Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

canım akşam ufacık da olsa birşeyler ye, metabolizman yavaşlamasın. onun dışında menün çok güzel. tebrik ederim :)

Yok yok aslolan oymus zaten canım...
Kendımızı yerden yere vurunca etkılı oluyor sanıyoruz ama değil işte
Senın yaptıgın doğru yanı...

ay ben tavsiye olarak söylemiştim ciddiye almanız beni mutlu etti
Bu arada birşey sormak istiyorum ilgimi çekti ne mühendisisiniz bende mühendis adayıyım da

canım akşam ufacık da olsa birşeyler ye, metabolizman yavaşlamasın. onun dışında menün çok güzel. tebrik ederim :)

Ay teşekkür ederim hem biraz önce zaten sırf metabolizmam durmasın diye ceviz ile kuru kayısı yedim şimdi de kalori yakıcı içeceğimi içiyorum boş durmuyorum yani

Ay arkadaşlar spordan konu açmışınız bende birşey söylemek istiyorum evet koşu bandının fazlasının eklemlere zarar verdiğini bende biliyorum ben düzenli spor yapmıyorum baktım olmuyor bende eve spor aleti aliim dedim nedir ne değildir baya araştırdım sonunda eliptik kondisyon bisikletine karar verdim siparişimi de verdim 2 3 güne gelirmiş neyse konu benim bacaklarda sorun var galiba çünkü çok zorlayamıyorum ip atlardım baktım bacaklarımda ağrı var bıraktım eliptik bisiklette koşu bandı kadar bacaklara fazla yük binmiyormuş hatta eklem ağrıları olanlara dahi tavsiye edildiğini bir sitede okudum bu ne derece doğru bilmiyorum ama gerçek eliptik bisiklet bacaklardaki baskıyı çok aza indiriyor kullanıcıların yorumlarını okudum bir de eliptik bisikletin bazılarında şöyle durum var spor geçmişi olmayanlar ilk spora başladıklarında hamlama söz konusu varmış ama eliptik bisikletlerde bu bile yokmuş hafifmiş valla okudum da okudum tek dezavantaj bazıları hareketlere ayak uyduramaz vazgeçerlermiş onun da zamanla alışılacağı inancındayım.....Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim yeni bir spor aleti isteyenlere tavsiye anlamında ...

canım kilo vermeye etkiis pek yok ama acayip sıkılaştrıyormuş.. ben daha 2. haftadayım haftada 3-4 kere yapıyıorum. ynede faydası var sankii. 10 gün düzenli yapılırsa 2-3 cm garanti diyorlar :)
ve uzun süre yapılınca 4-5 kilo az gbi gösteiyormuş sıkılaştrdığı için

ay ben tavsiye olarak söylemiştim ciddiye almanız beni mutlu etti
Bu arada birşey sormak istiyorum ilgimi çekti ne mühendisisiniz bende mühendis adayıyım da
Canım ben bilgisayar mühendisiyim. Malesef bunun yüzünden de hareketsiz kalıyorum, sürekli bilgisayar başında, ee haliyle de dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum

Herkese iyi akşamlar...
öncelikle evlenecek olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum...
Bende 37 yaşındayım ve 18 aylık birtanecik oğlum var...

bugünkü yediklerim

uno denge light ekmek 1 dilim 39
15 gram krem peynir 51.15
havuç 1 adet 26
karışık salata 1 porsiyon 123
uno denge 78
1 adet simit 275
activia çilekli 104.7
kepekli tost ama kaç kalori 300 diyelimmi ????????????????????
fırında kaşarlı mantar 1 porsiyon 250 kalorisini bulamadım 250 yazdım 200 gramdır
iğde 50 gram 15

2.5 litre su
2 kupa yeşilçay
300 kalorilik spor yaptım vee 3 saat alışverişteydim :)))

kızlar herkese iyi akşamlar buda benim bugünkü menüm dün yediğim o yiyeceklerden sonra bugün rahatladım sanki. :)

[1] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[2] Menemen 1 PORSİYON 179
[3] mercimekli köfte 1 3 adet 154
[4] Milka Üzümlü Fındıklı Sütlü Çikolata 0.12 100 gr 60.6
[5] Havuç Kızartma (yoğurtlu) 1 PORSİYON 267
[6] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[7] Süt 0.200 LİTRE 136
[8] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Tereyağ 10 GRAM 71.7
[11] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
Toplam : 1055.7 kal.

