Hatta bana doktorum kendisinin eşinin10.haftaya yaklaşırken hala bebeği göremediklerini ve dolayısıyla kalbini duyamadıklarını söylemişti,ama bir hafta sonra hem bebeklerini gördüklerini ve aynı gün kalbini duyduklarını söylemişti,Canım bende 6+1 de gittim kalp atışı duyulmadı canım 8. Haftaya kadar da sürebiliyo bu durum hiç kasma kendini
Ankara da oturuyorum canım benKızlar nerelisiniz nerde oturuyorsunuz belki birbirimize hastane ve doktor tavsiyesinde bulunuruz
Canım bende bu süreçlerı geçirdim . İnşallah senın bu süreçler sonunda yüzün gülerKızlar ben çok iyi haberlerle gelmedim eve 2 doktora gittim kendi doktorum kesenin yeteri kadar büyümediğini söyledi buda bebeğin sağlıksız olduğunu ve düşük yapabileceğim demekmiş böyle olunca kalp atışınıda duymadık tabi diğer doktora ilk kez gittim oda kesenin filan normal ama bebeğin daha oluşmafığını söyledi bilmiyorum çok kötüyüm
Kardeş şehiriz o zaman bende Bursada oturuyorum :) tabi ankaragücü ve bursaspor kardeşliğini duymuşsanAnkara da oturuyorum canım ben
Duymamıştım ama guruluyuz güçlüyüz Ankara Güçlüyüz diyoruz tabiki :)Kardeş şehiriz o zaman bende Bursada oturuyorum :) tabi ankaragücü ve bursaspor kardeşliğini duymuşsan
isimdeki 35 izmirden dolayı demek,bende yaşıtımı buldum diye sevinmiştim :)Bende İZMİR kızlar
Allah bağışlasın bebişini,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımHehehe evet izmirden 35:) 31 yaşındayım çokda fark yok
Amin canım hepimize nasip etsin AllahAllah bağışlasın bebişini,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kürtaj oldum 2 gün önce boş gebelikCanım gittin mi doktora nasıl sonuçların
Kürtaj oldum 2 gün önce boş gebelikSubhanallah cocuklarına canım. Hayırlı saglıklı evlat olsunlar ınsallah. Ne dedı dr
Üzülme canım Herşey Allahtan yapacak hiç bişeyimiz yok sonuçta 1 dakika sonra yaşayıp yaşamayacağımız bile belli değil .Kürtaj oldum 2 gün önce boş gebelik
Ben 6+6 duydumm canım kaç mm olduğunu bilmiyorum ilk bebeğini nasıl kaybettinKızlar Benimde son adet tarihim 13 Ekim , 16 Kasımda kontrolüm vardı doktora gittim 13 mm idi kese büyüklüğü herşey yolunda dedi önümüzdeki hafta 26 Kasımda çağırdı ama ben ancak 28 inde gidebilicem. bugün 5+6 ' dayız kasıklarımda ağrı ve belimde adet olacakmışım gibi geçmeyen bir hissiyat var. göğüslerimde çok ağrıyordu bugün indiler. inşallah bir sorun yoktur. sizler kalp atışlarını kaç mm iken duydunuz ? ikinci gebeliğim ilkini kaybettim, çok tedirginim. Bu arada bene İzmir'deyim.
Bende 6+2 de gittim ama duyamadım. Perşembe günü tekrar gidicem bakalım.izmir nerden? Ben karasıyakadan can hastanesine gidiyorum.perşembe Çiğli devlete gidicem bakalımKızlar Benimde son adet tarihim 13 Ekim , 16 Kasımda kontrolüm vardı doktora gittim 13 mm idi kese büyüklüğü herşey yolunda dedi önümüzdeki hafta 26 Kasımda çağırdı ama ben ancak 28 inde gidebilicem. bugün 5+6 ' dayız kasıklarımda ağrı ve belimde adet olacakmışım gibi geçmeyen bir hissiyat var. göğüslerimde çok ağrıyordu bugün indiler. inşallah bir sorun yoktur. sizler kalp atışlarını kaç mm iken duydunuz ? ikinci gebeliğim ilkini kaybettim, çok tedirginim. Bu arada bene İzmir'deyim.
Dayanamadım randevu aldım yarın gidicem, ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadık canım kürtaj oldumBen 6+6 duydumm canım kaç mm olduğunu bilmiyorum ilk bebeğini nasıl kaybettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?