- 14 Mayıs 2018
- 309
- 162
- 18
OSmangazi canmKestel canım sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OSmangazi canmKestel canım sen
Yüksek ihtisas ek bina olarak geçiyor nilüferdeNerede ki o adı ne diye gecıyor
Aramızda mesafe var ama olsun Gönüller’ bir olsun canım :)OSmangazi canm
Orada hangi doktora gıdıyorsunuz. Yıldırım yuksek ıhtısasta ultrasonla bakmak için bile ertesi gune sıra verıyorlar. Ben de Yıldırım doruka gıdıyorumYüksek ihtisas ek bina olarak geçiyor nilüferde
Bende Yıldırım doruktayım dr un kim canımOrada hangi doktora gıdıyorsunuz. Yıldırım yuksek ıhtısasta ultrasonla bakmak için bile ertesi gune sıra verıyorlar. Ben de Yıldırım doruka gıdıyorum
Kızımda Kemal beye gıtmıstım sımdı fatos hanıma gıdıyorum sen kıme gıdıyorsun canımBende Yıldırım doruktayım dr un kim canım
Reşat şaya ya gidiyorum canımKızımda Kemal beye gıtmıstım sımdı fatos hanıma gıdıyorum sen kıme gıdıyorsun canım
Nasıl memnunmusun kac haftalık sızın. Ben de fatos hanımla basladım ama degıstırırım belkiReşat şaya ya gidiyorum canım
Canım suan 5+4 canım ama geriden geliyoruz galiba bizNasıl memnunmusun kac haftalık sızın. Ben de fatos hanımla basladım ama degıstırırım belki
Memnunum canım çok meşhur bi dr zaten Şevket’ten getirildi iyi suanlık bakalımNasıl memnunmusun kac haftalık sızın. Ben de fatos hanımla basladım ama degıstırırım belki
Sat ne zaman acaba sizin benim 18 ekim keseyi gordunuz muCanım suan 5+4 canım ama geriden geliyoruz galiba biz
Benimde 23 Ekim canım daha keseyi görmedik haftaya görücez insallahSat ne zaman acaba sizin benim 18 ekim keseyi gordunuz mu
İnşallah canım:)Benimde 23 Ekim canım daha keseyi görmedik haftaya görücez insallah![]()
Sen gördünmü canım keseyi :)İnşallah canım:)
Ben gordum canım salı gunu de bebegı gormeye gıdıcem kısmetseSen gördünmü canım keseyi :)
Ayyyy insallah insallah bana da nasip olurrrrrBen gordum canım salı gunu de bebegı gormeye gıdıcem kısmetse
Amin canım inşallahAyyyy insallah insallah bana da nasip olurrrrr![]()
Ben Mhrs den önceden alıyorum Fatma Nurgül Taşgöz hanıma gidiyorum gayet memnunum devlet hastanesi üstelik 12 sinde ikili tarama testi için gideceğimOrada hangi doktora gıdıyorsunuz. Yıldırım yuksek ıhtısasta ultrasonla bakmak için bile ertesi gune sıra verıyorlar. Ben de Yıldırım doruka gıdıyorum
Doktor hemen bakıyormu ultrasonda. Sevket yılmaz da gun verıyormusBen Mhrs den önceden alıyorum Fatma Nurgül Taşgöz hanıma gidiyorum gayet memnunum devlet hastanesi üstelik 12 sinde ikili tarama testi için gideceğim