- 3 Şubat 2016
- 43
- 21
- 38
Allahim sabrini versin inan ki ayni aciyi tekrar yasadim okurken o gunleri yasadim Kizim benim yawrum gittiler Melek oldular Annesi bizi bekliyorlar orda kendimi biyle avutuyorum ki 5 subatta da 2 bucuk aylik minigimin kalbi durdu kaybettim ikinci kez senin seneler sonr gelen Melek Rabbim peygamber sabri veriyor bize yoksa bu derin aciyi kaldirmak mumkun degil 5 ay oldu ama 5 bin yildir aci cekiyorum sanki gittice cogalan
Inan bananda umut olmustu Kizimin kardesi geliyor diye ama oda uctu gitti inan bende hep oyleyim yanip bitiyorum da duyanim yok gorenim yok Evlat bu Evlat kim ne anlar baskasisenin ikiknci gebeligin umutt olmuştu bana Allah br daha yasattmsn lnsallah kollarmz bosss kalmasın lnsAllah cokkk mutsuz,yorgun heran ağlamaklı bebek sesne tahammul edemeyen birii oldum Allahm sennn yardmm et Yarabbim Aminn
5 subatta kaybettim gene Melegimin kalbi durmustuHamile olmana çok sevindim canım, hersey gönlüne göre olur inşallah ve olacak da Allah'ın izniyle. Doktorundan memnun musun? Ben de profesöre gitmek istiyorum ama sürekli devam etmek imkansız gibi maddi açıdan. Kontrole gittiğim eski doktorun yanında ağlayınca hamilelikte psikolojimin iyi olması için önce psikolojik olarak hazır olman gerek dedi ama nasıl hazır olunur bilmiyorum ki. Sizce yeni bir umut herşeyi çözer mi?
Allahim yardmm etsn lnsallah hamile kalmadan oncee genetik test filan yaptrdnzml tekrar aynl seyleri yasamak cokkk zorrr birrr profla filan gorustunuzmuMerhaba arkadaşlar bende bi melek annesiyim 2 yıl önce doğum yaptım bebeğim kalp hastası olarak doğdu hamileligimde öğrenmiştim Zeynep kamili önerdiler orda doğum yaptım bebeğim 17 gün kuvezde yaşam savaşı vedi ama dayanamadı melek oldu şimdi tekrar hamileyim ve aynı tanılar bu bebeğimde de var bu sefer başkent dusunuyoruz doğum için o kadar yıprandim ki aynı şeyleri ikinci kez yaşamak çok zoruma gidiyo Rabbim kimselere vermesin böyle bi acı :'(
Zeynep kamil mi Allah onlari bildigi gibi yapsin b3n helal.ettim Rabbim sorsun hakkimizi yawrumla 41 gun eziyet ettiler Melegimeee ordan nefret ediyorum. Ne olur cooook iyi arastirin iyi bi hekim olsun miniginizi Rabbim.sjze saglik sihhatle bagislasim insallahMerhaba arkadaşlar bende bi melek annesiyim 2 yıl önce doğum yaptım bebeğim kalp hastası olarak doğdu hamileligimde öğrenmiştim Zeynep kamili önerdiler orda doğum yaptım bebeğim 17 gün kuvezde yaşam savaşı vedi ama dayanamadı melek oldu şimdi tekrar hamileyim ve aynı tanılar bu bebeğimde de var bu sefer başkent dusunuyoruz doğum için o kadar yıprandim ki aynı şeyleri ikinci kez yaşamak çok zoruma gidiyo Rabbim kimselere vermesin böyle bi acı :'(
Merhaba canim Allahim cocuguna sifa sana guc versin insallah yavrunu kucagina sag salim salirsin.bende ilk gebeligimde bebegimi kalp hastaligindan dolayi kaybettim suan tekrar hamileyim gelecek ay ayrintili ultrason var ve ben cok tedirginim senin bebegindeki kalp rahatsizligi neydi canimMerhaba arkadaşlar bende bi melek annesiyim 2 yıl önce doğum yaptım bebeğim kalp hastası olarak doğdu hamileligimde öğrenmiştim Zeynep kamili önerdiler orda doğum yaptım bebeğim 17 gün kuvezde yaşam savaşı vedi ama dayanamadı melek oldu şimdi tekrar hamileyim ve aynı tanılar bu bebeğimde de var bu sefer başkent dusunuyoruz doğum için o kadar yıprandim ki aynı şeyleri ikinci kez yaşamak çok zoruma gidiyo Rabbim kimselere vermesin böyle bi acı :'(
merhaba lnsallah bebegini hayirlusiyla saglkla dogurup buyutursun lnsallah bende bebegimi dogduktan 3 gun nn sonra sol kalp gelismedigi icinn kaybettim hamileyken bilemediler sennn dogduktan sonrami kaybettin melegini sorun neydi birde 2. gebeligin ne kadar aradan sonra olduu kusura bakmaMerhaba canim Allahim cocuguna sifa sana guc versin insallah yavrunu kucagina sag salim salirsin.bende ilk gebeligimde bebegimi kalp hastaligindan dolayi kaybettim suan tekrar hamileyim gelecek ay ayrintili ultrason var ve ben cok tedirginim senin bebegindeki kalp rahatsizligi neydi canim
