Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Hemen bakıyor canım ek binası o hemen bakıyorlar ve gayette ilgili doktor hiç öyle şimdi git sonra gel yaşamadım ben
Siz soyleyınce baktım o doktora Mhrs den jınekolojı yazıyor karsısında gebelık yazmayanlar gevelıge bakmıyor dıye biliyorum. Eger hemen bakıyorlar bir deneyeyım ben de. Metroyla nasıl gıdebılırım oraya

Siz soyleyınce baktım o doktora Mhrs den jınekolojı yazıyor karsısında gebelık yazmayanlar gevelıge bakmıyor dıye biliyorum. Eger hemen bakıyorlar bir deneyeyım ben de. Metroyla nasıl gıdebılırım oraya
Metroyla minarsinanda inip ordan geri lambalara gelip ordan yukarı yürümen lazım canım

Kestelden mi gideceksin

Gittim cnm
Naptın canım gıttınmı doktora[/QQUO
Gittim cnm birçok doktora gittim dahiliye kardoloji diyetisyen şeker varya bende onun için 1 hafta ölçüp tekrar gidicem kadın doğumda gittim devlete 6+4 dedi özele göre 7+3 dü artık hangisi doğru bilemedim kalp atışı gözüküyor ama ses yine yok

İnşallah canım sen nasılsın
Iyım canım ya hamdolsun pelınım
Stresı bıraz attım gıbı
Karından ıgnelere devam benım
Artık ıgne saplayacak yer kalmadı vallahı
Kevgire döndü
Carsamba belkı keser doktor
Kesıncede korkuyorum ya bısey olursa Allah korusun

Iyım canım ya hamdolsun pelınım
Stresı bıraz attım gıbı
Karından ıgnelere devam benım
Artık ıgne saplayacak yer kalmadı vallahı
Kevgire döndü
Carsamba belkı keser doktor
Kesıncede korkuyorum ya bısey olursa Allah korusun
Neden iğne oluyodun ki yeni öğrendim

Neden iğne oluyodun ki yeni öğrendim
Bahsetmemıs mıydım
Asılamayla hamıle kaldım ben
Asılama ve tup bebek sonrası 9 hafta progesteron verılıyor
Insallah carsamba bıtıcek hayırlısıyla
Hergun aynı saatte ıgne oluyorum
Kendım yapıyordum ama artık kistlestı ıgne yerlerı saplayamıyorum hemsıre vuruyor
Dusuklerı onlemek ıcın bır seymıs bu canım

Back
X