Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Eriştesi yağsız yeşil mercimek çorbası ile bulgurlu yağsız lahananın kalorisinin ne kadar olabileceği konusunda fikri olan var mı ? Öğlen bunları yedim de.

merhaba kızlar :)

tebrik ederim arkadaşım, çok mutlu oldum :)

kızlar selamlarrr günaydınlar dün ekleyemedim çünkü
dürüm etsiz çiğköfte yedim
kalorisini de hiçbiryerde bulamadımm ne kadar dır acaba:26:

bir adet çiğ köfte 50-60 kalori demiş osman müftüoğlu :)

Herkese tünaydın :)

Bugün biraz geç kalktım, hatta bayağı geç kalktım

O yüzden protein günüme başlayamadım, bugün de aynen devam ediyorum.

Gizemcim sağolsun kilo bildirim listesini hazırlamış, çok da güzel yapmış, hatta bundan sonra da listeyi Gizemcim tutarsa çok mutlu olurum :)

Yediklerim

2 dilimden biraz fazla ekmek - 180 cal

50 gr beyaz peynir - 125 cal

3 zeytin - 50 cal

1 bardak çay (tek şekerli) - 20 cal

toplam: 375 cal

sağolun arkadaşlarr

3 çiğköfte olarak hesapladım + lavaş + yeşillikler = 272 kal. oldu
çiğköfteyi 17.30 gibi yedim ama akşam yemeği yemedim

toplamda 1280 kal almışım dün

Aldığın kalori çok fazla değil gayet güzel canım.:)

Eriştesi yağsız yeşil mercimek çorbası ile bulgurlu yağsız lahananın kalorisinin ne kadar olabileceği konusunda fikri olan var mı ? Öğlen bunları yedim de.

Çorba 100 cal civarında, lahana da bulgurlu olduğu için 150 cal dolaylarındadır canım Birebir aynı olmasına gerek yok, aşağı yukarı bir rakam belirlemen yeterlidir :)

:
Tebrikler azmin elinden hiç bir şey kurtulamazmış.heleki kadınlar kulübü üyesiysen

Kızlar sabah kahvaltıda kuşburnu çay içtim kalorisini içtikten sonra hesapladım şok oldum resmen =(
1 fincan kuşburnu 32 kalori yaa
Yarım elma yerdim bilseydim.

Kızlar sabah kahvaltıda kuşburnu çay içtim kalorisini içtikten sonra hesapladım şok oldum resmen =(
1 fincan kuşburnu 32 kalori yaa
Yarım elma yerdim bilseydim.

o kadar çok muymuş? meyve çayı içmeye tövbe. şekersiz bile olsa.

bugün verdiğim kilolar şerefine deli gibbi kahvaltı yapmışım
temizlik yapıcam bugün yakıcam hepsini inşşşş

[1] Şeker (küp) 2 ADET 39
[2] Ayçiçek Yağı 0.5 YEMEK KAŞIĞI 42
[3] Domates 1.5 ADET 21
[4] Zeytin Ezmesi 30 GRAM 87.9
[5] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[6] Kızarmış Ekmek 5 DİLİM 175
Toplam : 414.9 kal.

tünaydın arkadaşım :) ben de senin gibi erkenciyim, 12 de kalktım :)
böylece bir öğün tasarrufumuz oluyor şaka şaka, metabolizma yavaşlıyor tabi.

ben bir şey sormak istiyorum, reglden ne kadar önce ve sonra tartılmaya ara veriyorsunuz? ben pazartesi falan regl olacağım. bu arada pkoluyum, ilaç kullandığım için bu kadar net biliyorum. bu kilo vermemi de zorlaştırıyor tabi birkaç gndür çok su içmeme rağmen vücudum su tutuyor sanki. bir de kabızlık var. çok sinir bozucu. ben bu ara hiç tartılmayayım en iyisi.

Ben tartı ile bütünleşmiş bir insanım
Her defasında psikolojimi etkileyecek diyorum, doktorlar tartılmamayı öneriyor diyorum ama çok dayanamıyorum :)
Ama regl söz konusu olunca gerçekten fazla çıkıyorsun.
Reglden 1-2 önce su tutmaya başlarsın ve regl bittikten 1-2 sonrasında kadar ancak atarsın bu suyu.
Ben bu dönemde 2 kilo fazla çıktığımı bile hatırlarım
Bence önümüzdeki 1 hafta tartılma çünkü ancak atlatırsın o dönemi.

haklısın tartılmamalıyım. tartılmamak lazım.
2 gün önce tartıldım 98.5 tim. yani tam iki gün olmuşken başlayalı. bu sabah tartıldım 99.1 im. çok moralim bozuldu. neyse 14 şubata kadar tartılmıcam kararlıyım :)

nedir bu kadınların çektiği ya :) hem regl ol o kadar ağrı çek, hem de davul gibi şiş

sağol bu arada arkadaşım.

canım ben diyet yapmaya burayla birlikte başladım
ve o günden beri yalnızca cumaları tartılıyorum kendime kısıt koydum
heyecanlı oluyo böyle beklemek

Çorba 100 cal civarında, lahana da bulgurlu olduğu için 150 cal dolaylarındadır canım Birebir aynı olmasına gerek yok, aşağı yukarı bir rakam belirlemen yeterlidir :)

Çok teşekkürler canım. Bazen tereddüt ediyorum endim hesaplarken. Nette de tam bilgi bulamıyorsun her yiyecek için.
O zaman bugünlük iyi gidiyorum
Dün sanırım 1800 kalori kadar aldım
Bugün

Kalkınca elma sirekli su
kahvaltıda 1 dil.çavdar ekmek 80, 1 dilim peynir 75, 1 yumurta 80
ara öğün 1 greyfurt ve yarım elma 80
öğlen 1 kase eriştesiz yağsız yeşil mercimek 100 ve 1.5 kase yağsız bulgurlu lahana 225

Şu an için toplamda 640

canım ben diyet yapmaya burayla birlikte başladım
ve o günden beri yalnızca cumaları tartılıyorum kendime kısıt koydum
heyecanlı oluyo böyle beklemek

ben de pazartesileri tartılacağım, kara verdim. ama önümüzdeki değil ondan sonraki

o kadar çok muymuş? meyve çayı içmeye tövbe. şekersiz bile olsa.

Evet canım maalesef öyleymiş ben zaten şeker hiç kullanmıyorum.Normal çaya bir parça limon atıyorum çok hoş bir aroması oluyor.Şekerede gerek kalmıyor.Eğer 2 şeker kullanıyorsanız bile limonla 1şekere indirebilirsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…