Kalp atışı ve ilk embriyo görme

Bende 5+5haftalıgım kesem ufakmış yavaş büyüyomuş sanırım düşuk yaparim diye bekliyo doktor baya kafaya taktim bi anda büyuyomu kese sizinki nasıl oldu
Bana progestan vermişti onu kullandım canım sıkma canını başka doktora git istersen birde

merhalaar :) rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı.. :dua:
bende dün gittim kalp atışını duymak için ama duyamadım :KK43: daha küçük dedi doktorum ama gösterdi kalbinin atışını.. o kadar güzeldi ki.... :KK36: beş gün küçük görünüyo dedi.. biraz canım sıkıldı ama normal olan bişeymiş, sonradan toparlayabilir dedi.. bakalım inşallah bi daha ki kontrole normal zamanında görünür...

İlk kalp atışını duyduğum da çok heyecanlanmıştım, o ana kadar anne olacağımı doğru düzgün kavrayamamıştım ama içimdeki canlının minik kalp atışlarını duymak çok güzeldi. Diğer bir heyecanlanmam kafasını belirgin olarak gördüğümdeydi. Kocam neredeyse ekranın içine girecekti, yüzündeki gülümseme ile tanımlanamaz bir mutluluk. :anne:

Erkek dediyse kesin erkektir. Bir arkadaşıma da öyle erkek demişti 2. Ayında oğlu oldu
Çok şaşırdım birden söyledi erkek galiba dedi ben daha erken diye beklemiyordum sağlıklı olsunda fark etmez sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Canım gittin mi doktora ne dedi bende gittim bugün iyi çıktı herşey çok şükür erken ama erkek gibi sanki dedi bide
Oh masallah bin masallah cok sevındım
Benım de 8+5 yanı 9 haftayla uyumlu dedı
Aaa cınsıyet ogrenmek ne guzel dımı
Elı ayagı duzgun sag salım olsun da kız erkek bır
Ultrason cıktısı verıyırlar ya bende ordan baktım epey buyutmus cunku dr kız gıbı geldı benımkı de

Ultrason cıktısı verıyırlar ya bende ordan baktım epey buyutmus cunku dr kız gıbı geldı benımkı de
Aynen canım güzel bişey tabiki
Bide ilk kez bende bişeyler anlayabilirdim ultrasyondan çok mutlu oldum inşallah böyle devam ederde sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar ne güzel haberleriniz var Maşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bulantılarınız var mı peki kızlar

Süper şimdi gördüm msjını .bukadat erken belli oluyomu cinsiyet ya ne güzel:)

Kızlar ne güzel haberleriniz var Maşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bulantılarınız var mı peki kızlar
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza benim bulantım yok canım hatta hiç bir hamilelik belirtim şimdilik

İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza benim bulantım yok canım hatta hiç bir hamilelik belirtim şimdilik
Vallahi kuzum inşallahta olmaz benim 6. Haftada bir başladı hala sürüyor ailede olunca genetik oluyormuş benim annem ablam hep 9 ay kusmuş bende korkuyorum inşallah o kadar kusmam diye :KK43:

Vallahi kuzum inşallahta olmaz benim 6. Haftada bir başladı hala sürüyor ailede olunca genetik oluyormuş benim annem ablam hep 9 ay kusmuş bende korkuyorum inşallah o kadar kusmam diye :KK43:
İnşallah canım olmaz etkisini filan azaltmanın bir yolu yok galiba

Merhaba hanımlar benim de bugün hamileliğimin 5. Haftasındayım doktora gittim daha çok erken dedi gözükmedi daha kese ama rahim duvarında kalınlaşma var dedi hamilelikte olur dedi. Bir sonraki randevum da 6 +4 haftalık hamile olucam hem kesmeyi bebeği ve kalp atışlarını görebilir.ve duyabilir miyim hanım lar siz kaçıncı haftasında gördünüz keseyi

Merhaba hanımlar benim de bugün hamileliğimin 5. Haftasındayım doktora gittim daha çok erken dedi gözükmedi daha kese ama rahim duvarında kalınlaşma var dedi hamilelikte olur dedi. Bir sonraki randevum da 6 +4 haftalık hamile olucam hem kesmeyi bebeği ve kalp atışlarını görebilir.ve duyabilir miyim hanım lar siz kaçıncı haftasında gördünüz keseyi
Hayırlı olsun
Saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah
Ben 7+1 de kalp atısını dolayısıyla keseyı en net gormustum
Onceden de bır arkadas yazmıstı burdan
6\4 olmaz 6/5 olabılır mesela o aralar gunluk olusma oluyor cunku. Yanı soylemek ıstedıgım tam gorulme zamanı olur gıdıs tarıhınız

X