04/02/2011 Cuma
Sabah
1 simit+40 gr peynir
Ara
Yok
Öğle
3 parça pide+1 bardak ayran
Ara
1 portakal+1 üçgen peynir
Ara
1 küçük lokum
Akşam
1 dilim kepek ekmek+8 yemek kaşığı kıymalı taze fasulye+100 gr yoğurt
Toplam: 1360 kalori
Not: Amaninn pideler falan diyebilirsinizhedefim haftada 500 gr ayda 2 kilo
tamam canım bundan snra ben hazırlarım.. ama hepinizin kilo bildirimini istiyorum kızlar... hepiniz 3 hadtalık kilonuzu bildirin ltfennnHerkese tünaydın :)
Bugün biraz geç kalktım, hatta bayağı geç kalktım
O yüzden protein günüme başlayamadım, bugün de aynen devam ediyorum.
Gizemcim sağolsun kilo bildirim listesini hazırlamış, çok da güzel yapmış, hatta bundan sonra da listeyi Gizemcim tutarsa çok mutlu olurum :)
Yediklerim
2 dilimden biraz fazla ekmek - 180 cal
50 gr beyaz peynir - 125 cal
3 zeytin - 50 cal
1 bardak çay (tek şekerli) - 20 cal
toplam: 375 cal
tamam canım hemen eklerimCanım ya ne güzel yazmışsın ben yine dayanamadım sabah tartıldım regl olmama rağmen 60.6 çıktımeklersen sevinirim
ne rahatsızlığı canım tabiki... kaç kilo ile başladın ve bu cuma kaç oldun bldir cnmGizem benide kilo listesine eklermisin rahatsızlık vermezsem sizlere?
selam gizemcim nasılsın
sen liste mi hazırlıyorsun beni de eklermisin canım zahmet olmazsa :78:
canım 28 ocak ve 4 şubat kilolarını verirmisin ?
28 ocak kilom 70.2
4 şubat kilom 69.7
canım
kzılar kilolarınızı tarihe göre lütfen yazın özel msjda atablrsinz karışmaması için.. listeyi daha düzenli yapcaö. sizleri bekliyorum
gizemcim beni eklersen sevinirim canım 28 Ocak kilom da 4 Şubat kilom da 56.7 yani 1 haftada bi değişme yokgerçi ben 25 ocakta 59 ile baslamıştım, bu açıdan bakarsak iyi tabi de. neyse biz önümüze bakalım tabi :)
tamam canım düzelttim... ben iyiyim canım dün 1300 kaloriyi geçti misafrlkteydim.. bugnlük iyi gidiyor sen ?
sağol tatlım
dün bende diyet yapmadım 1300 oldu yaklaşık benimde:78:
olsun arada böyle kaçamaklar olur dimi ama
bende bugün şu zevcanın verdiği diyete başaldım çok iyi kilo verdiriyor 2-3 gün yapcam onu cuma 67 olmam lazım
gizemcim merhaba...
Ben diyete demıyorum da milim milim bilerek yemeye 31 ocakta basladım...
Tartım hatalı...
Ama gram olarak takıp etme acısından degıstırmıyorum...
Bu yuzden ben bıldırımı su sekılde yapayım mesela bıldırımı cuma mı yapıyorsunuz o zaman dıyım kı bu hafta 500 gr verdım
oyle yazalım olur mu
31 ocak 0
7 subat -500 gr gıbı...
Ama zor olursa bosver lıstede olmak onemlı degıl arada dolanan casper aydasu olurum