Kalp Anomalisi nedeniyle bebeğini kaybedenler...

Allahim yardmm etsn lnsallah hamile kalmadan oncee genetik test filan yaptrdnzml tekrar aynl seyleri yasamak cokkk zorrr birrr profla filan gorustunuzmu
Cnm gorusmustuk ama bizden istedikleri sadece kromozom analizi ydi yaptırdık ama normal çıkmisti başka bisey onermediler genetik olsa bile tedavi olmanız mümkün değil genetik hastalıkların tedavisi yok dediler ikinci hamilelikte fetal eko cektireceksin dediler başka bisey diyen olmadı hepsi aynı şeyi söylediler zaten olması çok dusuk demişlerdi Dr bile şaşırıyor ilk defa böyle iki kere olan hastam oldu diyo

Amin cümle ailenin evladını inşallah ne gibi sorunlar yasadiniz acaba orda biz olumsuz birseyle karşılaşmadık taner bey takip ediyordu zaten ameliyatını onlar yapmamıştı kartalda oldu daha sonra tekrar Zeynep kâmile getiriliyordu orda ilgilenmislerdi

Amin cnm sağol şimdiki hamileligimde ilkle aynı maalesef gene sağ kalp gelişmiyor tanilari birebir aynı 22 haftaligim
Cok uzuldum canim bende suan ayrintili ultrasonu bekliyorum insallah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz doktorlar ne diyor tedavisi yokmu

Cok uzuldum canim bende suan ayrintili ultrasonu bekliyorum insallah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz doktorlar ne diyor tedavisi yokmu
İnşallah cnm insallah sizde hayırlı haberlerle çıkarsınız ultrasondan tedavisi var 3 aşamalı bi ameliyat ama ameliyatlara direnip yaşayabilmesi yok kadar küçük bi ihtimal tabi bide ameliyatın iyi geçmesi var

Insallah canim insallah bebeklerimizi sag salim kucaklarimiza aliriz Allahim onlari bize bagislar insallah

Kizimim genetigi bozuk dediler 41 gun eziyet ettilee halbuki hic bir sorunu yoktu anjio olup bitecekti o kadar dedik genetigo problemn degil imza atalim diye kabul etmediler sonuclar cikti bayrama denk geldi gunlerce beklettiler sonra zaten kaybettim

Kizimim genetigi bozuk dediler 41 gun eziyet ettilee halbuki hic bir sorunu yoktu anjio olup bitecekti o kadar dedik genetigo problemn degil imza atalim diye kabul etmediler sonuclar cikti bayrama denk geldi gunlerce beklettiler sonra zaten kaybettim
Sanırım drlardan kaynaklanıyor iyi bi doktora denk gelmek zor biz memnun kalmıştık genetik testte yapılmış bize sonuçlardan sonra söylediler genetiğinde sıkıntı yok diye bnm bebeğim hiç yoğun bakımdan çıkmamıştı bende 2 güne bir gidip bilgi aliyoduk günlük yapılan tedavileri falan söylüyorlardı bebeğinizin kalbinde ne sıkıntısı vardı

Kalbinde damar darligi vardi garibimin cok cekti cok ben hergun gittim ben giderdim oyle kuvez bezleri degisirdi hep pis pis kalirdi yakalardim ama ne diyeceksin Allahij vicdansizlarina kovmaktan beter ettiler hep yawrum ben gelince heyecan yapiyor diye az mi kovdular beni ahh ahh kucagima bile almadim olusunu verdiler elime al diye sirf akraba evliligi diye yaptilar bu kadar eziyeti ben helal ettim Rabbim sorsun

Aynen canim bendede ayni degisiyor ultrasonda kacinci haftada ayrintili yaptrdin ayrntilidami cikti problem
Yok cnm biz kendi isteğimizle gidip üniversite de fetal eko yaptırdık 17 haftalıkken onda belli oldu 22 haftalikken yaptırdık ayrıntılı yı daha yeni

Çok üzüldüm Allah sabır versin bizde de var akraba evliliği

Bi
akraba evliliği olduğu icin mi oluyormuş
bizdede varrr akraba evliliği gerci yakın sayılmaz amaaa
Bize doktorlar akrabalık fazla yakın değil ama genetiğe eğilimli bi durum bu diyolar benim annem kayinvalidemin teyzesi oluyo ne kadar bilemiyorum Martin 23 gibi falan genetik testlerimizi yaptiricaz bizde

Bence bunlar bos Rabbim.nasip edince ediyor o kadar insan var akraba olmayip yawrulari ne hale gelen Rabbim buyuk o bilir gorur o ol derse oluyor iste
Aynen canim bende yasadim ayni seyleri bizde akraba evliligide yok basina gelecegi varsa her turlu geliyo zaten insallah bundan sonra yavrularjmizi saglikla kucagimjza aliriz

Bence bunlar bos Rabbim.nasip edince ediyor o kadar insan var akraba olmayip yawrulari ne hale gelen Rabbim buyuk o bilir gorur o ol derse oluyor iste
Tabi ki Rabbimin var bi bildiği demekki cumlemize hayırlı kapılar acsin evlatlarimizi bize bagislasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…