Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Bende en son 6+2 de gitmistim kalp atisini gördüm ama dineyemedim. Bugün randevum vardi 10+6 da sükür ilk defa duydum kalbini .

M Mrnz Canım herşey yolunda 13+2 olduk ikili testimizi yaptırdık ultrosonda herşey normal kan testi henüz cıkmadı. Cinsiyetide erkek gibiymiş :) sizlerin nekadar oldu nasıl gidiyor?

P Pelinim35 benimde 13+1 oldu canım doktor banada erkek dedi şimdilik bir sıkıntı yok ikili taramanın sonuçlarını bekliyoruz işte zaman geçmiyor ama daha 6 ay var nasıl bitecek

Ben 5+4 te duydum gördüm

P Pelinim35 benimde 13+1 oldu canım doktor banada erkek dedi şimdilik bir sıkıntı yok ikili taramanın sonuçlarını bekliyoruz işte zaman geçmiyor ama daha 6 ay var nasıl bitecek
Aynen canım zaman geçmiyor :) ama sonunda kavuşucaz yavrularımıza inşallah aynı zamanlarda doğum yapcaz desene:)

Merhaba hanımlar bende 7+0 haftalık hamileyim bugün randevum vardı ilk kalp atışını duyduk rabbim olmayan herkese nasip etsin. herkesin kalp atışını duyma tarihi değişiyor sanırım duymayan arkdaşlarımız içini ferah tutsun benim tanıdığım 9ncu haftasında duydu kendinizi üzmeyin boş yere canlar

Evet canm aynı zamanlarda olacak inşallah sağlıkla alırızda kucağımıza
İkili sonuclarımız cıktı çok şükür düşük risk cıktı ama cinsiyetini saklıyor bizimki topuklarıyla:)) haftaya yeniden gidicem bakalım. Gecen hafta erkek gibi demişti ama

Merhaba ben de adet tarihime göre 6+3 günlüktüm ama doktor muayenesinde 4+3 günlüktüm. Yani 4+3 günlükken duydum kalp atışını

Merhaba arkadaşlar bebeği gördüğünüzde kacıncı haftadaydınız ve keseniz kac mm idi acaba yazarsanız çok sevinirim

Ah canım ben anlarım senı vallahı
0,1 olana gectım kı daha agır olanlarından ıcerdım. Gunde 7 oluyor. Barı 3 e ın dedı dr. Evhamım cok zaten bıde bu dal sayma benı ıyıce bunalttı vallahı.
Ben de maalesef sigarayı bırakamayanlardanım.6 haftalık hamileyim kızlar .gubde 2paket ıcerdım sert olanlardan , su an ben de 0,1 hafiflerden ıcıyorum ve maalesef 15 kadar bebeklerınız Doğdu mu her şey yolunda mu merak ediyorum

Bos gebelik dusunen arkadaslarimiz mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…