- 6 Ağustos 2018
- 442
- 248
Bol meyve ye canım yaKızlar bu grip nasıl geçer ya 2 gündür gribim ilaçda içemioz.siz siz olun çok dikkat edin.ben dikkat ettim ama eşim sağolsun
Bıde bol su ıc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol meyve ye canım yaKızlar bu grip nasıl geçer ya 2 gündür gribim ilaçda içemioz.siz siz olun çok dikkat edin.ben dikkat ettim ama eşim sağolsun
Canım benım sagolasın
Bugun dr gıdıcem
Bakalım ne dıyecek[/QUOTE
Benide haberdar et canım merak ederim
Bana progestan vermişti onu kullandım canım sıkma canını başka doktora git istersen birdeBende 5+5haftalıgım kesem ufakmış yavaş büyüyomuş sanırım düşuk yaparim diye bekliyo doktor baya kafaya taktim bi anda büyuyomu kese sizinki nasıl oldu
Canım gittin mi doktora ne dedi bende gittim bugün iyi çıktı herşey çok şükür erken ama erkek gibi sanki dedi bideCanım benım sagolasın
Bugun dr gıdıcem
Bakalım ne dıyecek
İnşallah göreceksin tabi içini ferah tut bende senin gibiydim iki hafta zor geçti ama beklemeye değdi şükürInshallah bende gorurum canim.Kalp atislarini da duyarim!!
Erkek dediyse kesin erkektir. Bir arkadaşıma da öyle erkek demişti 2. Ayında oğlu olduCanım gittin mi doktora ne dedi bende gittim bugün iyi çıktı herşey çok şükür erken ama erkek gibi sanki dedi bide
Çok şaşırdım birden söyledi erkek galiba dedi ben daha erken diye beklemiyordum sağlıklı olsunda fark etmez sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniErkek dediyse kesin erkektir. Bir arkadaşıma da öyle erkek demişti 2. Ayında oğlu oldu
amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok şaşırdım birden söyledi erkek galiba dedi ben daha erken diye beklemiyordum sağlıklı olsunda fark etmez sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Oh masallah bin masallah cok sevındımCanım gittin mi doktora ne dedi bende gittim bugün iyi çıktı herşey çok şükür erken ama erkek gibi sanki dedi bide
Aynen canım güzel bişey tabikiOh masallah bin masallah cok sevındım
Benım de 8+5 yanı 9 haftayla uyumlu dedı
Aaa cınsıyet ogrenmek ne guzel dımı
Elı ayagı duzgun sag salım olsun da kız erkek bır
Ultrason cıktısı verıyırlar ya bende ordan baktım epey buyutmus cunku dr kız gıbı geldı benımkı de
Oh masallah bin masallah cok sevındım
Benım de 8+5 yanı 9 haftayla uyumlu dedı
Aaa cınsıyet ogrenmek ne guzel dımı
Elı ayagı duzgun sag salım olsun da kız erkek bır
Ultrason cıktısı verıyırlar ya bende ordan baktım epey buyutmus cunku dr kız gıbı geldı benımkı de
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza benim bulantım yok canım hatta hiç bir hamilelik belirtim şimdilikKızlar ne güzel haberleriniz var Maşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bulantılarınız var mı peki kızlar
Vallahi kuzum inşallahta olmaz benim 6. Haftada bir başladı hala sürüyor ailede olunca genetik oluyormuş benim annem ablam hep 9 ay kusmuş bende korkuyorum inşallah o kadar kusmam diyeİnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza benim bulantım yok canım hatta hiç bir hamilelik belirtim şimdilik
İnşallah canım olmaz etkisini filan azaltmanın bir yolu yok galibaVallahi kuzum inşallahta olmaz benim 6. Haftada bir başladı hala sürüyor ailede olunca genetik oluyormuş benim annem ablam hep 9 ay kusmuş bende korkuyorum inşallah o kadar kusmam diye
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar benim de bugün hamileliğimin 5. Haftasındayım doktora gittim daha çok erken dedi gözükmedi daha kese ama rahim duvarında kalınlaşma var dedi hamilelikte olur dedi. Bir sonraki randevum da 6 +4 haftalık hamile olucam hem kesmeyi bebeği ve kalp atışlarını görebilir.ve duyabilir miyim hanım lar siz kaçıncı haftasında gördünüz keseyi