kızlar ben yoğurtlu havucu diyet olarak yapmadım ama aslında yapılabilir çok da güzel olur.Annem genelde günlerde yapar bunu bende çok sevdiğim için bende dün yaptım ama bir dahaki sefere senin dediğin gibi yapacağım 2 çay kaşığı yağ ve su :) öylede pişer sonucta önemli olan havucu pişirmek değilmi :)ya bendece 2 yemek kaşıgı fazla 4 havuçla yapmış arkadaş ama 2 havuca 2 çay kaşıgı yeter bence
hatta önce az su döküp havuçları suda çevirip pişmeye yakında yagını ilave edersek daha lezzetli olur
piş
uno kepekli aldım ben 2 dilimi 100 kalori neyli yapmıştın dostunu
onu eklersen üstüne hesaplamış olursun
ah ahhh çikolatamı dedin
kaka egeggg o
kızlar benim annem kahve dünyasında çaılışıyo belkim duymussunuzdurr
hergün çikolata getiriyo dolu dolu
ama yemiyomm bakıyomm sadecee :18:
Yeme gizem sen iradelisin bu kadar kiloyu vermişsin o çikolatalar seni kandıramaz :)
dahada vermeye devam edeceksin kilolarnı.Sonrada dikkat edersin ve annenin getirdiği çikolatalardan az az yersin :)
selam canım ..
kolay gelsin sana
Evet canım ben de oyle bır sıyah zeytını 10 kalorı yesıl zeytını 7 kalorı uzerınden hesaplıyorum...
Kullanım seklıyle ılıgı bılgı vereceklerını pek sanmıyorum...
Kurup gıderler muhtemelen, yağ bakımı falan anlatırlar da asıl sorum şu ki üzerinde en cok ne kadar yurumeyı planlıyorsun ve kac km hızla?
Bak bunları cıdden merak edıyorum, cunku dısarda yurumekle aynı kolaylıkta degıl kosu bandı...
Ben de bantta yuruyorum ve kendı adıma soyleyım 30 en cok 35 dakıka yuruyorum, fazlasının eklemlere zarar verdıgını okudum cunku...
Annemi defalarca uyarmama ragmen 45 dakıkadan az yurumuyor o da ayrı bır mesele...
Bir de ben 5 km hızla yuruyorum fazlası benı cıdden yoruyor, dızlerıme baskı yapıyor...
Eğer bu konuda bılgı verırlerse paylasırsan sevınırım...
Canım teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun....
1298 kalori falan yapıyor canım..
300 kalori spor yaprım onuda düşersek daha az olacak..
kepekli tost 1 adet canım ben bulamadım puanını
kafadan 300 kalori yazdım...
çok canım kepek ekmeği en fazla 60 kalori
2 dlim = 120 kalori
arasındkinide hesaplarsan en fazla 200 olur cnım bence :)
benide aranıza alınnnn:)) şuan itibariyle kalori diyetine başlamış bulunmaktayım neler yapmam gerekiyo günlük kalori itiyacınız 1834.4 diyor şimdi kilo vermek için ne yapmalıyım kaç kalori yemeliyim bana yardımcıolun 65 kiloyum hedefim 58
ya bendece 2 yemek kaşıgı fazla 4 havuçla yapmış arkadaş ama 2 havuca 2 çay kaşıgı yeter bence
hatta önce az su döküp havuçları suda çevirip pişmeye yakında yagını ilave edersek daha lezzetli olur
piş
evet evet bence de bu en uygunu olur
vayyyy bea maşallah müthiş irade
Canım teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun....
1298 kalori falan yapıyor canım..
300 kalori spor yaprım onuda düşersek daha az olacak..
kepekli tost 1 adet canım ben bulamadım puanını
kafadan 300 kalori yazdım...
çok canım kepek ekmeği en fazla 60 kalori
2 dlim = 120 kalori
arasındkinide hesaplarsan en fazla 200 olur cnım bence :)
benide aranıza alınnnn:)) şuan itibariyle kalori diyetine başlamış bulunmaktayım neler yapmam gerekiyo günlük kalori itiyacınız 1834.4 diyor şimdi kilo vermek için ne yapmalıyım kaç kalori yemeliyim bana yardımcıolun 65 kiloyum hedefim 58
ya bendece 2 yemek kaşıgı fazla 4 havuçla yapmış arkadaş ama 2 havuca 2 çay kaşıgı yeter bence
piş
evet evet bence de bu en uygunu olur
vayyyy bea maşallah müthiş irade
kızlarrr ya bu ara hiç mesajları fln okuyamıyorum çok ihmal ettim farkındayım sonunda bugün döndüm kayseriye ama gece boyunca hiç uyumadım o yüzden sürekli bişiiler yedim şu anda da zor ayakta duruyorum eve gelince de yemek tarzı bişi yemedim ama koca bi paket rulokat 2 muz 2 elma domatesli peynirli tost patatesli yumurta böyle bi kaç tatlı kaşığı nutella birazda yoğurt fln yedim şimdi de bişi yemicem kalorimi çoktan aştım zaten gece 12 ye kadar uyanık durmaya çalışıcam bitki çaylarıyla ölüyorum şu an uykudan çünkü :S elim ayağım her yerim şiş ama evdeki tartıda 70 geldim önceden de 68,5 fln geliyodum diyetisyende 70,1 geldiğimde ama cumartesi günü tartılabilcem ancak yarın sabahta artık düzenime kaldığım yerden devam edicem yurda gidiyorum zaten erkenden :) bu arada kızlar bizim sepetli bi sitemiz varya hani ben oraya yeni üye oldum mail ime yollamışlar üyelik kaydınız alındı diye ama giriş yapamıyorum siteye şifre yanlış fln da demiyo sadece girmiyo sürekli üyelik gerektiren sayfaya ulaşmaya çalışıyosunuz üye girişi yapın yazısı ve altta da mail-şifre bölümü geliyo yazıyorum ama girmiyo bi türlü bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? :S
Bunlar da yediklerim :
SABAH:
1 adet haşlanmış yumurta 80
10 gr böğürtlen reçeli 27.4
4 adet zeytin 24.84
30 gr beyaz peynir 75
3 dilim beyaz ekmek 200
ARA:
60 gr yoğurt 48
ÖĞLE:
1 porsiyon kıymalı ıspanak 276
2 yemek kaşığı haşlanmış makarna 75
50 gr yoğurt 40
ARA:
1 adet grissini sade 39
1 karamel gofret 50
AKŞAM:
3/4 porsiyon kıymalı ıspanak 207
TOPLAM:1142.24
Ya eksik hesaplamiim fazla hesapliim dedim böyle bişi çıktı :26:
Bir de kızlar 3 saat yürüyüş yaptım sizce kaç kalori yakmışımdır acaba ?????
hızına göre değişir canım o ama en az 300-350 yakmışsındır =)
canım 3 saat yürüyüş alışveriş yürüyüşü bencede 350 kaloridir...
arzuhelin sen kaç kilo ile başladın canım . bildirirmisin liste tutuyorumda :)
hoşbulduk canımm.. süperr bişey liste.. kb diyetindede bir ara ben liste tutuodum.. kilom pazartesi 79.4 dü.. böle kaydedebilirsin tatlım.. ne gün tartılıp bildirioruss :)