Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bu arada bu iki hafta zaman sürecinde kurabiye künefe hatta mantı yediğimi de söylemek istiyorum:KK9:

Kalori sayımı gerçekten çok güzel katı kısıtlamalar yok istediğini yiyebiliyorsun günlük kalori sınırın bitince de yemeyi bırakıyorsun böylece aklın diğer yiyeceklerde olmuyor.Yememen gereken şeyler gözlerinin önünden geçmiyor.:KK9: 64 kiloydum ikinci haftam 62 oldum.Haftada bir kilo veriyorum çok güzel yaa.

Bu arada bu iki hafta zaman sürecinde kurabiye künefe hatta mantı yediğimi de söylemek istiyorum:KK9:

Tebrik ederim başarınızdan dolayı :)
Her istediğinizi yeseniz bile yine de irae gerekiyor. Siz de bu iradeyi göstermişsiniz, ne mutlu size :KK16:

Tebrik ederim başarınızdan dolayı :)
Her istediğinizi yeseniz bile yine de irae gerekiyor. Siz de bu iradeyi göstermişsiniz, ne mutlu size :KK16:

Teşekkür ederim gerçekten güzel bi konu kilo verme isteğimi artırdığı için de ayrıca teşekkür ederim.Bakalım bir ay sonra kaç kilo gidecek çok güzel ya En Büyük KK

takım arkadaşım böyle topiğin olduğunu bilmiyordum...paylaşımlar çok güzel...ben de mi denesem acaba..kalori saymak zor geliyor aslında...bir de pişmiş yemeklerin kalorilerini ben pek bulamıyorum...siz hangi siteyi önerirsiniz...özelden bana gönderirseniz sevinirim...

takım arkadaşım böyle topiğin olduğunu bilmiyordum...paylaşımlar çok güzel...ben de mi denesem acaba..kalori saymak zor geliyor aslında...bir de pişmiş yemeklerin kalorilerini ben pek bulamıyorum...siz hangi siteyi önerirsiniz...özelden bana gönderirseniz sevinirim...

Canım ben bir zamanlar bu diyeti yaptım, biliyorsun ara ara da yapıyorum.
Herkes tecrübelerini paylaşsın istedim :)
Ben pek katkıda bulunamıyorum ama birçok arkadaşın bu sayede kilo vermiş olduğunu gördük başlık sayesinde :)
Kalorilerle ilgili siteyi de özelden göndericem :KK16:

Canım ben bir zamanlar bu diyeti yaptım, biliyorsun ara ara da yapıyorum.
Herkes tecrübelerini paylaşsın istedim :)
Ben pek katkıda bulunamıyorum ama birçok arkadaşın bu sayede kilo vermiş olduğunu gördük başlık sayesinde :)
Kalorilerle ilgili siteyi de özelden göndericem :KK16:

topiğin hayırlı olsun canım...benim günlük kalori ihtiyacım yaklaşık 1700...ben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım becebilecek miyim

topiğin hayırlı olsun canım...benim günlük kalori ihtiyacım yaklaşık 1700...ben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım becebilecek miyim

Günlük kalori miktarını sadece %30 oranında azalt, yeterli olacaktır :KK16:

Yaklaşık 1190-1200 kalori civarında bir diyet güzel olur senin için :)

Arkadaşlar ben yabancı bir siteye üyeyim kalori sayımı üzerine. 1 seneyi geciyor ve cok faydalı. Hesaplamalar vs her seyi kendi yapıyor. Yiyeceklerin kalorileri mevcut siz tıklıyorsunuz o o günki profilinize atıyor bilgileri ve analiz cıkarıyor gün sonunda. Spor vs hepsi mevcut. Acaip iyi bir site ama ingilizce.

benim de almam gereken kalori 1900 lerde.. ben bu ara 1400 buluyorum ama buna rağmen kilo verdim 1hafta önce 69.3 ü görmüştüm..şimdi 68,6 ü gördüm... herşey yiyebiliyorum bu çok güzel :) 1200 ü geçmemeye çalışcam artık...

