- 4 Kasım 2009
- 2.156
- 1
ya kızlar bende düzenli diyet yapamıyorum ama aldığım kaloriye dikkat ediyorum gün boyunca benimde bildiğim bi site var ama doğru mu bilemedim acaba o dediğiniz siteyi bana da atarmısınız özelden rica etsem? mesela bi de ben bugün;
yarım simit
3-4 bardak şekersiz-tatlandırıcısız çay
1 poğaça
1 kepekli tost ekmeğine kaşarlı tost
1 domates
1 kase mercimek çorba
1 muz
1 elma
2 tane çikolatalı eti form (1/2 paket)
1,5 dilim de kakaolu kek yedim
bugün hiç iyi beslenemedim karbonhidrat ağırlıklı oldu farkındayım ama o bildiğim sitede hesapladım 1485 gibi bişi çıktı doğru mu? (bazal metabolizma hızım 1563)
ya kızlar bende düzenli diyet yapamıyorum ama aldığım kaloriye dikkat ediyorum gün boyunca benimde bildiğim bi site var ama doğru mu bilemedim acaba o dediğiniz siteyi bana da atarmısınız özelden rica etsem? mesela bi de ben bugün;
yarım simit
3-4 bardak şekersiz-tatlandırıcısız çay
1 poğaça
1 kepekli tost ekmeğine kaşarlı tost
1 domates
1 kase mercimek çorba
1 muz
1 elma
2 tane çikolatalı eti form (1/2 paket)
1,5 dilim de kakaolu kek yedim
bugün hiç iyi beslenemedim karbonhidrat ağırlıklı oldu farkındayım ama o bildiğim sitede hesapladım 1485 gibi bişi çıktı doğru mu? (bazal metabolizma hızım 1563)
:) bi tek bugün böyle normalde et-süt ürünleri onlardanda tüektirim bugün sırf karıştırmıyım proteinle karbonhidrat diye yoğurt fln yemedim bilmem iyi olmuş mu?
Kalori sayımıyla 1 hafta daha geçti.700 gr vermişim.Çok memnun değilim ama hiç yoktan iyidir.
özelden mesaj attım tatlım ordan bak kalorilerini yazarsın buraya istersen bölelikle günlük kaç kalori aldığını öğrenirsin
bana da atar mısınız rica etsem sitenin adını
Özelden gönderdim canım
bu da benim liste:
1 dilim kepek ekmek :60
1 yumurta: 80
30 gr kadar haşhaşlı çörek :150 (tahminen)
yarım beyaz ekmek (içi alınmış), max 50 gr kaşarla tost: 350 (0 yağ)
1 kase mercimek çorba : 200
1 porsiyaon etli patates: 300
1 dilim kepek ekmek: 60
toplam: 1200
benim hesapta böyle doğru mu sizce?
yemeklerin suyunu yemiyorum ve tüm yemekler has zeytin yağlı ve az yağlı
Bence doğru bir hesap
Bu şekilde ne kadar zamandan beri diyet yapıyorsun?
1 ay kadar oluyor canım ama her zman 1200 olmuyor malesef1400-1500 ü buluyorum bazen.. 3 kilo kadar verdim şimdilik...
almam gerekn kalori 1900 lerde çıkıyor.. masa başı işte çalışıyorum diye hesaplattım..
ama az hareketli sayılırım sınıf öğretmeniyim pek oturmuyorum yerime
lag magic ver bide onu yapıyorum aralıklarla 80-100 kez yapıyorum günde..
daha çok yolum var amaaa
kaç kilosun tatlım yaş boy kaç
ben de çizelgeyle uğreşıyorum tam
164 boy şu an 68.3 ü gördüm.. 26 yaşındayım canım..
bu arada tebrik çok az kalori alıyorsun canım brawo :)
gerçekten ya çok az kalori alıyosun bravo vallanese bende yazıyım bugün 2,5-3 saatte bir bişiler yedim herzamanki gibi ama toplamda
[1] Elma 2 ADET 120.00
[2] Mandalina 1 ADET 50.00
[3] Balık Izgara (ızgara balık) 2 PORSİYON 400.00
[4] Çikolatalı Kek 25 GRAM 107.00
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[7] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[8] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
[9] Domates 1 ADET 14.00
[10] Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 0.5 PAKET 99.00
[11] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10.00
[12] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
arada bişeyi yanlışlıkla seçtim [5]. sıra o yüzden yok silince gitti
toplamda :925,66 çıkıyo ama peynir ne kadar emin değilim sabah 1 kbrt kutusu kadar yedim 1,5 saatte spordaydım bugün ben sadece koşu bandında 206 kcal yaktımonun dışında pilates yaptık 20 dk ısındık fln zaten bende 20 dk da koşu bandında yaktım bu kaloriyi doğruysa bandın göstergesi tabi yatmadan da bi elma yemeyi düşüyorum
t.ederim tatlımm boyun bana yakın benim de 162 yaşım 19 kilom 64 bakalım inş ellili rakamları görürüm
çok güzel tatlım hep böle devammmmmmmm
şimdi de elmamı yedim yeşil çayımı yudumluyorum (= inş inş başarcammbende cumartesi günü tartılcam gerçi ben yeni başladım ama her zaman dikkat ederdim zaten bu günlük kaç kalori aldığım olayına genelde 1500-1600 fln çıkardı fast-food yani hamburger fln yediğim günler 2000 i bulurdu o da zaten günlük ihtiyaç diye pek tınmazdım ama gereçekten bazal met. dn daha az kalori almadan olmuyo bu iş bi sürü diyet denedim, 2 kez diyetisyen değiştirdim yok haftada giden 200-300 gr fln oluo o listeye uyunca bu da ayda 1,5 kg en fazla demeko kadar sabırlı değilim ben bakalımm inş 36 bedende olurum bi gün ama uçmuyorum şu an 42-44 üm çünkü çok zor yane