Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel canım herşeyin yolunda olmasına sevindimKızlar şükür bugün kalp atışlarını duydum SATA ve ölçümlere göre tam 9 hafta 2 günlüğüz
Maşallah sizin benden ilerde gebeliginiz benim çok bulantim var her yerde çare ariyorumKızlar ne güzel haberleriniz var Maşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bulantılarınız var mı peki kızlar
Kuzum valla benimde yeni yeni geçiyor bulantılarım kusmalar gerçekten çok zor ama limon taşı yanında kokla arada ye iyi geliyor en azından bastırıyor birde bakliyattan uzak dur genelde hafif şeyler sulu şeyler ya çorbaları tercih et ben öyle öyle toparladımMaşallah sizin benden ilerde gebeliginiz benim çok bulantim var her yerde çare ariyorum
Benimde haftaya kontrolüm canım bakalım ne diyecek daha ikili taramayı filan konuşmadık biran önce gitmek istiyorum aslındaTeşekkür ederim canım 3 hafta sonra ikili test için çağırdı
Maşşallah canım inş bizde iyi sonuçlar alırızKızlar ben şimdi ikili testten geldim normal ultrason gibi bakıyorlar ense kalınlığına ve baş popo mesafesinin uyumuna bakıyorlar benim bebeğim 12 hafta 6 günlük boyu 6.5 cm ense kalınlığıda 1.10 cm çıktı değerimin normal olduğunu söyledi doktorum inşallah sizde iyi değerler alırsınız :)))
Benimde haftaya kontrolüm canım bakalım ne diyecek daha ikili taramayı filan konuşmadık biran önce gitmek istiyorum aslında[/QUOT
Gittiğinde çağırır canım 12. Hafta yapılıyor
Kalbi atmaya başlasa da disardan dinletecek kadar olmayabiliyor canım benim son kontrolde Perşembe ikisini de dinletti boylari 9,5mm ve 9,4 mm idi. Önceki hafta ultrasonda atımları gördük ama dinleyememistikkızlar selam bende bugun sata gore 7+4deyım ancak gec döllenme olduğundan dolayı gerçekte kac haftalık olduğundan haberım yok. ben yurtdışında yasıyorum burda prosedür farklı ıslıyor.. 7+1 de gıttıgımde kese ve yolk sacı gorduk ayrıca bebegımde 2 mm. ama kalp atışını duyamadık karından veya vajinal hıcbı sekılde duyamadık ama cok kucuk olduğunu soyledı bebegımın ve henüz duyulmamasının normal olduğunu ama herseyın de yolunda olduğunu soyledı. carsamba gunu randevum var bu kez duyabılır mıyım cok endıselenıyorum duyamamaktan cok korkuyorum cunku cok ıstıyoruz bu bebegı.. bebek kac mm olduğunda atmaya baslar kalbı bılenınız varmı kızlar
ne güzel yaa.. cok sevındım senın adına.. umarım bende duyabılırım carsamba gunu.. ama ben duymaktan zıyade gormedım de kalp atışını cok kucuktu sadece 2mm normal olabılır mı buKalbi atmaya başlasa da disardan dinletecek kadar olmayabiliyor canım benim son kontrolde Perşembe ikisini de dinletti boylari 9,5mm ve 9,4 mm idi. Önceki hafta ultrasonda atımları gördük ama dinleyememistik
Geç döllenme ise normaldir benimkiler hafta olarak tam uyumlu canim görürsün de duyarsın da elbet birkaç hafta sabret hepsi olurne güzel yaa.. cok sevındım senın adına.. umarım bende duyabılırım carsamba gunu.. ama ben duymaktan zıyade gormedım de kalp atışını cok kucuktu sadece 2mm normal olabılır mı bu
inşallah.. ben gittiğimde son adete göre 7+1 di. gec döllenmeye gore tahmınım 6. haftada fılandıGeç döllenme ise normaldir benimkiler hafta olarak tam uyumlu canim görürsün de duyarsın da elbet birkaç hafta sabret hepsi olur
Canım istersen başka doktora git eğer devlete gidiyorsan mutlaka özele git onların ultrason cihazları farklı inşallah bebeğin seninledirrBenimde kese 20cm ama bebek görünmedi yolk bile oluşmamış boş gebelik büyük ihtimal dedi doktor bi hafta sonra tekrar gel dedi maalesef kürtaj olacakmışım.çok korkuyorum 7+4 regl dönemime göre beklemeliyim bilemedim
Yaaa ben de dün gittim, 6+5 olması gerekirken,kese 4+4 görünüyor dedi,15 gün sonraya randevu verdi kalp atışı var mı bakıcaz diye, korkuyorum.bhcg iki katına çıkmıştı en başta ama o kesin gösteriyor u bilmiyorum,noldu senin?Kesenin boyutu peki 6 hafta ile uyumlumuydu 7 haftalık hamileyim keseyi gördü ama 5 haftayla uyumlu 15 gün sonra gel dedi bu cuma gidicem inş