Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Herkese tünaydın :)
Sayfalar çok hızlı ilerlemiş bugün, bir sürü mesaj var ama hepsine bakamadım, acelem var gözüme ilişenlere bile cevap veremiyorum. Akşama hepsini tek tek büyük bir özenle okuyacağım :)
Hemen acele acele sabah neler yediğimi yazayım.

sabah
2 bardak tek şekerli çay
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
40 gr peynir

arzuhelin hoşgeldn :)

sabah
10 gr peynir
yarım domates
yarım salatalık
10 gr helva
1 dlim ekmek

ara
elma
yeşilçay

benide aranıza alınnnn:)) şuan itibariyle kalori diyetine başlamış bulunmaktayım neler yapmam gerekiyo günlük kalori itiyacınız 1834.4 diyor şimdi kilo vermek için ne yapmalıyım kaç kalori yemeliyim bana yardımcıolun 65 kiloyum hedefim 58

benide aranıza alınnnn:)) şuan itibariyle kalori diyetine başlamış bulunmaktayım neler yapmam gerekiyo günlük kalori itiyacınız 1834.4 diyor şimdi kilo vermek için ne yapmalıyım kaç kalori yemeliyim bana yardımcıolun 65 kiloyum hedefim 58

1300 le başla canım.. sonra azaltrsın..
hoşgeldin bu arada :)

arzuhelin sen kaç kilo ile başladın canım . bildirirmisin liste tutuyorumda :)

merhaba kızlar,

nasılsınız? ben şimdi spora. akşam listemi bildiririm. herkese selamlar :KK16:

hoşbuldum peki böle giderse haftada ne kadar verme şansım var çok soruyorum ama bu diyet çok mantıklı geldi

canım spor falanda eklersen 1 kiloya yakın verirsin hafta bünyen vermeye yatkınsa
haftada 1 kilo verdiğimde havalara uçuyorum valla ben .. çnkü kilovermek zor gerçekten..
ama sporla desteklersen verirsin canım. zaten haftada 1 kilo vermek fazlasını vermekten daha sağlıklı canım.

Ayy Allah analı babalı büyütsün :KK9:
Menün de güzel toplamda kaç kalori oluo bir de kepekli tost bence çok kalori hesaplamışsın kaç tane aldın canım

Canım teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun....
1298 kalori falan yapıyor canım..
300 kalori spor yaprım onuda düşersek daha az olacak..

kepekli tost 1 adet canım ben bulamadım puanını
kafadan 300 kalori yazdım...

canım spor falanda eklersen 1 kiloya yakın verirsin hafta bünyen vermeye yatkınsa
haftada 1 kilo verdiğimde havalara uçuyorum valla ben .. çnkü kilovermek zor gerçekten..
ama sporla desteklersen verirsin canım. zaten haftada 1 kilo vermek fazlasını vermekten daha sağlıklı canım.

saol spor yapmaya pek vakit yok ama bir oğlum var onun peşinde baya spor oluyo bana

çok canım kepek ekmeği en fazla 60 kalori
2 dlim = 120 kalori
arasındkinide hesaplarsan en fazla 200 olur cnım bence :)

saol spor yapmaya pek vakit yok ama bir oğlum var onun peşinde baya spor oluyo bana

tamam canım 1300 ile başla sen..
sonra yavaş yavaş azaltırsın kilo vermen durursa.
bu arada ilk kez mi diyet yapıyosun canım
yoksa uzun zamandırmı

çok canım kepek ekmeği en fazla 60 kalori
2 dlim = 120 kalori
arasındkinide hesaplarsan en fazla 200 olur cnım bence :)

Canım benimmmmmmmmm sağollll
onuda düşersek dün aldığım kalori 800 lerde falan oluyor...
hiçde acıkmamıştım....

Akşamada bugünkü menümü yazayım...

tamam canım 1300 ile başla sen..
sonra yavaş yavaş azaltırsın kilo vermen durursa.
bu arada ilk kez mi diyet yapıyosun canım
yoksa uzun zamandırmı

ilk kez değil aslında ama tam anlamıyla hiç yapmadım dikkat ettim ama bu sefer kararlıyım yapmalıyım gerçek anlamda istemedikten sonra tam olmuyo

ilk kez değil aslında ama tam anlamıyla hiç yapmadım dikkat ettim ama bu sefer kararlıyım yapmalıyım gerçek anlamda istemedikten sonra tam olmuyo

evet canım aynen öyle.. nyse sen sürekli gel yaz bize motive olusun bırakmassın canım.. cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz canım km ne kadar vermiş diye cuma günü kilo bildirimi yaparsan sevinirim.. bugün başlasanda tartın djitalse fark belli olacaktır ::)
kilo bldirme işini motivasyon acısından yapıyoruz canım km ne kadar vermiş görüyoruz :)

Canım benimmmmmmmmm sağollll
onuda düşersek dün aldığım kalori 800 lerde falan oluyor...
hiçde acıkmamıştım....

Akşamada bugünkü menümü yazayım...

canım zaten bizim amacımız kalorisi az şeylerle doymak :)
mesela bizim bir kahvaltımız 1 çikolataya bedel.
biz kahvaltıda doyuyoruz fakat çikolata yyince doymuyoruz :)

evet canım aynen öyle.. nyse sen sürekli gel yaz bize motive olusun bırakmassın canım.. cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz canım km ne kadar vermiş diye cuma günü kilo bildirimi yaparsan sevinirim.. bugün başlasanda tartın djitalse fark belli olacaktır ::)
kilo bldirme işini motivasyon acısından yapıyoruz canım km ne kadar vermiş görüyoruz :)

tamam cuma günleri yazarım mutlaka kilomu dijital tartım var motivasyona ihtiyacım var

Ay citol o benim yazdığımı sendeki alıntının içine nasıl ekledim bilmiyorum oraya kaymış :84:
ya bendece 2 yemek kaşıgı fazla 4 havuçla yapmış arkadaş ama 2 havuca 2 çay kaşıgı yeter bence
hatta önce az su döküp havuçları suda çevirip pişmeye yakında yagını ilave edersek daha lezzetli olur
piş​

uno kepekli aldım ben 2 dilimi 100 kalori neyli yapmıştın dostunu
onu eklersen üstüne hesaplamış olursun

canım zaten bizim amacımız kalorisi az şeylerle doymak :)
mesela bizim bir kahvaltımız 1 çikolataya bedel.
biz kahvaltıda doyuyoruz fakat çikolata yyince doymuyoruz :)
ah ahhh çikolatamı dedin
kaka egeggg o :KK24:

X