Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
kızlar benim annem kahve dünyasında çaılışıyo belkim duymussunuzdurr
hergün çikolata getiriyo dolu dolu
ama yemiyomm bakıyomm sadecee :18:

kızlar ben yoğurtlu havucu diyet olarak yapmadım ama aslında yapılabilir çok da güzel olur.Annem genelde günlerde yapar bunu bende çok sevdiğim için bende dün yaptım ama bir dahaki sefere senin dediğin gibi yapacağım 2 çay kaşığı yağ ve su :) öylede pişer sonucta önemli olan havucu pişirmek değilmi :)

Yeme gizem sen iradelisin bu kadar kiloyu vermişsin o çikolatalar seni kandıramaz :)
dahada vermeye devam edeceksin kilolarnı.Sonrada dikkat edersin ve annenin getirdiği çikolatalardan az az yersin :)

Yeme gizem sen iradelisin bu kadar kiloyu vermişsin o çikolatalar seni kandıramaz :)
dahada vermeye devam edeceksin kilolarnı.Sonrada dikkat edersin ve annenin getirdiği çikolatalardan az az yersin :)

inşallah canım şu 50 leri görseydim artıkkk :)
ama oda olcak inşllah inanıyorum

selam canım ..
kolay gelsin sana

çok teşekkür ederim canım

canım bugün bantta ilk günümdü. sandığımdan daha zormuş gerçekten. epeyce de ter attırıcı. ben ancak 4.5 km/saat hıza çıkabildim ve bu hızla 30 dakika civarı çalışabildim. nabzım en fazla 100 oldu ve bu hızda dakikada 100 adım atabildim. sanırım bir 5 dakika daha devam edebilirdim ama çok zorlomak istemedim. senin yürüyüşünün hızı ve süresi ideal. maksimum faydayı elde ediyorsundur eminim. sevgiler

canım allah sana sabır versin. o çikolatalardan fondu yapıldığını düşündükçe iradene bir kez daha hayran kalıyorum

ahhh fondu mu dednnn :26: bayılırım onaaa ((
ama yemicmmmm
inananbliyomusun annem o fondyu evde ble yapıyoo

çok canım kepek ekmeği en fazla 60 kalori
2 dlim = 120 kalori
arasındkinide hesaplarsan en fazla 200 olur cnım bence :)

Evet aynen bende katılıyorum yani 600 çok fazla durdu 200 ideal gibi duruyor.Ama biz zaten bazı şeyleri hep fazla fazla hesaplıyoruz eksik olmasın da fazla olsun
bına rağmen cidden 600 çok fazlaydı 200 den hesaplarsın canım da tostun içindeki de önemli hani kaşar ise kalorisi fırlar :26:

Hoşgeldin canım inşallah hedef kilomuza hep beraber ulaşcaz

kızlarrr ya bu ara hiç mesajları fln okuyamıyorum çok ihmal ettim farkındayım sonunda bugün döndüm kayseriye ama gece boyunca hiç uyumadım o yüzden sürekli bişiiler yedim şu anda da zor ayakta duruyorum eve gelince de yemek tarzı bişi yemedim ama koca bi paket rulokat 2 muz 2 elma domatesli peynirli tost patatesli yumurta böyle bi kaç tatlı kaşığı nutella birazda yoğurt fln yedim şimdi de bişi yemicem kalorimi çoktan aştım zaten gece 12 ye kadar uyanık durmaya çalışıcam bitki çaylarıyla ölüyorum şu an uykudan çünkü :S elim ayağım her yerim şiş ama evdeki tartıda 70 geldim önceden de 68,5 fln geliyodum diyetisyende 70,1 geldiğimde ama cumartesi günü tartılabilcem ancak yarın sabahta artık düzenime kaldığım yerden devam edicem yurda gidiyorum zaten erkenden :) bu arada kızlar bizim sepetli bi sitemiz varya hani ben oraya yeni üye oldum mail ime yollamışlar üyelik kaydınız alındı diye ama giriş yapamıyorum siteye şifre yanlış fln da demiyo sadece girmiyo sürekli üyelik gerektiren sayfaya ulaşmaya çalışıyosunuz üye girişi yapın yazısı ve altta da mail-şifre bölümü geliyo yazıyorum ama girmiyo bi türlü bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? :S

çok canım kepek ekmeği en fazla 60 kalori
2 dlim = 120 kalori
arasındkinide hesaplarsan en fazla 200 olur cnım bence :)

