Kalp Anomalisi nedeniyle bebeğini kaybedenler...

Dokunmaz olurmu canım. Hamileliğimin son zamanlarında gittiğim hiçbiyere gitmek görmek bile istemiyorum. Herşey bebeğimi hatırlatıyor. Gerçi hatırlamaya getek yok hiç unutulmuyor ama. 1 ay sonra işe başlayacağım. Hamile gittim bebeksiz geri döneceğim şimdi herkes gelip başın sağolsun şöyle böyle yok nasıl oldu filan diye sorcaklar ona stres yapıuorum inan konuşmak istemiyorum kimseyle. Gitti zaten yavrum artık be desem geri gelmeyecek zaten

Kaç yaşındasın canım sen . Ben 31 yaşındayım. Bide yaş ta problem olmaya başladı yavaştan artık. Yaş arttıkça risk artıyor
22 yasindayim daha herkese daha gencssin olur olur demek kolay gelsede.. ablam 37 yasnda dogurdu Kizini o dogum yapti ertesi gun ben cok sukur bisey olmadi insallah sana da bi problem yapmaz yas Allah yardimcin olsun yardimcimiz olsun

Aynen oyle geriye donme sansimiz da yok sadece yawrumuz gitti herseyi birakip aciyla gitti o kdar insanlarda bi sussa hersey daha iyi olacakti aslinda

22 yasindayim daha herkese daha gencssin olur olur demek kolay gelsede.. ablam 37 yasnda dogurdu Kizini o dogum yapti ertesi gun ben cok sukur bisey olmadi insallah sana da bi problem yapmaz yas Allah yardimcin olsun yardimcimiz olsun
Bana da daha gençsin diyorlar neyse günümüzde ğnsanlar anca artık30 da evleniyolar zaten o yüzden normal geliyor. Demin bi söz okudum mevlananın mış sanırım. Bilinen bi sö zaten de. " nasipse el getirir,sel getirir, yel getirir; nasip değilse el götürür, sel götürür, yel götürür"" bizimki nasip değilmiş maalesef. Ölüme çare yok maalesef .

Aynen Rabbime kalmis bize verir alirRabbim sen bize saglikli sihhatli evlatlar nasip et.. Annem benimde aglama deyip duruyor ama olmuyor ilkgozagrimdi herseyimi ona saklamistim ben ANNE olmustum hic dayanabilir miyim daha Anneee dedigini duymadan sarilamadan kucagima alamadan gtti Aldilar yawrumu benden.. yurek dayanmiyor

Senin sezeryan mı olmuştu. Ne kadar süre beklemeyi düşünüyorsn. Benim seZeryan. 3 ay olucak.5 ay bi geçsin bakalım diyorum ama çok korkuyorum bi yandan da

Senin sezeryan mı olmuştu. Ne kadar süre beklemeyi düşünüyorsn. Benim seZeryan. 3 ay olucak.5 ay bi geçsin bakalım diyorum ama çok korkuyorum bi yandan da
Evet bende sezeryan oldum bende 3 ay olacak herkes bi sene 2 sene bekle diyor bana kalsa hemen bi yawrum olsun onu seveyim diyorum ama yok Annem teyzem haric kimse olsun demiyor bende bilmiyorum esimde ses etmiyor istemiyor sanirsam boyle kaldim iste bi daha bu kalp olayini yasar miyim diye de korkuyorum acikcasi ama bilmiyorum yukarda demis ya hamile oldugumu bilmeden mra girdim diye bende hamileyken doktor dedi diye kalca mri cekildi bende simdi acaba o mu yapti diyorum

Sen kimseyğ dinleme. 2 sene çok uzun bence. Eşünin istiyordur ama bu kadar üzüntü üstüne o da korkuyordur haliyle. Benim eşümde diyor ki bana sen böyle olırsan ben çocuk istemiyorum diyor. Biz çok üzülüyoruz diye ınlarda üzülüyorlar haliyle.mr çektirmemek lazım aslında. Ama işte cnm o bile sebep olduysa olcağı varmış. Yaşayacak günleri yokmuş meleklerimizin. Doktor gir mr a bişi olmaz diyolar onlara göre herşey normal. Doktor diyoki bana bebeğin kalbi durmuş o kadar rahatki ben kahroldum orda onlara ne ki.

