Kalp Anomalisi nedeniyle bebeğini kaybedenler...

Aynen canim bende yasadim ayni seyleri bizde akraba evliligide yok basina gelecegi varsa her turlu geliyo zaten insallah bundan sonra yavrularjmizi saglikla kucagimjza aliriz
Aynen oyle bende oyle dusunuyorum Rabbim yardimcimiz olsun dua ediyorum hep Kizimin suretinde bahti benzemeyen bi Kizim daha olsun diye..

Aminnn amiiin insallah insallah da bu yawrumun yeri baskaydi. RABBIM HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN
ilk bebek ilk hissedeis dokunuş ben unutamıyorum gözlerim aglamadg zaman lclm aglyor zaman gectkce geçer diyorlar gecyormu gerçekten 32 gün oldu bugün melegmn gdeli yuzuu ağzı burnu dudakları gözümün önünden gtmyor yeni birrr bebek diyorum hemen olsun herşey rüya olsun diyorum ama aa melegim 6 sene sonra tedaviyle gelmst bana Allah m büyüksün

ilk bebek ilk hissedeis dokunuş ben unutamıyorum gözlerim aglamadg zaman lclm aglyor zaman gectkce geçer diyorlar gecyormu gerçekten 32 gün oldu bugün melegmn gdeli yuzuu ağzı burnu dudakları gözümün önünden gtmyor yeni birrr bebek diyorum hemen olsun herşey rüya olsun diyorum ama aa melegim 6 sene sonra tedaviyle gelmst bana Allah m büyüksün
On tane daha yawrun olsa o unutulmaz dedigin gibi agzi yuzu burnu elleri minicik bedeni yooook 5. Ay oldu Kizim beni yalniz birakali ama sanki dun gibi yanip kavruluyorum hele bi de bebek gormuyor muyum ya Rabbim dayanma gucu ver deyip kaciyorum hemen evimee.. Annesinin Melegi hic bisey onu unutturamaz bana hic bisey..

bende öyle bırak bebek görmeyi sesini duymayı pembe bir eşya bile görmeye tahammul edemiyorum kz bebek görmek lstemyorum lclml buraya dönüyorum kimse anlamyor

bende öyle bırak bebek görmeyi sesini duymayı pembe bir eşya bile görmeye tahammul edemiyorum kz bebek görmek lstemyorum lclml buraya dönüyorum kimse anlamyor
Zaten o yuzden birbirimizi qnliyoruz yoksa cok zor kimse anlamiyoe dilimizden bi andan sonra bikiyorlar bizden

Kızlar ben de kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim 7 ay önce. Şimdi tekrar düşünüyoruz ama kafam çok karışık. En son gittiğim doktor genetik hastalıklardan arındırıp tüp bebek yapmalıyız dedi, ama kalp hastalıkları temizlenmiyor bildiğim kadarıyla. Güvenilir beni anlayacak bir doktora ihtiyacım var istanbul avrupa yakasında. Sizce var mı böyle bir doktor? Siz kimlere gittiniz? Bir yardım lütfen

Kızlar ben de kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim 7 ay önce. Şimdi tekrar düşünüyoruz ama kafam çok karışık. En son gittiğim doktor genetik hastalıklardan arındırıp tüp bebek yapmalıyız dedi, ama kalp hastalıkları temizlenmiyor bildiğim kadarıyla. Güvenilir beni anlayacak bir doktora ihtiyacım var istanbul avrupa yakasında. Sizce var mı böyle bir doktor? Siz kimlere gittiniz? Bir yardım lütfen
tam olarak kalp sorunu neydi bebeğinin canmm ben n antalya da yas yorum benmm bebegm tuppp bebekti ve sol kalp yetmezliği varms hamileyken bilemedler doğumdan sonra 3 gunnn yasadi yavrum yarnn tuppp bebek yapan dr la görüşeceğim genetik olup olmadgn ne lslem yaplacagn sorcam cevabini yazarım

buraya

Interrupted aortaydı canım. Ana damar bağlantısı yoktu, çok nadir görülen bir hastalık ve yaşama şansı hiç yoktu, ama benim de hamileliğin sonunda gördüler.Çok teşekkür ederim yardımın için. Cevabını bekliyorum.
tam olarak kalp sorunu neydi bebeğinin canmm ben n antalya da yas yorum benmm bebegm tuppp bebekti ve sol kalp yetmezliği varms hamileyken bilemedler doğumdan sonra 3 gunnn yasadi yavrum yarnn tuppp bebek yapan dr la görüşeceğim genetik olup olmadgn ne lslem yaplacagn sorcam cevabini yazarım

buraya

Interrupted aortaydı canım. Ana damar bağlantısı yoktu, çok nadir görülen bir hastalık ve yaşama şansı hiç yoktu, ama benim de hamileliğin sonunda gördüler.Çok teşekkür ederim yardımın için. Cevabını bekliyorum.
bugun konustum dr la genetik testle kalp sorununun bilenemeyecegini soyledi 1000 de 1 gorulur ikinci defa olma ihtimali cokkk dusuk dedl

bugun konustum dr la genetik testle kalp sorununun bilenemeyecegini soyledi 1000 de 1 gorulur ikinci defa olma ihtimali cokkk dusuk dedl
Çok teşekkür ederim canım, benim de görüştüğüm doktorlar tüp bebekten yana değil.bugün eşim ve ben genetik test yaptırdık, 1 ay sonra sonuç. Bakalım ne olacak. Ilgin için tekrar teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım, benim de görüştüğüm doktorlar tüp bebekten yana değil.bugün eşim ve ben genetik test yaptırdık, 1 ay sonra sonuç. Bakalım ne olacak. Ilgin için tekrar teşekkür ederim[/QUOTE
Rica ederm lnsallah hayirlisiyla kucamiza aliriz meleklerimizi birde genetik testte kromozom incelemesi falan yapiliyor dedi dr sizde oyle br sorun varmi tedbr amaclimi

Önceden gittiğim doktor genetik teste gerek yok demişti ama tüp bebek yapmamız gerek diyen doktor kromozom analizi yapalım dedi. Allah tüm bebek bekleyenlere sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah. Sınavımızı başarıyla vermişizdir inşallah

X