Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım kıyamam ya..ama olsun az kalmış demekki bukadarı yeterli takma sen.herşey bebişlerimiz içinBahsetmemıs mıydım
Asılamayla hamıle kaldım ben
Asılama ve tup bebek sonrası 9 hafta progesteron verılıyor
Insallah carsamba bıtıcek hayırlısıyla
Hergun aynı saatte ıgne oluyorum
Kendım yapıyordum ama artık kistlestı ıgne yerlerı saplayamıyorum hemsıre vuruyor
Dusuklerı onlemek ıcın bır seymıs bu canım
Tabiki canım daha çok erken bir dahaki haftanın sonunda belkiMerhaba kizlar.Ben 5+3 keseyi ve yolk kesesini gordum cok sukur.Ama embriyoyu goremedi.Ama her sey normal dedi.Cok korkuyorum bos gebelikden.Acaba boyle olup sonradan goren ve kalp atislarini duyan varmi?
Son adet tarihine gore aldiklari için haftayı o yüzden bir yada bir buçuk hafta öne yada geriye gidebilir. O yüzden birazBugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kese bomboştu haftaya tekrar bakalım dedi doktor çok üzgünüm kızlar sizce normalmi ?
Valla canım metroyla çok ters kalıyor orası ama esentepe metrosundan inip yürüyebilirsin o taraftan hangi otobüs geliyor pek bilmiyorumArabayatagı dan bınerım
Bende altı haftalıkken göremedim sadece kese vardı bi hafta sonra gittiğimde gördüm ancaMerhaba kizlar.Ben 5+3 keseyi ve yolk kesesini gordum cok sukur.Ama embriyoyu goremedi.Ama her sey normal dedi.Cok korkuyorum bos gebelikden.Acaba boyle olup sonradan goren ve kalp atislarini duyan varmi?
Evet canın çok erkenmiş ondan görünmemiş gecen hafta gittim gördüm bebişimiSon adet tarihine gore aldiklari için haftayı o yüzden bir yada bir buçuk hafta öne yada geriye gidebilir. O yüzden biraz
daha bekleyin hemen endiselenmeyin en az altı hafta gecsin. Çünkü geç yumurtlasmis da olabilirsiniz. Hani karından daha geç gözüküyor . Vajinal ultrasona göre. Vajinal ultrason yaptırmak yerine bir hafta daha bekleyip karından bakılabilir
Hemen görmüşler keseyi harika. Siz önden gidiyorsunuz kalp atışını da normalde 6+4 ye falan duyulur sizinki daha erken bile olabilirMerhaba ben de su an 5+4 üm. Cumartesi kontrolüm var. Keseyi 4+0 da karından gördük. Acaba kalp atışlarını da duyabilir miyiz en erken ne zaman duyuluyor?
Sanırım cuma ya da cumartesi 6. Haftayı doldurmuş olacağız. İnşallah duyabilirimHemen görmüşler keseyi harika. Siz önden gidiyorsunuz kalp atışını da normalde 6+4 ye falan duyulur sizinki daha erken bile olabilir
Yok gebe değilim ama ebeyimSanırım cuma ya da cumartesi 6. Haftayı doldurmuş olacağız. İnşallah duyabilirimsiz hamile misiniz
Bu güzeldiYok gebe değilim ama ebeyim![]()
Inshallah bende gorurum canim.Kalp atislarini da duyarim!!Bende altı haftalıkken göremedim sadece kese vardı bi hafta sonra gittiğimde gördüm anca
Hadi inshallah canim.2gun sonra randevum var.Inshallah guzel gecer.Bu arada 6+2olucam inshallah 2gun sonra.Tabiki canım daha çok erken bir dahaki haftanın sonunda belki
Duzce deBu güzeldinerede ebesiniz bu arada hangi sehirde
Bende 5+5haftalıgım kesem ufakmış yavaş büyüyomuş sanırım düşuk yaparim diye bekliyo doktor baya kafaya taktim bi anda büyuyomu kese sizinki nasıl olduCanım alamazsan da üzülme dediğim gibi benim 6+3 günken gittm duyamadım 6+6 duydum aslında ben 7+2 olmam lazım 3 gün geriden geliyor ama normalmiş senin de öyle olabilir yani korkma birde her doktora inanma biri bana düzensiz kese var çocuğun tutunamaz dedi 2 doktora daha gittm yok öyle bişey gayet düz dediler
Canım benım sagolasınAy canım kıyamam ya..ama olsun az kalmış demekki bukadarı yeterli takma sen.herşey bebişlerimiz için![]()