Siteden 1 porsiyon profiterolün kalorisine baktım 290 diyor.
1 porsiyonda aşağı yukarı 4-5 top profiterol oluyor.
Seninkinin pudingli olduğunu düşünürsek 1 top 50-60 kaloridir bence :)
Eğer bir yanlışım varsa diğer hanımlar düzeltsin lütfen çünkü ben de tahmini bir hesaplama yaptım, emin değilim
kızlar bu akşam bir davet vardı. ben biraz fazla kaçırdım ama olsun, yine de kontrollüydüm :)
yediklerim içtiklerim :)
sabah;
bir dilim beyaz ekmek, çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir, bir zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.
öğle;
ızgara tavuklu salata, 2 dilim beyaz ekmek 400 kkal.
ara;
bir adet mandalina 50 kkal.
akşam;
yarım dilim beyaz ekmek arası çok az beyaz peynir 150 kkal.
ara;
2 ince dilim yağsız börek 400 kkal., bir toptan azıcık fazla profiterol 130 kkal, bir adet hurma 20 kkal, bir kaşık makarna salatası 150 kkal.
toplamda; 1500 kkal. neyse bu daveti de böyle kazasız belasız atlattık.
öğleden sonra da 1 saat yürüdüm
dün bugünü düşünerek az almıştım kaloriyi. demorelize olmak yok, yola devam :)
bu arada yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz
Merhabalar...
Azminizi tebrik ederim...
Çizelgenizden gordugum kadarıyla vermek ıstedıgınız kılo bır haylı cok...
Sabah yedıgınız ekmek de peynır de zeytın de bunyenız ıcın oldukca hafıf kacmıs...
Uzun vadede sağlıklı kılo vermek ıcın dıyetısyenle gorusmek ıstermısınız...
Bu arada kızlar farkındayım hep elestırel olarak yazıyorum ama kendımı mesul hıssedıyorum napıyım :26:
Rahatsız oluyorsanız soyleyın emı
Merhabalar...
Azminizi tebrik ederim...
Çizelgenizden gordugum kadarıyla vermek ıstedıgınız kılo bır haylı cok...
Sabah yedıgınız ekmek de peynır de zeytın de bunyenız ıcın oldukca hafıf kacmıs...
Uzun vadede sağlıklı kılo vermek ıcın dıyetısyenle gorusmek ıstermısınız...
Bu arada kızlar farkındayım hep elestırel olarak yazıyorum ama kendımı mesul hıssedıyorum napıyım :26:
Rahatsız oluyorsanız soyleyın emı
Özellikle bu bölüme kesinlikle katılıyorum canım.
Diyet yapan kişinin kilosu ideal kiloya ne kadar yakın olursa olsun, vermesi gereken kilo ne kadar az olursa olsun 1000 en alt limittir, diyetisyen en en düşük liste olarak 1000 kalorilik listeyi sunuyor ama daha aşağısı yok. Kademe kademe azaltmak gerekiyor. Ben çk daha yüksek kilolarda 2000'lik ve 1800'lük diyetler de yaptım ve kilo da verdim. Arada kalori düşürmeye karşı değilim, bazen gerekiyor ama sürekli halde düşük kalori almak sakıncalı.
canım çok sağol yazdıkların için haklsıın :)
Teşekkür ederim :)
Sporu arttırmak istiyorum şu günlerde ama bakalım ne kadar başarıcam
Menüne ilk baktığımda kalori görememiştim, şimdi kalori ve spor eklendikten sonra her şey netleşti :)
Liste de spor da çok güzel canım
Form bisküvilerin bir tanesinin kalorisi ne kadar?
Ben pek yemediğim için bilmiyorum ama denemek istiyorum :)
En önemli soru da lezzetli mi ???
1 bütün pilicin ağırlığı ne kadardır acaba?
Tüm kemikleri ve diğer kısımları çıkardıktan sonra kalan et kısmı ne kadardır acaba? :26:
sporumu eksık yazmısım zaten 36 dakıka yazacaktım
form bıskuvısının 1 tanesı 17 kalorı pakette 10 tane var
genelde yarım paket yanı 5 tane tavsıye edılıyor
tadını ben sevıyorum yahele bır bardak ayranla muthıs oluyor ya da bır parca peynı ve sekersız cayla tadından yenmıyor tavsıye ederım
Ben hiç rahatsız olmuyorum, insanın kendine dışarıdan bir gözle de bakabilmesi lazım, sen bizi eleştirerek bize dışarıdan bakan gözümüz oluyorsun canım
Diyetisyen olayı herkeste işe yaramıyor, mesela bende :)
Diyetisyenler sürekli sabit liste veriyor; şunlar yasak, bunlar yasak diyor. En azından benim gittiğim 2 tanesi öyleydi. Birçok bilgi de edindim ama diyetisyenlerin yasaklarını sevmiyorum
1983'ün vermesi gereken kilo fazla, tıpkı bir zamanlar benim olduğum gibi
Bu nedenle ona en uygun yöntem bu bence de :)
Yüksek kalorili bir diyet ama en önemlisi de spor lazım, hiç aksatmadan
Biz de yardımcı olucaz kendisine, inş verecek kiloları
canım nutrition data diyor ki;
yarım adet pişmeye hazır kemiği ve derisi alınmış piliç 329 grmış ve 391 kaloriymiş. yani bütünü 800 kalori civarıdır, 750 gr falandır.
teşekkür ederim ilginize :)
aslında o sabah dediğim saat en erken 10 buçuk oluyor. 1 buçuk gibi de hemen ardından öğle yemeği yiyorum. sabah az yememin sebebi hem geç kalkmam, hem de sabahları canımın bir şey istememesi.
