İnşallah canım çok farklı bir his inşallah rabbim sana da tattırır bu duyguyuu :))Ben de 6+2 yim şu an. 10 gün önce keseyi gördük. Cumartesi günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Umarım kalp atışını duyar ve onu görürüm.
Canım çok normal ben 6+6 da kalp atışını duydum ve bebeğimi gördüm 6+3 te boştu mesela ve kalp atışıda yoktuBugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kese bomboştu haftaya tekrar bakalım dedi doktor çok üzgünüm kızlar sizce normalmi ?
Kesenin boyutu peki 6 hafta ile uyumlumuydu 7 haftalık hamileyim keseyi gördü ama 5 haftayla uyumlu 15 gün sonra gel dedi bu cuma gidicem inşBugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kese bomboştu haftaya tekrar bakalım dedi doktor çok üzgünüm kızlar sizce normalmi ?
Canım mesela benim 8+4 olması gerekirken şu an 7+5 geriden geliyor ve doktorum geç döllenme dedi sıkıntı olmuyor yani kalp atışını falan duydun muKesenin boyutu peki 6 hafta ile uyumlumuydu 7 haftalık hamileyim keseyi gördü ama 5 haftayla uyumlu 15 gün sonra gel dedi bu cuma gidicem inş
Ovulasyon ve son birlikteliğime göre beş haftalık doktor kese altı haftalıktan fazla gözüküyor dediKesenin boyutu peki 6 hafta ile uyumlumuydu 7 haftalık hamileyim keseyi gördü ama 5 haftayla uyumlu 15 gün sonra gel dedi bu cuma gidicem inş
Doktor bana bi hafta sonra gel kesinleşir dedi senin geç döllenme olmuş olabilir korkmaKesenin boyutu peki 6 hafta ile uyumlumuydu 7 haftalık hamileyim keseyi gördü ama 5 haftayla uyumlu 15 gün sonra gel dedi bu cuma gidicem inş
Canım çok normal ben 6+6 da kalp atışını duydum ve bebeğimi gördüm 6+3 te boştu mesela ve kalp atışıda yoktu
Yok kese küçüktü 5 haftaydı yani bide vajinal bakmadı söylemem rağmen cuma gidicem işte 15 gün sonra gel dediCanım mesela benim 8+4 olması gerekirken şu an 7+5 geriden geliyor ve doktorum geç döllenme dedi sıkıntı olmuyor yani kalp atışını falan duydun mu
Nasip te tedirgin oldum günlerdir..Doktor bana bi hafta sonra gel kesinleşir dedi senin geç döllenme olmuş olabilir korkma
Allahın izniyle bişey çıkmaz sen içini rahat tut hem gittiğinde kalp atışını da duyarsın inşallahYok kese küçüktü 5 haftaydı yani bide vajinal bakmadı söylemem rağmen cuma gidicem işte 15 gün sonra gel dedi
İnşallah kızlar dua edin 3. Çocuğum üstelik korunurken oldu ama anne rahmine düştü bi kere işte sağlıklı olsun çok istiyorum hayırlısı olur inşallahAllahın izniyle bişey çıkmaz sen içini rahat tut hem gittiğinde kalp atışını da duyarsın inşallah
Canım gittin mi doktora nasıl sonuçlarınİnşallah kızlar dua edin 3. Çocuğum üstelik korunurken oldu ama anne rahmine düştü bi kere işte sağlıklı olsun çok istiyorum hayırlısı olur inşallah
32 Aylık kızım
10 Aylık oğlum
Bu süpriz bebeğim