Gruba hoş geldin canım
Ne kadar da güzel kilo vermişsin :)
Umarım hedefine bu grupta ulaşırsın
Listenin içler acısı bir hali yok, hatta uzun zamandır ilk defa 1000 kalorinin üstünde görüyorum seni :)
Bu da gerekli, tela etme canım.
afiyet olsun canım arada olur böyle kaçamaklar bişi olmaz
Merhaba kızlar,
biliyorum kızacaksınız belki bana, bugün kalori miktarım az oldu ve listem zayıf kaçtı. Aksama bi şeyler yerim die planlayıp öğlen az yiyim demistim. Ama canım meyve de dahil hiç bi şey yemek istemiyorBirazdan yeşil çayımı içicem, o da alışkanlık oldu bende. Yediklerim şöyle;
Sabah: Ilık limonlu su
1 dilim beyaz ekmek(90) ve 1 parça tulum peynir(70) ile tost
2 yeşil, 1 siyah zeytin(30)
Maydanoz
2 bardak tarçınlı yeşil çay
Ara: 1 portakal(80)
Öğle: 1 kase şehriye çorbası(150)
Ara: 1 büyük mandalina(80)
Akşam: 1 büyük kase şehriye çorbası(200)
Toplam : 700 kalori
Spor: 1 saat koşu bandında yürüyüş 350 kalori yaktım.
Su: 3 litre
Bu arada ben çok az su içiyorum bazen 1 litre bile olmuyor. Onun için yavaş kilo veriyorum sanırım. Artık daha dikkat edicem. 2,5 -3 litre su içicem. Unutuyorum ben suyu hep, içmezsem uyarın beni kızlar :)
tamam canım bundan snra ben hazırlarım.. ama hepinizin kilo bildirimini istiyorum kızlar... hepiniz 3 hadtalık kilonuzu bildirin ltfennn
tamam canım hemen eklerim
ne rahatsızlığı canım tabiki... kaç kilo ile başladın ve bu cuma kaç oldun bldir cnm
tamam canım bundan snra ben hazırlarım.. ama hepinizin kilo bildirimini istiyorum kızlar... hepiniz 3 hadtalık kilonuzu bildirin ltfennn
tamam canım hemen eklerim
ne rahatsızlığı canım tabiki... kaç kilo ile başladın ve bu cuma kaç oldun bldir cnm
Hoşgeldinnnmerhaba kızlar bende ekim ayına kadar 82 kg idim ve diyetisyene gittim 2200 kal. diyetle 28 günde 3.8 kg verdim 78 kg oldum . şimdi diyetime dikkat etmiyorum ama ARTIK DİKKAT ETMEMİN ZAMANI GELDİ ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM
Gizem listede adımı sonradan gördüm kusura bakma eklediğin içinde saol teşekkür ederim. :)
bugünkü kalorilerim 1000 kalorinin üzerine çıktım bugün
[1] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104
[2] Limonlu Ice Tea, Orta 1 ADET 112
[3] Patates (kızarmış) 100 gr 280
[4] Double KöfteBurger 1 ADET 450
[5] Domates 0.5 ADET 7
[6] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
Toplam : 1113 kal.
3 litre su ve 100 mekik var birde.
independent ve serapkaya !
kilolarınızı bildirmeyecekmizisinz acaba ?
ya ben en son 24 ocak ta tartıldım 70,1 dim şu an kaç kiloyum bilmiyorum istanbuldayım tartılamadım yazıyorum 3-4 gündür görmedin mi? dönücem kayseriye 3 günden o zaman tartılcam anca o zaman yazarım hııı ama şöyle istersen
24 ocak => 70,1
17 ocak=>71
daha öncesinde de 72 küsürlerdi
merhaba kızlar bende ekim ayına kadar 82 kg idim ve diyetisyene gittim 2200 kal. diyetle 28 günde 3.8 kg verdim 78 kg oldum . şimdi diyetime dikkat etmiyorum ama ARTIK DİKKAT ETMEMİN ZAMANI GELDİ ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM
deniz kızı istersen sen gecen hafta ve bu haftaki kilonu bildir..
yada ne zamn başladysan o zman ve dünün kilosunu bildir bekliyorum :)
Arkadaşlar ben yabancı bir siteye üyeyim kalori sayımı üzerine. 1 seneyi geciyor ve cok faydalı. Hesaplamalar vs her seyi kendi yapıyor. Yiyeceklerin kalorileri mevcut siz tıklıyorsunuz o o günki profilinize atıyor bilgileri ve analiz cıkarıyor gün sonunda. Spor vs hepsi mevcut. Acaip iyi bir site ama ingilizce.