diyetisyen pek tercih etmiyorum çünkü geriliyorum.
ben hiç rahatsız olmadım :) arkadaşlar da olmuyordur eminim :)
Ben hiç rahatsız olmuyorum, insanın kendine dışarıdan bir gözle de bakabilmesi lazım, sen bizi eleştirerek bize dışarıdan bakan gözümüz oluyorsun canım
Diyetisyen olayı herkeste işe yaramıyor, mesela bende :)
Diyetisyenler sürekli sabit liste veriyor; şunlar yasak, bunlar yasak diyor. En azından benim gittiğim 2 tanesi öyleydi. Birçok bilgi de edindim ama diyetisyenlerin yasaklarını sevmiyorum
1983'ün vermesi gereken kilo fazla, tıpkı bir zamanlar benim olduğum gibi
Bu nedenle ona en uygun yöntem bu bence de :)
Yüksek kalorili bir diyet ama en önemlisi de spor lazım, hiç aksatmadan
Biz de yardımcı olucaz kendisine, inş verecek kiloları
Canım çok teşekkür ederim
O zaman bütün pilicin ve yoğurdun yanına yarın bir şeyler daha düşünmeliyim çünkü ikisini toplasam ancak 1050 kalori ediyor
Bir şekilde 1500 ya da 1600'e tamamlicam, artık bulurum yiyecek bir şeyler :)
Sadece 17 kalori mi? :)
Buna çok sevindim, o zaman yiyebilirim :)
Yiyemediğim birçok şey çöpü boyladı maalesef
Artık en ufak birşey alırken bile tereddüt ediyorum ama söylediklerinden sonra almaya karar verdim, alıcam protein döneminden sonra, hem de ilk fırsatta
valla beni senin varlığın o kadar çok motive ediyor ki nightwinglover. sen benim gideceğim yolun yarısını gitmişsin, rehber gibisin. en çok bu hususta yardımın dokunuyor sen bilmesen de :)
aydasucum demin de dediğim gibi rahatsız olunacak bir şey yok, sen rahat ol ve ve düşünceli davranmaktan çekinme :)
valla beni senin varlığın o kadar çok motive ediyor ki nightwinglover. sen benim gideceğim yolun yarısını gitmişsin, rehber gibisin. en çok bu hususta yardımın dokunuyor sen bilmesen de :)
aydasucum demin de dediğim gibi rahatsız olunacak bir şey yok, sen rahat ol ve ve düşünceli davranmaktan çekinme :)
03/02/2011 Perşembe
Sabah
2 dilim ekmek+40 gr peynir+ 5 yeşil zeytin+domates+1 yeşil biber+yeşil çay
Ara
3 kepekli form bisküvi+1 kuru kayısı
Öğle
1 tavuk dürüm+1 bardak ayran
Ara
1 küçük elma+1 üçgen peynir
Ara
10 fındık+8 badem
Akşam
4 kaşık pilav+8 kaşık nohut yemeği+salata
Toplam: 1500 kalori civarı
Spor: 30 dakika yürüyüş
kızlar bu akşam bir davet vardı. ben biraz fazla kaçırdım ama olsun, yine de kontrollüydüm :)
yediklerim içtiklerim :)
sabah;
bir dilim beyaz ekmek, çeyrek kibrit kutusu beyaz peynir, bir zeytin, birkaç dilim domates 200 kkal.
öğle;
ızgara tavuklu salata, 2 dilim beyaz ekmek 400 kkal.
ara;
bir adet mandalina 50 kkal.
akşam;
yarım dilim beyaz ekmek arası çok az beyaz peynir 150 kkal.
ara;
2 ince dilim yağsız börek 400 kkal., bir toptan azıcık fazla profiterol 130 kkal, bir adet hurma 20 kkal, bir kaşık makarna salatası 150 kkal.
toplamda; 1500 kkal. neyse bu daveti de böyle kazasız belasız atlattık.
öğleden sonra da 1 saat yürüdüm
dün bugünü düşünerek az almıştım kaloriyi. demorelize olmak yok, yola devam :)
bu arada yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz
ii akşamlar kızlarrrbugünki menüm
sabah:
Süt 0.1 LİTRE 68
Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
öğle:
Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33
Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
ara:
Elma 1 ADET 60
akşam:
Gözleme 0.3 ADET 113.4
Kavurma 20 GRAM 134
Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
Şekerpare 50 GRAM 116 (1 adet yedim kaç kalori bilemiorum:26:)
toplam:929 kalori
spor: 40 dk yürüyüş
selam kızlar, bugun gec geldi anca yazabiliyorum. Dısarı oldugumdan malesef aksam yemegi yuklu oldu. Gunduz az yiyerek dengelemeye calistim ama. Tavuk döner dürümün kalorisine baktım da bi yerde 331 yazıyordu oyle aldım, ama emin olamadım. Dogru mudur?
Sabah: Ilık limonlu su, 1 Kuru kayısı(20)
1 dilim beyaz ekmek ve 1 parça tulum peynir(70) den tost
2 zeytin
maydanoz
yesil cay
Ara: 1 ayran(70)
Ögle:
1/2 mantarlı tavuk sote(175)
Ayran(70)
Salata(50)
Ara: 1/2 portakal(40), 1 Ayran(70)
Akşam :
Dürüm Tavuk döner(331)
1 elmalı soda(46)
1 sekersiz turk kahvesi
Toplam : 1050
Bugun haraketli bi aksam gecirdim ama, yarım saat laser tag oynadım. Umarım yakmısımdır.