Evet aynen bende katılıyorum yani 600 çok fazla durdu 200 ideal gibi duruyor.Ama biz zaten bazı şeyleri hep fazla fazla hesaplıyoruz eksik olmasın da fazla olsun
bına rağmen cidden 600 çok fazlaydı 200 den hesaplarsın canım da tostun içindeki de önemli hani kaşar ise kalorisi fırlar :26:

Hoşgeldin canım inşallah hedef kilomuza hep beraber ulaşcaz

Canım dert etme yaa ama artık düzenini yakalamışsın inş bu son olur
hem sifremi unuttum kısmına tıkla mail adresini yaz oradan sana bilgilerini yollarlar tekrar giriş yaparsın canım

Bunlar da yediklerim :
SABAH:

1 adet haşlanmış yumurta 80
10 gr böğürtlen reçeli 27.4
4 adet zeytin 24.84
30 gr beyaz peynir 75
3 dilim beyaz ekmek 200

ARA:

60 gr yoğurt 48

ÖĞLE:

1 porsiyon kıymalı ıspanak 276
2 yemek kaşığı haşlanmış makarna 75
50 gr yoğurt 40

ARA:

1 adet grissini sade 39
1 karamel gofret 50

AKŞAM:
3/4 porsiyon kıymalı ıspanak 207

TOPLAM:1142.24

Ya eksik hesaplamiim fazla hesapliim dedim böyle bişi çıktı :26:
Bir de kızlar 3 saat yürüyüş yaptım sizce kaç kalori yakmışımdır acaba ?????

hızına göre değişir canım o ama en az 300-350 yakmışsındır =)

hızına göre değişir canım o ama en az 300-350 yakmışsındır =)

normalden biraz hızlıydı canım arkadaşım dolaşırken çok hızlı yürüyordu zar zor yavaşlattiim dedim yine de normalden hızlıydık teşekkür ederim tatlım.

canım 3 saat yürüyüş alışveriş yürüyüşü bencede 350 kaloridir...

gizemmmm annen hangi kahvedünyasında
şaka biryana walla bravoooooooooooo diyorum sana

arzuhelin sen kaç kilo ile başladın canım . bildirirmisin liste tutuyorumda :)

hoşbulduk canımm.. süperr bişey liste.. kb diyetindede bir ara ben liste tutuodum.. kilom pazartesi 79.4 dü.. böle kaydedebilirsin tatlım.. ne gün tartılıp bildirioruss :)

bugün yediklerim

uno denge 2 dilim 78
20 gr chedder 80.6
20 adet badem 114
patlıcan musakka 201
yoğurt çorbası 250
muz 1 ad 100
portakal 2 ad 100
katısı 2 adet 16
uno denge 3 ad 117
chedder 20 gr 80.6
iğde 150gr 45 bunu acıktığımda yiyeceğim...

toplam aldığım kalori 1182.2 kaloridir......

bugün oğlumu aşıya götürdüğüm için su ve çay içemedim..
toplam 1 ltye yakın sıvı almışımdır..
1 kupa yeşilçay
300 kalorilik spor yaptım aldığım kaloriden düşersek 850 kalori almışım

Gizemcim canım 16 kilomu werdin tatlım sen wallahi bravo.. ne kadar sürede verdinn ahh ahh bi bende başarabilsemm :)))))

bende bugün yediklerimi hemennnn paylaşayımm

[1] Süt 0.15 LİTRE 102
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Tavuk Göğüs 250 GRAM 260
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Domates 0.5 ADET 7
[6] Zeytin (yeşil) 1 GRAM 1.44
[7] Zeytin (Siyah) 3 GRAM 6.21
[8] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 50 GRAM 131.5
[9] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
Toplam : 744.15 kal.

gerçi daha akşam yemeği yemedim.. ya tavuklu salata yiycem ya da ızgara köfte.. ya da açık büfe salatalardan güzel bir tabak :) 300-350 falanda onu eklesem... zaten yürüyüş alışveriş falan..

alışıorumm iyicee :)))) desteğiniz için çok saolun arkadaşlar

hoşbulduk canımm.. süperr bişey liste.. kb diyetindede bir ara ben liste tutuodum.. kilom pazartesi 79.4 dü.. böle kaydedebilirsin tatlım.. ne gün tartılıp bildirioruss :)

öncelikle hoşgeldin arkadaşım ben ilk kez bu yöntemle çok mutlu bir şekilde kilo veriyorum ve verildiğini görüyorum yemek içimden bile gelmiyor çünkü burada verilicek bir hesabım olduğunu düşünüyorum sanada başarılar diliyorum inan kilo vermek hiç bu kadar eğlenceli ve kolay olmamıştı benim için ..
cumadan cumaya tartılıp bildirim yapıyoruz inşallah bu cuma 58 diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…