Kalp Anomalisi nedeniyle bebeğini kaybedenler...

Allahım sabrini artirsin canım evlat acısı en büyük acilardan imtihani en agir olan gözyaşlarıyla okudum yazdiklarini bende evladini yitiren bir anne olarak Allahım dayanma gücü versin.

Ilk yawrumdu benim Mihrabim.. 20.08.2015 dogdu Annesinin kuzusu amma 30.09.2015 19.35 yumdu gozlerini ama keske keske keske o hastaneye gidecegime evde kalsaydim..
Sen daha çok birlikte olmuşsun canım yavrunla. Bir bakıma iyi bir bakıma kötü. Bir gün daha verseydiler bari diyorum hep. Sonu böyle olacağını bilseydim alıp kokusunu çekerdim içime.Ben bir güncük görebildim sadece. Aklımda hep o son gördüğüm an var. Ben hep zeynep kamilin önünden geçmem diyordum. Büyük konuşmuşum demekki. Allah bizi oraya gönderdi. Şimdi zeynep kamil deyince yine tüylerim ürperiyor. Yine gece olmuş bu saat efkar bastı. Ahhh be diyorum olsaydı şimdi...

Aynen asla ora olmaz dedim beni oraya mecbur kildilar ah yawrularimizi aldilar ben hic oraya hakkimi helal etmiyorum.. Amaa Rabbim buyuk bi bildigi vardi yasatti bize bunlari biz ozel Anneleriz ozel.. yawrularimizda ozel Melekler temiz saf duru gupguzel iste bu bile Ya Rabbi sukur dedittiriyor.. Rabbim bize sabir versin hic kolay degil bugun 31 gun oldu yawrumu kaybedeli yasasaydi 3 aylik olacakti neredeyse

Ve hala o hastane deyince gidip kirip dokesim geliyor Allaaah diyorun Allahh gideyim heryeri parcalayayim evladim gitti ama duruyorum bi ara aklim gitti gidip otobuse binip hastaneye gitmeye kalktim kac kez Kizim orda orda beni bekliyor diye.. Evlat cok baskaymis cokk...

Hani dedin ya alip kokusunu cekerdim icime diye vermiyor vicdansizlar bir gun olsun alamadim kucagima bende cekemedim mis kokusunu icine su mubarek cuma gununde Rabbime yalvariyorum ben yawrumun olusunun kokusunu cektim icimw sebep olana hakkimi birakmasin.. cunku cok yalvardim verin bi kere ne olur diye hayiiirr hayirrr diye kovdular hep iki saniye gorunce hadi hadi fazla durmuyoruz dediler benim Kuzum zaten gidecekmis cok gorduler ellerime almayi bile cok gorduler yawrumun olusu geldi kollarima olusunu kokladim ellerini optum alnindan optum gul sulari surdum yawruma gul...

Canım benim sen bunları anlattıkça yüreğime cam kırıkları saplanıyor resmen. Gözlerimde artık yaş durmuyor zaten. Bilmiyorum sonu ne olacak bu günlerin. Elbet vardır aydınlık bize de doğacaktır. Rabbim hiç bir kulunu yanlız bırakmaz. Allahtan gelene razıyız ama bu kadar ağır olmasaydı sınavımız diyorum. Gülünce bile insan acı çekiyor suçlu hissediyor kendini. Yarabbi sabır... Sana da sabır bana da sabır tüm bu durumu yaşayanlara da...

Hemde ne suclu hissediyor insan suan ablamla oturuyorum yawrusuda yaninda hic icim acimiyor onu gorunce Allah var.. onunla konusuyoruz gulumsuyorum yawrum gitmis ben gulumsuyorum diyorum af af ama bide soyle dusunelim yawrumuz bizi goruyor Allahin izniyle demez mi biz kotu olunca Annem niye uzgun niye boyle oda orda kotu oluyor biliyorum o yuzden Rabbim bize yardim etsin iyi olalim bazen bastiriyor huzun keder o Anneligin kitabinda var yawrumuzu kaybetmek hic biseye benzemiyor cunku yasayan ve gercekten Anne olanlar anliyor Allah yardimcimiz olsun Ama Rabbim diyorum yawrumun kardesi olursa ne olur ona benzesij yuzu sagligi tam olsun onu bana saglikli nasip et diyorum ve beni bi daha zeynep kamil denen lanet hastaneye dusurme diyorum

Snmerdag canım başın sağolsun. Bende 6 ağıstos tarihinde doğuma 1/2 gün kala kaybettim oğlumu. 3 ay olucak nerdeysr ve acı hiç geçmiyor maalesef. Doğumunu beklerken ölüsünü aldık kucağımıza. Üstelik benim bebeğimde belirlenen hiçbi sebepte yoktu. Çok zor bir imtihan. Umarım imtihanımızı doğru bi şekilde geçeriZ.

