- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Aynen yazmıştım ama tam hamile olduğum belli değildi sanırım ben senin adını hatırlıyorum zaten :) adetliyken hamile olduğumu öğrendim:)Yazdıydın biyerde hamilelik belirtileri ydi heralde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yazmıştım ama tam hamile olduğum belli değildi sanırım ben senin adını hatırlıyorum zaten :) adetliyken hamile olduğumu öğrendim:)Yazdıydın biyerde hamilelik belirtileri ydi heralde :)
Çok sevindim canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAynen yazmıştım ama tam hamile olduğum belli değildi sanırım ben senin adını hatırlıyorum zaten :) adetliyken hamile olduğumu öğrendim:)
Amin canım suan sıkıntı keseyi görmek sonra kalp atışı insallahÇok sevindim canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah canım benimAmin canım suan sıkıntı keseyi görmek sonra kalp atışı insallah
Dur ben o topiğe hamile olduğumu yazmamıştım belirtilerimi yazayım da okusunlar :)İnşallah canım benim
Benim bebeğim gibi nazlı olmasında:) gebelik kan testi sonucumu 5 saatte öğrendim.normalde en fazla 2 saattken:) ve kalp atışını duyurmuyor şimdi de:)Amin canım suan sıkıntı keseyi görmek sonra kalp atışı insallah
O hastanedeki yoğunluktandır canım ama keseyi görmüşsün insallah kalp atısınıda duyarsın :)))Benim bebeğim gibi nazlı olmasında:) gebelik kan testi sonucumu 5 saatte öğrendim.normalde en fazla 2 saattken:) ve kalp atışını duyurmuyor şimdi de:)
Yok makineyi bozmuş :))))))O hastanedeki yoğunluktandır canım ama keseyi görmüşsün insallah kalp atısınıda duyarsın :)))
Nasıl kızzz :)))Yok makineyi bozmuş :))))))
Bursadan birini buldum sonundaBende Bursa’dan hanımlar :) ben saha ne kese ne başka bişey gördüm haftaya Perşembe belki görebilicem gebeliğimi çok erken öğrendim ve adetliyken bu yüzden bakalım nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum:)
Ne zaman öğrendin canım senBende Bursa’dan hanımlar :) ben saha ne kese ne başka bişey gördüm haftaya Perşembe belki görebilicem gebeliğimi çok erken öğrendim ve adetliyken bu yüzden bakalım nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum:)
Ahahahha evettt :)Bursadan birini buldum sonunda
24 Kasım canımNe zaman öğrendin canım sen
Neresinden kuzumAhahahha evettt :)
Bursada hangi doktora gıdıyorsunuzKardeş şehiriz o zaman bende Bursada oturuyorum :) tabi ankaragücü ve bursaspor kardeşliğini duymuşsan
Eski rentıp hastanesine gidiyorum özelden devlete geçiş yaptı ona gidiyorum şu anBursada hangi doktora gıdıyorsunuz
Nasıl kızzz :)))[/QUOT
Özel hastaneye acile gittik pazar günü verdik kanı 2 saat sonra dedi laboratuvar a indik 1/saat sonra dedi tekrar gittik makine arıza yaptı dedi öyle böyle 5 saatte cıktı işde:)
Nerede ki o adı ne diye gecıyorEski rentıp hastanesine gidiyorum özelden devlete geçiş yaptı ona gidiyorum şu an
Kestel canım senNeresinden kuzum