Doktor denen varlik herseyi rahat soyluyor ben hergun o yogun bakim kapisinda bilgi beklerdim bana bazen aptallar gelirdi denk neymis cocugunuz olur zaten umit vermek istemiyorum derdi oylece rahat gulerek ahhh ne dokunurdu Ana yuregi bu kabul eder mi simdi bile resmine bakiyorum diyorum ki Annneeem seni soyle kucaklayip saramadim ya cok icimde kaldi gozlerim dolu dolu akitmak istemiyorum yawrum gelsin ruyama diye ama akiyor iste bi yawru daha istiyorum Kizimi kardesi olsun Kizim abla olsun onun ozlemini kardesiyle gecireyim diyorum aslina bakarsan vucut olarak kendimi iyi hissediyorun dikis ic olarak yani sanli hoc sezeryan olmamis gibiyim sadece dikis izim ele veriyor sezeryani ama bilmiyorum iste kimse bilmiyor ki icimde ki firtinayi bekle diyorlar ama hic kolay gelmiyor her saniye daha cok kafayi yiyorum bazen diyorum ki oyuncak bebegi mi alayim ana kucagina koyup cikayim yawrumun arabasina mi koyup cikayim o kadar ki kafayi yedim cok eksik hissediyorum kendimi cok yalniz kimsesiz mutsuz bitmis daha ne denir ki hepinizde ayni seyleri yasiyorsunuz biliyorsunuz yasamayan ne bilsin evlat acisi nedir...

Aynen öyle cnm yaşamayan bi daha olur boşver üzülme diyorlar. Sezeryan olmamış gibiyim diyorsun ama iç dikişlerin ne alemde acaba. Bide rahmin toparlanması süreci filan. Bilmiyorum bazıları hemen hamile kalıyo ama ben cesaret edemem en az 5 ay geçsin sonra bakcaz.

Dogru da iste kendimi kandiriyorum biraz cunku Anne sozunu duymaya cok ihtiyacim hemde coook... Rabbim yardimcimiz olsun ne diyelim Ates sadece dustugu yeri yakiyor baska kimseyi degil

rabbim yardımcınız olsun benimde bebegim kalp hastası sizi çok iyi anlıyorum 27. haftada belli oldu 39 haftalıkken doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı sami ulusta ben memnun kaldım hergün doktorlar bilgi veriyodu çok şükür yanımda şimdi bende korkuyorum herkes gibi bebeğime bişey olur diye derdi veren dermenıda verir 6 aylıkken ameliyat olacak rabbim sağlıkklı evlatlar nasip etsin size

Keske demek gunah ama bizim minik yawrumuzda olsaydi iste... Ama simdi onun emanetini tasiyorum kardesini Hamdolsun..

Gerçekten çok üzücü bir durum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Teselli etmeyi ,acı çeken insanların yanında olmayı becerebilen bir toplum değiliz ne yazık ki. ben de 32 haftalıkken doğum yaptım,bebeğimi daha göremeden interrupted aorta'dan dolayı kaybettim. aort damadının bağlantısı yokmuş. Öncesinde 1 ay Kanuni'de yattım gelişim geriliği sebebiyle,o zaman gördüler kalp anomalisini. Kısmet değilmiş bu dünyada beraber olmak,ben de çok üzüldüm,ama derinlemesine yaşayamadım acımı. Hep abartma yine olur tarzında konuştu çevremdeki insanlar,Halimden zerre anlamadılar. Şimdi üzerinden baya bir zaman geçti,bebek sahibi olmak istiyorum ama eşim aynı şeyleri yaşamaktan benden daha çok korkuyor. Nerden başlamam lazım, kime gitmeliyim doktor olarak hiçbir fikrim yok,ama umudum var hepimiz adına. Sınavımızı güzel verdik Allah'ın izniyle,şimdi hayırlı evlatlara mükafat zamanıhepimizin gönlüne göre olur inşallah herşey.

