Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

canım aslında ben havuç kızartma yemedim.
Havucu rendeledim yağda kavurdum yağda 2 3 yemek kaşığı kadar çok fazla koymuyorsun yani havucun üzrlerine gezdirdim sadece sonra pişince soğumaya bıraktım ve yoğurtladım.yani patates kızartması gibi bol yağda kızartmadım sadece kavurdum.Bilmiyorum belki zararlıdır sence nasıl?
Tabikide seninde beni her konuda uyarman hoşuma gider. :)

allahımm bayılacagımmm
tek 59 kilosun
az zorlasam içimden bi tane serapkayra çıkar yawww

:26: ama benim boyum 1,62 kilom normalden fazla ideal kilom 54-55 ben kilo aldımmı popodan alıyorum o yüzden birden 42 bedene çıkmıştım şimdi 40 oldum ve ben hayatım boyunca taaaki bu yıla kadar hep 36 bedendim :84:

bende 65 kiloyum ama alt taraf 38
ne varsa göbek göğüste

günaydın arkadaşlar ..

iki gündür kalori diyetini uyguluorum.. ve sanırım yavaş yavaş alışıorum.. dün ki yediklerimi paylaşayım yanlışım varsa beni de uyarın lütfen daha cok yeniyim

2 dilim uno light denge biraz beyaz peynir 1 katı yumurta
arada sütlü nescafe bir tane diyet çikolata
öğle 5-6 parça ciğer biraz baharatlı biberle
daha sonra 1 parça but haşlama derisiz
akşam yeşil salata 2 kaşık ıspanak sote 1 kaşık yoğurt 1 kase tavuk çorbası bi parça öğlenden kalan haşlama tavuk göğsü
akşam 1 tane nar

2 litre su

Slm canım
Menün güzel tebrik ederim zaten şu budun derisi o kadar zararlı ki bende mutlaka her yediğimde çıkarırım Bir de nescafenin süt tozuyla değil de sütle olması çok güzel
kalorilerini de yazsan da baksak

[1] Nar 1 adet 105
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Tavuk Göğüs 70 GRAM 72.8
[4] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4
[5] Ispanak 40 gr 10.4
[6] Hindi 20 GRAM 32
[7] Süt 0.15 LİTRE 102
[8] Tavuk But (derisiz) 50 GRAM 64
[9] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Beyaz peynir (Edirne) 50 GRAM 150.5
[12] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[13] Soğan (kuru) 20 gr 7.6
[14] Karaciğer 100 GRAM

canım teşekkür ederim cevabın için böle yapılıyor galiba değil mi.. ben tahmini gramları salladım yani :) daha henüz alışmadım göz kararı o kadardır diorum. 1105 diyo toplamına

günlük ihtiyacım olan kaloride 2300 müş

doğru gidiosam eğer ne mutlu banaa

hıı anladım 2 3 yemek kaşığı dedin tamam canım elbette vücudun yağa da ihtiyacı var e havuçtada yağda eriyen vitamin var aslında uyumlu olmuş çok yağlı olmamak şartıyla

Evet canım böyla hem alıştıktan sonra ne yersen ye grına bakıyorsun hastalık gibi
günlük ihtiyacın kilonu korumak için 2300 onun altında kilo verme olayı başlıyor güzel canım devamını bekliyoruz...

bu arada arkadaşlar bu akşam alışverişe gidicem tabi akşam yemeğimi muhtemel fastfood tarzı yerlerde geçiricem.. lütfen sizce ne yemeliyim.. bana yön gösterirseniz memnu olurum

bu arada arkadaşlar bu akşam alışverişe gidicem tabi akşam yemeğimi muhtemel fastfood tarzı yerlerde geçiricem.. lütfen sizce ne yemeliyim.. bana yön gösterirseniz memnu olurum

hımm özel olarak şunu tavsiye ederim diyemiyorum ama yediğinin yanına bol salata eklersen diğer yediklerinden az yemiş olursun hani doyurucu bir salata diğerlerinin etkisini de azaltır diye düşünüyorum canım

çok teşekkür ederim canım..
o zaman ben böle açık büfe salatalardan kendime bir tabak yapayım.. yanınada ızgara bişiler günü öle kapatayımm.. çok saol

nightwinglover nerdesin tatlım??? bak alışıorum yavaş yavaş..ahahah herşeyden korkmadan yemeği çok özlemişim... ama tabi az azz.. napalım artık

hıı anladım 2 3 yemek kaşığı dedin tamam canım elbette vücudun yağa da ihtiyacı var e havuçtada yağda eriyen vitamin var aslında uyumlu olmuş çok yağlı olmamak şartıyla

Tamam canım ben önceden çok fazla tüketirdim bunu haftada 2 3 kez yapar yerdim şimdi tabikide dikkat etmek lazım. :) yaşasın sebze yemek yaşasın zayf incecik olmak :):):)

çok teşekkür ederim canım..
o zaman ben böle açık büfe salatalardan kendime bir tabak yapayım.. yanınada ızgara bişiler günü öle kapatayımm.. çok saol

Önemli değil canım çok güzel olur akşam bekliyorum menünü
Tamam canım ben önceden çok fazla tüketirdim bunu haftada 2 3 kez yapar yerdim şimdi tabikide dikkat etmek lazım. :) yaşasın sebze yemek yaşasın zayf incecik olmak :):):)

evveeet yaşasın incecik olmak sebzeler in kilolar out

Son düzenleme:
mcdonalds da hem salata üstünde ızgara tavuk menüsü var ondan yiyebilirsin
bayılıyorum ben ona
tvsiye ederim

aynı tarifi bende yaparım
belki 2 havuç ve 2 çay kaşıgı zeytin yag ile sınırlandırırsak hem iyi bir ögün hemde kalorisi düşük olur yanındada yogurtt
doyurucu

bayaa uzun zaman önce bende diyetle 18 kilo kadar vermiştim o zaman yediklerimin kalori degerleri ile kafayı bozmuştum
hatta o zamanlar kayınvaklidem çıldırıyodu :90: her yedigim kalorisine bakıyorum diye
o kaloriler seni bi kovalasın diyodu

ay hakikaten ama bu kalori sayma işi fena sardı

Ay citol o benim yazdığımı sendeki alıntının içine nasıl ekledim bilmiyorum oraya kaymış :84:

selam arkadaşlar akşam zayıflama kürü diye araştırırken dr. Ender saraçoğlu ndan faydalı bir tarif öğrendim zaten elma sirkeli su içiyordum ve lahanayı sadec olarak kaynatıp ara ara içiyordum ama bu tarifte kaynayan suyun içerisine lahanayı atıp üç dakika kadar kaynatın daha sonra içerisine yarım demet maydonozda katıp iki dakika daha kaynatın toplamda beş dakika kaynamış olacak, sonra haşlama suyunu süzüp üçe bölün ve üç öğünden önce içerisine 2 çorba kaşığı kadar limon sıkıp birer bardak için diyor ben başladım umarım faydasını görürüm

evet çok doyurucu bir ana öğün için yeterde artar bile ben 4 havuçdan yaptım birazda kaldı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…