- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Aynen oyle bende oyle dusunuyorum Rabbim yardimcimiz olsun dua ediyorum hep Kizimin suretinde bahti benzemeyen bi Kizim daha olsun diye..Aynen canim bende yasadim ayni seyleri bizde akraba evliligide yok basina gelecegi varsa her turlu geliyo zaten insallah bundan sonra yavrularjmizi saglikla kucagimjza aliriz
ilk bebek ilk hissedeis dokunuş ben unutamıyorum gözlerim aglamadg zaman lclm aglyor zaman gectkce geçer diyorlar gecyormu gerçekten 32 gün oldu bugün melegmn gdeli yuzuu ağzı burnu dudakları gözümün önünden gtmyor yeni birrr bebek diyorum hemen olsun herşey rüya olsun diyorum ama aa melegim 6 sene sonra tedaviyle gelmst bana Allah m büyüksünAminnn amiiin insallah insallah da bu yawrumun yeri baskaydi. RABBIM HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN
On tane daha yawrun olsa o unutulmaz dedigin gibi agzi yuzu burnu elleri minicik bedeni yooook 5. Ay oldu Kizim beni yalniz birakali ama sanki dun gibi yanip kavruluyorum hele bi de bebek gormuyor muyum ya Rabbim dayanma gucu ver deyip kaciyorum hemen evimee.. Annesinin Melegi hic bisey onu unutturamaz bana hic bisey..ilk bebek ilk hissedeis dokunuş ben unutamıyorum gözlerim aglamadg zaman lclm aglyor zaman gectkce geçer diyorlar gecyormu gerçekten 32 gün oldu bugün melegmn gdeli yuzuu ağzı burnu dudakları gözümün önünden gtmyor yeni birrr bebek diyorum hemen olsun herşey rüya olsun diyorum ama aa melegim 6 sene sonra tedaviyle gelmst bana Allah m büyüksün
Zaten o yuzden birbirimizi qnliyoruz yoksa cok zor kimse anlamiyoe dilimizden bi andan sonra bikiyorlar bizdenbende öyle bırak bebek görmeyi sesini duymayı pembe bir eşya bile görmeye tahammul edemiyorum kz bebek görmek lstemyorum lclml buraya dönüyorum kimse anlamyor
tam olarak kalp sorunu neydi bebeğinin canmm ben n antalya da yas yorum benmm bebegm tuppp bebekti ve sol kalp yetmezliği varms hamileyken bilemedler doğumdan sonra 3 gunnn yasadi yavrum yarnn tuppp bebek yapan dr la görüşeceğim genetik olup olmadgn ne lslem yaplacagn sorcam cevabini yazarımKızlar ben de kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim 7 ay önce. Şimdi tekrar düşünüyoruz ama kafam çok karışık. En son gittiğim doktor genetik hastalıklardan arındırıp tüp bebek yapmalıyız dedi, ama kalp hastalıkları temizlenmiyor bildiğim kadarıyla. Güvenilir beni anlayacak bir doktora ihtiyacım var istanbul avrupa yakasında. Sizce var mı böyle bir doktor? Siz kimlere gittiniz? Bir yardım lütfen
tam olarak kalp sorunu neydi bebeğinin canmm ben n antalya da yas yorum benmm bebegm tuppp bebekti ve sol kalp yetmezliği varms hamileyken bilemedler doğumdan sonra 3 gunnn yasadi yavrum yarnn tuppp bebek yapan dr la görüşeceğim genetik olup olmadgn ne lslem yaplacagn sorcam cevabini yazarım
buraya
bugun konustum dr la genetik testle kalp sorununun bilenemeyecegini soyledi 1000 de 1 gorulur ikinci defa olma ihtimali cokkk dusuk dedlInterrupted aortaydı canım. Ana damar bağlantısı yoktu, çok nadir görülen bir hastalık ve yaşama şansı hiç yoktu, ama benim de hamileliğin sonunda gördüler.Çok teşekkür ederim yardımın için. Cevabını bekliyorum.
Çok teşekkür ederim canım, benim de görüştüğüm doktorlar tüp bebekten yana değil.bugün eşim ve ben genetik test yaptırdık, 1 ay sonra sonuç. Bakalım ne olacak. Ilgin için tekrar teşekkür ederimbugun konustum dr la genetik testle kalp sorununun bilenemeyecegini soyledi 1000 de 1 gorulur ikinci defa olma ihtimali cokkk dusuk dedl
Çok teşekkür ederim canım, benim de görüştüğüm doktorlar tüp bebekten yana değil.bugün eşim ve ben genetik test yaptırdık, 1 ay sonra sonuç. Bakalım ne olacak. Ilgin için tekrar teşekkür ederim[/QUOTE
Rica ederm lnsallah hayirlisiyla kucamiza aliriz meleklerimizi birde genetik testte kromozom incelemesi falan yapiliyor dedi dr sizde oyle br sorun varmi tedbr amaclimi
slm canmm ayrıntılı ultrasona grdnml merak ettmmCok uzuldum canim bende suan ayrintili ultrasonu bekliyorum insallah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz doktorlar ne diyor tedavisi yokmu
Yok canim daha girmedim carsamba gunu 2de randevum cok stresliyim cok korkuyorum. Dualarini ne olur eksik etme bendenslm canmm ayrıntılı ultrasona grdnml merak ettmm
aklmdasn canmm dualarim seninle haber verrr bana da unutma duaaa et lutfen sağlıkla kalllYok canim daha girmedim carsamba gunu 2de randevum cok stresliyim cok korkuyorum. Dualarini ne olur eksik etme benden
Sende benim aklimdasn canim kontrolden cikar cikmaz yazcam insallah hayirli haberlerleaklmdasn canmm dualarim seninle haber verrr bana da unutma duaaa et lutfen sağlıkla kalll
Allah razi olsun canim suan dualariniza desteklerjnize o kadar ihtiyacim varki anlatamam ama beni en iyi sizler anlarsinizCanım inşallah güzel geçecek ultrason.dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?