yavrularımıza inşallah aynı zamanlarda doğum yapcaz desene:)
İkili sonuclarımız cıktı çok şükür düşük risk cıktı ama cinsiyetini saklıyor bizimki topuklarıyla:)) haftaya yeniden gidicem bakalım. Gecen hafta erkek gibi demişti amaEvet canm aynı zamanlarda olacak inşallah sağlıkla alırızda kucağımıza
Bende pazartesi gidicem şu ikiliyi öğrenseydim bi onu merak ediyorm çok benmki yüzde 90 erkekİkili sonuclarımız cıktı çok şükür düşük risk cıktı ama cinsiyetini saklıyor bizimki topuklarıyla:)) haftaya yeniden gidicem bakalım. Gecen hafta erkek gibi demişti ama
İnşallah canm :)Hadi güzel haberlerle gel sende inşallah:)
Merhaba ben de adet tarihime göre 6+3 günlüktüm ama doktor muayenesinde 4+3 günlüktüm. Yani 4+3 günlükken duydum kalp atışınıARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM YENİLERDE PEK GÖRMEDİM BU KONUYU KAÇINCI HAFTANIZDA KALP ATIŞINI DUYDUNUZ VE EMBRİYOYU GÖRDÜNÜZ . Boş gebelik düşünen çok arkadaşımız var onlara yardımcı olalım ve bilgi sahibi olalım ben ilk kalp atışını 6+6 günlükken dinledim ve o zaman bebeğimi gördüm 6+3 ken hiç birşey gözükmüyor ve duyulmuyordu
Canım dayanamadm gittim bugün sonuç almaya muayene olmadım ama sonuçum iyi çıkmış şükürler olsun :)Hadi güzel haberlerle gel sende inşallah:)
Teşekkür ederim canm :)Hadi seninde gözün aydın canım :))
Ben de maalesef sigarayı bırakamayanlardanım.6 haftalık hamileyim kızlar .gubde 2paket ıcerdım sert olanlardan , su an ben de 0,1 hafiflerden ıcıyorum ve maalesef 15 kadarAh canım ben anlarım senı vallahı
0,1 olana gectım kı daha agır olanlarından ıcerdım. Gunde 7 oluyor. Barı 3 e ın dedı dr. Evhamım cok zaten bıde bu dal sayma benı ıyıce bunalttı vallahı.
Bos gebelik dusunen arkadaslarimiz mi var?ARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM YENİLERDE PEK GÖRMEDİM BU KONUYU KAÇINCI HAFTANIZDA KALP ATIŞINI DUYDUNUZ VE EMBRİYOYU GÖRDÜNÜZ . Boş gebelik düşünen çok arkadaşımız var onlara yardımcı olalım ve bilgi sahibi olalım ben ilk kalp atışını 6+6 günlükken dinledim ve o zaman bebeğimi gördüm 6+3 ken hiç birşey gözükmüyor ve duyulmuyordu