Canım adının salata olmasına aldanma, içinde patates var bir kere
Ama bana yine 654 kalori çok geldi, hem de 1.5 kaseye.
Hanımlar siz ne dersiniz bu konuda? :26:

yeşilliklerin kalorisi pek yok zaten içine az yağ bol nar ekşisi koydum banada bu kadar kalori etmez gibi geliyor :44:

qiz3mm

evet canım bende görünce şok olmuştum...
ama zaten 1 patates 100 kalori..
1 kasenin içine ortalama 1.5 - 2 tane giriyordur.. e yeşillik var bide yağda eklenince kalori fırlıyor iştee
yok yok fırlasa fırlasa bu kadar da fırlamaz yahuu azıcık yağ koydum iki patatesten daha fazla yememişimdir yeşilliğin kaloriside ne kadar olucak ki

baskülüm yoktu komşununkiyle idare ediyordum gittim aldım biraz önce şimdi daha da iyi takip ederim

Canım ben bilgisayar mühendisiyim. Malesef bunun yüzünden de hareketsiz kalıyorum, sürekli bilgisayar başında, ee haliyle de dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum

hımm yok tutmadı yaa çok üzüldüm masa başı çok hareketsizliğe sebep ama gidiş geliş yolu öğlen arası felan derken aslında etkisi biraz azalır diye düşünüyorum buna bir de hafta sonu gezmeleri eklenirse ....

ayyy ne güzel evlilik hazırlığında olan arkadaşlarımız varmış Allah bir ömür mutlu etsin inşallah ... Gelinlikli güzel güzel resimlerinizi bekliyoruz o zaman

bu günki menün daha güzel tabiki.. toparlamaya başlıyoruz da beim aklıma havuç kızartma takıldı yaa toplam kalorin güzel de hani havuç kızartma değil de başka şekilde olsaymış daha ii olurmuş gibi geldi (çok mu söyleniyorum yaa eğer öyleyse özür dilerim yani bende bi ara börektir tatlıdır pizzadır kaçamaklarım çok olurdu beni de böyle çok uyarırlardı artık yanına yaklaşmıyorum ...Tabiki böreklerle havuç kızartması bir değil de kızartma beni zorladı ) sonra bir de patatesle pilavı beraber tüketirdim ondan da uyarı aldım bıraktım vs vs o yüzden inceliyorum yani :26:

Ayy Allah analı babalı büyütsün
Menün de güzel toplamda kaç kalori oluo bir de kepekli tost bence çok kalori hesaplamışsın kaç tane aldın canım

1] Yoğurt (yağsız) 150 GRAM 75
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58
[4] Çikolata Keyfi Antep Fıstıklı Sütlü 8 GRAM 43.12
[5] Muz 0.5 ADET 50
[6] Etli Biber Dolma 2 ADET 320
[7] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Izgara tavuklu dürüm 0.5 ADET 206
[10] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
[11] Sucuklu Yumurta 1 PORSİYON 340
Toplam : 1555.12 kal.

bugunkü menüm rekor kırıyorum yani
1 günde 1-2 ekmek yiyen ben günü 2 dilim kepek ekmegi ile kapattım
tütütüü maşallah banaa

Gayet güzel gidiyorsun Citol
Aynen böyle devam.

Şimdi 45 dk yürüyüş daha yaptım ve geldim :)
Bugün sadece ip atladığım ve yürüyüş yapamadığım için içim rahat değildi, şimdi rahatladım.

kızlar ben bugun de kaçırdım ama bu gece dönüyorum kayseri ye

[1] Sucuklu Yumurta 0.5 PORSİYON 170.00
[2] Patates (kızarmış) 100 gr 280.00
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[4] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[5] Elma 1 ADET 60.00
[6] Mandalina 2 ADET 100.00
[7] Burçak 50 GRAM 218.50
[8] Tutku Bitter Çikolata Kremalı Mozaik Bisküvi 50 GRAM 257.00
[9] Buzlu Cafe Mocha Kremasız (küçük) 1 adet 170.00
[10] Etli Taze Fasulye 0.6 PORSİYON 150.00
[11] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326.00
[12] Karışık Salata 1 PORSİYON 123.00
[13] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[14] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 50 gr 29.50
Toplam : 2249.00 kal.

fazladan fazladan hesaplattım

Günlük kalori İhtiyaçınız 1923.8 kal.
İdaal Kilonuz 60.5 kg.
Vücut Kilo İndex'in (VKİ) 24.5 ve VKİ' ye göre kilonuz normal.
İdaal Kilona 90! günde 1113.7 kal. alarak ulaşabilirsin.

bu da kendimi hareketsiz diye hesaplattığımda çıkan sonuç =) yarın başlıyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…