benide aranıza alınnnn:)) şuan itibariyle kalori diyetine başlamış bulunmaktayım neler yapmam gerekiyo günlük kalori itiyacınız 1834.4 diyor şimdi kilo vermek için ne yapmalıyım kaç kalori yemeliyim bana yardımcıolun 65 kiloyum hedefim 58
merhaba kızlar,
nasılsınız? ben şimdi spora. akşam listemi bildiririm. herkese selamlar
1300 le başla canım.. sonra azaltrsın..
hoşgeldin bu arada :)
hoşbuldum peki böle giderse haftada ne kadar verme şansım var çok soruyorum ama bu diyet çok mantıklı geldi
Ayy Allah analı babalı büyütsün
Menün de güzel toplamda kaç kalori oluo bir de kepekli tost bence çok kalori hesaplamışsın kaç tane aldın canım
canım spor falanda eklersen 1 kiloya yakın verirsin hafta bünyen vermeye yatkınsa
haftada 1 kilo verdiğimde havalara uçuyorum valla ben .. çnkü kilovermek zor gerçekten..
ama sporla desteklersen verirsin canım. zaten haftada 1 kilo vermek fazlasını vermekten daha sağlıklı canım.
Canım teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun....
1298 kalori falan yapıyor canım..
300 kalori spor yaprım onuda düşersek daha az olacak..
kepekli tost 1 adet canım ben bulamadım puanını
kafadan 300 kalori yazdım...
saol spor yapmaya pek vakit yok ama bir oğlum var onun peşinde baya spor oluyo bana
çok canım kepek ekmeği en fazla 60 kalori
2 dlim = 120 kalori
arasındkinide hesaplarsan en fazla 200 olur cnım bence :)
tamam canım 1300 ile başla sen..
sonra yavaş yavaş azaltırsın kilo vermen durursa.
bu arada ilk kez mi diyet yapıyosun canım
yoksa uzun zamandırmı
ilk kez değil aslında ama tam anlamıyla hiç yapmadım dikkat ettim ama bu sefer kararlıyım yapmalıyım gerçek anlamda istemedikten sonra tam olmuyo
Canım benimmmmmmmmm sağollll
onuda düşersek dün aldığım kalori 800 lerde falan oluyor...
hiçde acıkmamıştım....
Akşamada bugünkü menümü yazayım...
evet canım aynen öyle.. nyse sen sürekli gel yaz bize motive olusun bırakmassın canım.. cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz canım km ne kadar vermiş diye cuma günü kilo bildirimi yaparsan sevinirim.. bugün başlasanda tartın djitalse fark belli olacaktır ::)
kilo bldirme işini motivasyon acısından yapıyoruz canım km ne kadar vermiş görüyoruz :)
tamam cuma günleri yazarım mutlaka kilomu dijital tartım var motivasyona ihtiyacım var
Ay citol o benim yazdığımı sendeki alıntının içine nasıl ekledim bilmiyorum oraya kaymış :84:
uno kepekli aldım ben 2 dilimi 100 kalori neyli yapmıştın dostunuCanım teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun....
1298 kalori falan yapıyor canım..
300 kalori spor yaprım onuda düşersek daha az olacak..
kepekli tost 1 adet canım ben bulamadım puanını
kafadan 300 kalori yazdım...
canım zaten bizim amacımız kalorisi az şeylerle doymak :)
mesela bizim bir kahvaltımız 1 çikolataya bedel.
biz kahvaltıda doyuyoruz fakat çikolata yyince doymuyoruz :)