Ben de istiyorum bir yavrum olsun ama inan çok çok korkuyorum. Bir daha yaşarsam aynı şeyleri diye.

Nihancım başın sağolsun senin de. Bu yaşananlar çok zor elbette. Biz 5. Ayda öğrenmiştik problemini. Zaman zaman bebeğimi kaybederim diye çok düşünür ağlardım. Hep de o şüphe ile geçti hamileligimi bile yaşayamadım doğru düzgün. Seninki de ayrı bir şok olmuştur. Hiç bilmeden ne olduğunu anlayamadan da böyle bir şey yaşamak çok zordur eminim. Nerdeyse aynı dönemlerde gitmiş meleklerimiz. Neden olduğunu söylediler mi peki?

Ben de istiyorum bir yavrum olsun ama inan çok çok korkuyorum. Bir daha yaşarsam aynı şeyleri diye.
Bende korkuyorum.bi de benimki 8.ayda konrtol gunu cikti hemen aldikar o yuzden herseyden cok korkuyorum doktordan nefret ediyorum

Yok bilmiyoruz otopside eşim istememiş. Aslınsa bilseydim belki en azından şundan oldu diyebilirdm belki de kalbinde belirlenemeyen bi sorun vardı ama bileniyorum işte. Yakı bi Zamanda doktora gidip genetiğime baktıracağım belki bende bi problem vardır bilemiyorum. Tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum ya yine birşey olursa diye.

Ahh canım yaa aynı korku bende de var. Sebebinin belli olmaması da kötü bir durum gerçekten. Ben hamile olduğumu bilmeden beyin mr ina girmistim. Doktor ondan büyük olasılıkla dedi. 40ım çıktığında kontrolde doktora bende sordum. Kalp hastalıkları genetik genelde. Ama ailede kimsede yok. Genetik test için burç genetik diye bir yer önerdi. Arayip fiyat almıştım. 500 küsüre yapıyorlardı eşler için. Sadece kan alıyorlarmıs. Genetik taşıyıcılık var mı diye. Acaba devlette de yaparlar mi ki.

Canım Zeynep kamilde size de taner bey mi bakmıştı kalp içi?
Evet ben gidip Kizimin tahlilleri temiz cikti demesem gidip bakacagi yoktu beyefendinin afff afff nasik kiydilar Kizima.. hic bi doktoru sevmiyorum orda hepsi bayram tatilini firsat bildiler Kizimi beklettiler

Ben zeynep kamilde yaptırmayı düşümüyordum ama şümdi herkesin yaşadıklarından dolayı kararsz kaldım. Kime inanıcaz küme güvenicez anlamadım

Ben zeynep kamilde yaptırmayı düşümüyordum ama şümdi herkesin yaşadıklarından dolayı kararsz kaldım. Kime inanıcaz küme güvenicez anlamadım
Sakinnnn oraya gitmeee bak gene parca parca oldum yawrummmm ahh yawrummmm canli dogurdum ölüsuünu verdilerrr lutfen Allah askina oraya gitmee gidersen inan ki pisman olursun insana insan gibi davranmiyorlar amma sadece orda tek bi doktor tavsiye ederim Enis Ozkaya kadin dogum doc. Dr o ve bi tek ondan memnun kaldim gerisi yalan ama gitme oraya gitme bak Kizimin genetigine bakacaklar diye bir ay yawrum orda aci cekti ve gitti sende orda zamanini verme yazik etme

Ben oraya gebe eğitimine gitmiştim. Hiçbirini uygulayanasam da tüm eğitimlere gitmiştim. Ama kısmet değilmiş. Cnm ölüme bunlar sebep maalesef. Yaşayacağı yokmuş maalesef yavrunun. Bende çok düşündüm seZerysn olsaydım 38. Haftada acaba yaşarmıydı diye ama yok yani yaşamayacaktı. Herkesin ölüm tarihi de doğum tarihü de belli. Allah öyle nasip etmiş biZe de. Keşke olmasaydı ama yaşanacak evlat acımız varmış. Ahh ahh yazarken bile ağlıyorım. Geçicek inşallah inşallah

Emin ol suan sirilsiklam oldu her taraf aglamaktan ama gecmiyor ki onsuzluk cok dokunuyor bana.. zeynep kamil denen lanet yerden nefret ediyorum bana da egitime gel demislerdi gitmemistim bende fitik cikt gebelikte kalcamda yuruyemedim bi ara o yuzden gitmemistim..

Kaç yaşındasın canım sen . Ben 31 yaşındayım. Bide yaş ta problem olmaya başladı yavaştan artık. Yaş arttıkça risk artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…