Kalp Anomalisi nedeniyle bebeğini kaybedenler...

canım nasıl gdyor bırrr sorun yokkk demıı
Allaha sukur bi sikinti yok canim biraz lekelenmem oldu 2 gun hastanede yattim bebegimin suyu braz fazlayms dun tekrar ayrintili ultrasona grdim onemli bir sorun olmadgni bundn snra daha cok artip artmadigina bakacaklarini soylediler bugunde kontrol amacli cocuk kardiyologuna gidip fetal eko yaptircaz insallah bundada birsorun cikmaz

Benzer şeyleri yasamisiz benim bebeğim de hipoplastik sol kalp sendromu ile 3 gün yaşadı ben hamileligimde bilmiyordum bir kere kucağıma aldım emzirdim kokladim sonra aldılar bir daha getirmediler yanıma sonra bir kere de Küvezde gördüm bir de morg da çok zormuş Allah bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrar sağlıklı bebeğiniz oldu mu

arkadaşlar merhaba,
12 haftalık bebeğimin kalbi durmuş. iki hafta önce kürtaj oldum. patoloji sonucum temiz çıktı normal bir gebelikmiş.
şu ansa aklımda beynimde bitmek bilmeyen sorular var. affınıza sığınarak soruyorum eşimle ilişki esnasında kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanarak hamile kaldım. en doğalının bu olduğunu biliyorum. acaba spermlerin kalitesini vs bebeğin sağlığını etkilemiş olabilir mi. her ayrıntı aklıma geliyor. kendımde suç arıyorum. sonra diyorum rabbimin takdiri ömrü yokmuş. psikolojim allak bullak. bu ultrason jeli hakkında bilginiz var mı zararlı mı değil mi bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. allah hiçbirinize evlat acısı yaşatmasın bundan sonra inşallah.

Canim kendini suclama hic biseyler bulmaya calisma Takdiri ilahi bende bebegimi kaybettigimde cok sorguladim cok dusundum butun sulaleyi arastirdim hatta kalp sorunu olan varmi diye ama doktor dediki prof trafik kazasi gibi dusun bunu sana denk gelmis dedi ondan sonra sorgulamayi biraktim hamile kaldim ve 9 ay korku yasadim bebegimi kaybetmekten hep korktum ama cok sukur bir sorunla karsilasmadik kendini uzme lutfen

Kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız ve kaybettiğiniz Bebeğinizin kalp hastalığı neydi sonra genetik test yaptırdiniz mi

Kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız ve kaybettiğiniz Bebeğinizin kalp hastalığı neydi sonra genetik test yaptırdiniz mi
Mayista dogum yaptim ekimde hamile kaldim canim hipoplastik sol kalp hastaligiydi genetik test yaptirmadik doktorlar gerek olmadigi soyledi cunku kalp hastaliklarinin ikinci bebekte tekrarlama ihtimalinin olmadigi solediler

Mayista dogum yaptim ekimde hamile kaldim canim hipoplastik sol kalp hastaligiydi genetik test yaptirmadik doktorlar gerek olmadigi soyledi cunku kalp hastaliklarinin ikinci bebekte tekrarlama ihtimalinin olmadigi solediler

Benim bebeğim de hipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim daha çok yeni 47 gün oldu bana da tekrarlama olasılığı düşük dediler ama biz yine de genetik ve kan pihtilasmasi testi yaptırdıktan sonuçları almadik daha bu sağlıklı gebeliğinde neler yaptın fetal eko ya girdin mi ve kaybettiğiniz bebegin cinsiyeti neydi ve şimdi bebeğinin cinsiyeti ne kusura bakma çok soru soruyorum ama

Basin sagolsu ...Bu gebeligimde ayrintili ultrason sonra 2 kere fetal ekoya girdim ikisinde de bir sorun cikmadi tedbir amacli iki kere istediler kaybettigim bebegim erkekti simdi bir kizim var 3 aylik senin bebeginin cinsiyeti neydi istedigin zaaman yazabilirsin istedigin soruyu sorabilirsin canim

Teşekkür ederim benim ki erkekti hangi haftalar eko ya girdin

Ben Kizimi kaybettikten sonra doktorlardan da sogudum.cunku ihmalden gitti ne derlerse desinler. Suan hamileyim.ve sadece 2 kez kontrole gittim hersey yolunda dediler ve gitmiyorum cunku bazen hersey yalan geliyor bana Kizimda 8. Aya kadar hic bisey yokken bi anda cikti bu nasil oldu hersey takdiri ilahi iste Rabbim.o an istedo ve oldu diyorum onunla avunuyorum... sabredince oluyor Melek Anneleri... yawrularimiz beraber mutlular...

Tam hatirlamiyorum ama 26 30du galiba ama daha gecte olabilir yasadigim yerde cocuk kardiyologu olmadigi icin saglik problemlerinden dolayida yolculuk yapamiodum ondan gec oldu benim biraz

Bu hipoplastik sol kalp sendromunun neden olacağı hakkında bilgi verdiler mi size

Neyden

Bebeğinizi hangi hastalıktan kaybettiniz geri kaç ay sonra hamile kaldınız

Bu hipoplastik sol kalp sendromunun neden olacağı hakkında bilgi verdiler mi size
Canim biz cok hastane cok doktor gezdik proflara gittik hepsi bize sebepsiz trafik kazasi gibi dusun size denk gelmis dedi sadece o an kromozomlar oyle denk geliyo dedi sebebi bilinmiyor bu hastaligin denildi

Canim biz cok hastane cok doktor gezdik proflara gittik hepsi bize sebepsiz trafik kazasi gibi dusun size denk gelmis dedi sadece o an kromozomlar oyle denk geliyo dedi sebebi bilinmiyor bu hastaligin denildi

Anladım canım Allahın takdiri boyleymis Allah bize de sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşaallah bize de dua edin inşaallah

Yazinin tamamini okuyamadim, cunku icim el vermedi, daha cok taze ilk goz agrisini cinsiyetini ogrenecegi sandigi gun kaybeden bir anneyim bende. Rabbim hepimize sabirlar versin, ve kucaklarimizi saglikli bebislerle doldursun diye yatip kalkip dua ediyorum.

Allah tekrar yasatmasin, kimselere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…