Gayet güzel gidiyorsun Citol
Aynen böyle devam.
...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel gidiyorsun Citol
Aynen böyle devam.
bu günki menün daha güzel tabiki.. toparlamaya başlıyoruz da beim aklıma havuç kızartma takıldı yaa toplam kalorin güzel de hani havuç kızartma değil de başka şekilde olsaymış daha ii olurmuş gibi geldi (çok mu söyleniyorum yaa eğer öyleyse özür dilerim yani bende bi ara börektir tatlıdır pizzadır kaçamaklarım çok olurdu beni de böyle çok uyarırlardı artık yanına yaklaşmıyorum ...Tabiki böreklerle havuç kızartması bir değil de kızartma beni zorladı ) sonra bir de patatesle pilavı beraber tüketirdim ondan da uyarı aldım bıraktım vs vs o yüzden inceliyorum yani :26:
allahımm bayılacagımmm
tek 59 kilosun
az zorlasam içimden bi tane serapkayra çıkar yawww
:26: ama benim boyum 1,62 kilom normalden fazla ideal kilom 54-55 ben kilo aldımmı popodan alıyorum o yüzden birden 42 bedene çıkmıştım şimdi 40 oldum ve ben hayatım boyunca taaaki bu yıla kadar hep 36 bedendim :84:
bende 65 kiloyum ama alt taraf 38
ne varsa göbek göğüste
günaydın arkadaşlar ..
iki gündür kalori diyetini uyguluorum.. ve sanırım yavaş yavaş alışıorum.. dün ki yediklerimi paylaşayım yanlışım varsa beni de uyarın lütfen daha cok yeniyim
2 dilim uno light denge biraz beyaz peynir 1 katı yumurta
arada sütlü nescafe bir tane diyet çikolata
öğle 5-6 parça ciğer biraz baharatlı biberle
daha sonra 1 parça but haşlama derisiz
akşam yeşil salata 2 kaşık ıspanak sote 1 kaşık yoğurt 1 kase tavuk çorbası bi parça öğlenden kalan haşlama tavuk göğsü
akşam 1 tane nar
2 litre su
Slm canım
Menün güzel tebrik ederim zaten şu budun derisi o kadar zararlı ki bende mutlaka her yediğimde çıkarırım Bir de nescafenin süt tozuyla değil de sütle olması çok güzel
kalorilerini de yazsan da baksak
canım aslında ben havuç kızartma yemedim.
Havucu rendeledim yağda kavurdum yağda 2 3 yemek kaşığı kadar çok fazla koymuyorsun yani havucun üzrlerine gezdirdim sadece sonra pişince soğumaya bıraktım ve yoğurtladım.yani patates kızartması gibi bol yağda kızartmadım sadece kavurdum.Bilmiyorum belki zararlıdır sence nasıl?
Tabikide seninde beni her konuda uyarman hoşuma gider. :)
[1] Nar 1 adet 105
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Tavuk Göğüs 70 GRAM 72.8
[4] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4
[5] Ispanak 40 gr 10.4
[6] Hindi 20 GRAM 32
[7] Süt 0.15 LİTRE 102
[8] Tavuk But (derisiz) 50 GRAM 64
[9] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Beyaz peynir (Edirne) 50 GRAM 150.5
[12] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[13] Soğan (kuru) 20 gr 7.6
[14] Karaciğer 100 GRAM
canım teşekkür ederim cevabın için böle yapılıyor galiba değil mi.. ben tahmini gramları salladım yani :) daha henüz alışmadım göz kararı o kadardır diorum. 1105 diyo toplamına
günlük ihtiyacım olan kaloride 2300 müş
doğru gidiosam eğer ne mutlu banaa
bu arada arkadaşlar bu akşam alışverişe gidicem tabi akşam yemeğimi muhtemel fastfood tarzı yerlerde geçiricem.. lütfen sizce ne yemeliyim.. bana yön gösterirseniz memnu olurum
hıı anladım 2 3 yemek kaşığı dedin tamam canım elbette vücudun yağa da ihtiyacı var e havuçtada yağda eriyen vitamin var aslında uyumlu olmuş çok yağlı olmamak şartıyla
çok teşekkür ederim canım..
o zaman ben böle açık büfe salatalardan kendime bir tabak yapayım.. yanınada ızgara bişiler günü öle kapatayımm.. çok saol
Tamam canım ben önceden çok fazla tüketirdim bunu haftada 2 3 kez yapar yerdim şimdi tabikide dikkat etmek lazım. :) yaşasın sebze yemek yaşasın zayf incecik olmak :):):)
mcdonalds da hem salata üstünde ızgara tavuk menüsü var ondan yiyebilirsinbu arada arkadaşlar bu akşam alışverişe gidicem tabi akşam yemeğimi muhtemel fastfood tarzı yerlerde geçiricem.. lütfen sizce ne yemeliyim.. bana yön gösterirseniz memnu olurum
canım aslında ben havuç kızartma yemedim.
Havucu rendeledim yağda kavurdum yağda 2 3 yemek kaşığı kadar çok fazla koymuyorsun yani havucun üzrlerine gezdirdim sadece sonra pişince soğumaya bıraktım ve yoğurtladım.yani patates kızartması gibi bol yağda kızartmadım sadece kavurdum.Bilmiyorum belki zararlıdır sence nasıl?
Tabikide seninde beni her konuda uyarman hoşuma gider. :)
Evet canım böyla hem alıştıktan sonra ne yersen ye grına bakıyorsun hastalık gibi
günlük ihtiyacın kilonu korumak için 2300 onun altında kilo verme olayı başlıyor güzel canım devamını bekliyoruz...
aynı tarifi bende yaparım
belki 2 havuç ve 2 çay kaşıgı zeytin yag ile sınırlandırırsak hem iyi bir ögün hemde kalorisi düşük olur yanındada yogurtt
doyurucu
2 çay kaşığı mı arkadaş yemek kaşığı demişti ama....:26:
bayaa uzun zaman önce bende diyetle 18 kilo kadar vermiştim o zaman yediklerimin kalori degerleri ile kafayı bozmuştum
hatta o zamanlar kayınvaklidem çıldırıyodu :90: her yedigim kalorisine bakıyorum diye
o kaloriler seni bi kovalasın diyodu
mcdonalds da hem salata üstünde ızgara tavuk menüsü var ondan yiyebilirsin
bayılıyorum ben ona
tvsiye ederim
aynı tarifi bende yaparım
belki 2 havuç ve 2 çay kaşıgı zeytin yag ile sınırlandırırsak hem iyi bir ögün hemde kalorisi düşük olur yanındada yogurtt
doyurucu
bayaa uzun zaman önce bende diyetle 18 kilo kadar vermiştim o zaman yediklerimin kalori degerleri ile kafayı bozmuştum
hatta o zamanlar kayınvaklidem çıldırıyodu :90: her yedigim kalorisine bakıyorum diye
o kaloriler seni bi kovalasın diyodu