Aynen hala unut onuu mezarliga gidecegim derim.sacmalama artik sende yaa gunah gunah senin abin baban var onlarin cani sag olsun laflari birak.artik gitmeyi uzulmeyi diyenler mi yok cok sıkildim.inan ki kacmak gitmek bile istiyorum.4 ay oluyor Kizimsiz yasayali ama hala dun gibi acisi taze kaniyorr.. Ben sadece bi kere doktora gittim acaba bi problem olur mu diye devlet hastanesiydi 6. Ay basla dedi umursamadim.cunku ultrasonla baktiginda hic bisey demedi cunku problem yoktu. Ve hamile kaldim ozel bi hastaneye gittim.4 dortluk yardimci olup.hersey guzel olacak merak etme ne yasayacagimizi sadece Allah bilir ben sana su olur bu olur diyemem dedi motive etti beni suan da 2. Ayim ve Hamdolsun sadece 2 hafta once kanama yasadim ilac kullandim yoksa bi problem yasamadim yasamamda insallah. Ve inan ki hep dualarim bizlerlee hep

canım sağ salim kavuş inşallah yavruna.. düşünmemeye çalış, çok güzel geçecek diye kendini motive et. ben hamile kalırsam çok stres yaparım kesin. nasıl aşacağım bilmiyorum. benim hamileliğimde sıkıntılı geçmişti zaten. 4 ay bitince tamam artık geçti demiştim, ta kii son anda böyle bi şeyle karşılaştık artık doğup kucağıma alana kadar hatta daha sonra da hep korku olcak sanki

ALLAH razi olsun insallah cok sagol. RABBIM insallah sana da herkese se hayirla saglikla nasip edecek. Benim gebeligimde sıkıntiydi 2. Aydan itibaren kalca agrisi yasadim 6. Ayda mr cekip fitik oldugunu bobrek buyumesi odemler vs vs neler cikti bunda diyorum insallah yasamam bu tazr seyleri ama kalca agrim hala var hic gecmedi Kizimdan bana kalan hatira sayiyorum onu. Inan bende de var acaba diyorum habire sonra hayirrr diyorum Ya Rabbim guvencim.sensin sen Kardesini bana hayirli saglikli uzun omurlu nasip et diyorum

bende aynı şeyleri yaşadım bütün gebeligim boyunca hc sorun yaşamadım o kadar mutluydumki çünkü 6 sene bekledikten sonra tedaviyle gelmişti melegim banaa 25 ocakta sezaryan oldum ne kadar heyecanlandım o kadar güzel br kzmz olmuştu amann Allahm bu benmm kzmmi dedmm o kadar gusel baktki gözlerime bennn geldim anne e derrr gbydi 1 gece kaldı yanmda emzirdim ama aa kiyamadm opmeye ertesi gunnn 2 defaya öptüm yalnızca dayanamadm çocuk dr muayene ettikten sonra kalpte ufurum varrr dyeee aldll kuveze öğlen fenalaştı melegim merkeze sevkk ettiler lclmden blrseyler koptu melegimin solll kalbi gelsmems dayanamaz dedlr lnanamadm lstanbula sevkk ettiler ameliyat olcak dyeee 28 ocakta banaa geldg saatte 09.35 te uctuu yavrum kokusunu alamadan anne e dediğini duyamadan ne gusel bakacaktk babasıyla kollarm bosss kaldl odasını nasll hazrlamstk melegmn ne hayaller kurmuştuk babacgn sennn lcln neler almstl smdl heryanmz herseymz bosss geliyor Allahm bosss brakma kollarm evlat kokusunu saglkla hayrla naspp et Yaraabm melegmm annen senl cokkk seviyor yanna gelemedgm hergün lcln özür dlerm annemm bekle benll

Allahim sabrini versin inan ki ayni aciyi tekrar yasadim okurken o gunleri yasadim Kizim benim yawrum gittiler Melek oldular Annesi bizi bekliyorlar orda kendimi biyle avutuyorum ki 5 subatta da 2 bucuk aylik minigimin kalbi durdu kaybettim ikinci kez senin seneler sonr gelen Melek Rabbim peygamber sabri veriyor bize yoksa bu derin aciyi kaldirmak mumkun degil 5 ay oldu ama 5 bin yildir aci cekiyorum sanki gittice cogalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…