Amin canim insallah benim bebegiminde sol kalbi gelismemisti hipoplastik sol kalp sendromu idi 23 haftalokken belli oldu bayagi doktor gezdik ama hepsi sonlandirmam gerektigini soyledi zor bir karar vererek sonlandirildi 24 haftalikken sonlandirildi kirkim ciktiktan snra hic korunmadim 6. Ayimda hamile kaldim suan 18 haftaligiz gelecek ay ayrintili ultrason var 4 gozle onu bekliyoruzmerhaba lnsallah bebegini hayirlusiyla saglkla dogurup buyutursun lnsallah bende bebegimi dogduktan 3 gun nn sonra sol kalp gelismedigi icinn kaybettim hamileyken bilemediler sennn dogduktan sonrami kaybettin melegini sorun neydi birde 2. gebeligin ne kadar aradan sonra olduu kusura bakma
benim bebegimin tanisida hipoplastik sol kalp sendromu senin sonuclarini hayirli haberlerini dort gozle beklyorum banada haber verrsen sevnrm yine ayni seyleri yasamaktan cokkk korkuyorum birde genetik testt filan yaptrdnzmAmin canim insallah benim bebegiminde sol kalbi gelismemisti hipoplastik sol kalp sendromu idi 23 haftalokken belli oldu bayagi doktor gezdik ama hepsi sonlandirmam gerektigini soyledi zor bir karar vererek sonlandirildi 24 haftalikken sonlandirildi kirkim ciktiktan snra hic korunmadim 6. Ayimda hamile kaldim suan 18 haftaligiz gelecek ay ayrintili ultrason var 4 gozle onu bekliyoruz
Yok canim yaptirmadik profa gitmistik bu hastaligin genetik olmadigini ikinci hamileliktede karsilasilmasi cok dusuk oldugunu soyledi cumartesi gunu kontrolum vardi doktorum 4 tane odacigi gordugunu oyle bir rahatsizligin olmuyacagini ama net olarak ayrintili ultrasonda belli olacagini fakat soyledigi sey bu hastalikla 2. Kez hic karsilasmadigini kalp rahatsizliginin tekrar etmedigini soyledi ama cok tedirginim ve stresliyim cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan Allahim insallah hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip eder bebisimizibenim bebegimin tanisida hipoplastik sol kalp sendromu senin sonuclarini hayirli haberlerini dort gozle beklyorum banada haber verrsen sevnrm yine ayni seyleri yasamaktan cokkk korkuyorum birde genetik testt filan yaptrdnzm
Yok canim antalyada yasamiyorum ama abim orda hemsire sorarim istersen ilk hamileligimde bayagi arastrmisti.ilk sana haber vercem canim ogrenince cok iyi anliyorum seni bnimde suan o kadar cok umuda ihtiyacim var anlatamam dualarini eksik etme nolur sende bizdenhayrli haberlerini bekliyorum unutma lutfen umuda ihtiyacım varrr bu arada ben antalya da yas yorum burdaysan onerebilecegin birrr dr varsa ismini yazarsan sevirinirim
hayırlı haberlerini bekliyorum ancak bizim gibi aynı sorunları yaşayanlar anlıyor halimizden dualarim seninle meleginle ınan sağlıkla kucağına alip buyutursunuz lnsallah sende bana duaaa et nolur aynl şeyleri yaşamadan alalm misss kokulularimizu kucagimizaYok canim antalyada yasamiyorum ama abim orda hemsire sorarim istersen ilk hamileligimde bayagi arastrmisti.ilk sana haber vercem canim ogrenince cok iyi anliyorum seni bnimde suan o kadar cok umuda ihtiyacim var anlatamam dualarini eksik etme nolur sende bizden
Insallah cnim benim dualarimda seninde istedigin zaman konusmak istediginde ozeldende yazabilirsin opuorum cokhayırlı haberlerini bekliyorum ancak bizim gibi aynı sorunları yaşayanlar anlıyor halimizden dualarim seninle meleginle ınan sağlıkla kucağına alip buyutursunuz lnsallah sende bana duaaa et nolur aynl şeyleri yaşamadan alalm misss kokulularimizu kucagimiza
Çok teşekkürler Rabbim sizede evladinizi bagislasin inş benim bebegim trikuspit atrezisi yanı sağ karıncık ve kapakçık gelişmemiş bide makati kapalıydı 17 gün yaşayabildi :-(Merhaba canim Allahim cocuguna sifa sana guc versin insallah yavrunu kucagina sag salim salirsin.bende ilk gebeligimde bebegimi kalp hastaligindan dolayi kaybettim suan tekrar hamileyim gelecek ay ayrintili ultrason var ve ben cok tedirginim senin bebegindeki kalp rahatsizligi neydi canim
Basin saolsun Allahim guc versin canim simdiki hamileligin nasil gidiyorÇok teşekkürler Rabbim sizede evladinizi bagislasin inş benim bebegim trikuspit atrezisi yanı sağ karıncık ve kapakçık gelişmemiş bide makati kapalıydı 17 gün yaşayabildi :-(
Amin cnm sağol şimdiki hamileligimde ilkle aynı maalesef gene sağ kalp gelişmiyor tanilari birebir aynı 22 haftaligimBasin saolsun Allahim guc versin canim simdiki hamileligin nasil gidiyor