Yarından itibaren 5 gün boyunca kalori sayımı yapıcam ben de :)
Rica etsem kalori sayımı yapan tüm arkadaşlar neler yediğini yazabilir mi?
Böylece ne kadar kalori almış olduğumuzu da denetlemiş oluruz :KK69:

Yarından itibaren 5 gün boyunca kalori sayımı yapıcam ben de :)
Rica etsem kalori sayımı yapan tüm arkadaşlar neler yediğini yazabilir mi?
Böylece ne kadar kalori almış olduğumuzu da denetlemiş oluruz :KK69:

bende varım cnm bugün 4.günüm bitti menümü yazım ben hemen

Yediklerim: Miktar: Kalori:

kahvaltı:

Çay 2 ADET 10
Domates 0.5 ADET 7
Beyaz Peynir 20 GRAM 50
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5

ara:

Elma 1 ADET 60
Yumurta Beyazı 2 ADET 30
Yumurta Sarısı 2 ADET 130

Öğle:

Çay 2 ADET 10
Balık Izgara (ızgara balık) 1 PORSİYON 200
Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Çoban Salatası 1 PORSİYON 90

ARa:

Portakal 2 ADET 100

akşam:

Yoğurt Çorbası 1.5 PORSİYON 375

Toplam: 1220 kalori

tatlım verdiğin site iiçinde çok çok saolll çok işime yaradı sayendee:KK8:

Son düzenleme:

Çay 2 ADET 10
Domates 0.5 ADET 7
Beyaz Peynir 20 GRAM 50
Elma 1 ADET 60
Yumurta Beyazı 2 ADET 30
Çay 2 ADET 10
Portakal 2 ADET 100

tatlım verdiğin site iiçin çok çok saolll çok işime yaradı sayendee:KK8:

Yediklerini besin grupları açısından çok iyi dengelemişsin.

Sadece karbonhidrata yüklenmemişsin, çok güzel :KK16:

Yediklerini besin grupları açısından çok iyi dengelemişsin.

Sadece karbonhidrata yüklenmemişsin, çok güzel

saol tatlım hergün paylaşıcam menümü inş bugün reglimide bitirdim cuma günü tartılmayı düşünüyorum inş:KK16:

kahvaltı:

Çay 2 ADET 10
Domates 0.5 ADET 7
Beyaz Peynir 20 GRAM 50

ara:

Elma 1 ADET 60
Yumurta Beyazı 2 ADET 30

Öğle:

Çay 2 ADET 10

ARa:

Portakal 2 ADET 100

akşam:

tatlım verdiğin site iiçinde çok çok saolll çok işime yaradı sayendee:KK8:

canım kolay gelsin diyetinde başarılar hangi site acaba kalorilerini öğrendiğin bende pişmiş yemek kalorisi öğrenmekte zorlanıyorum banada atarmısın teş.:KK69:

merhabalar kızlar bugün sabah yarım dilim kepek ekmek 27,yarım domates7, iki çatal peynir 50, bir bardak yağsız süt 77 kalori öğlen kabak yemeği 240 kalori ve yarım dilim kepek ekmek 27 kalori yedim akşamda yine kabak yemeği yiycem bir tabak detoxs gibi bişi olcak işte inş:KK16:

merhabalar kızlar bugün sabah yarım dilim kepek ekmek 27,yarım domates7, iki çatal peynir 50, bir bardak yağsız süt 77 kalori öğlen kabak yemeği 240 kalori ve yarım dilim kepek ekmek 27 kalori yedim akşamda yine kabak yemeği yiycem bir tabak detoxs gibi bişi olcak işte inş:KK16:

Bugün detoks yapılmış :KK61:

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuu:KK3: bugünki toplam menüm
sabah:
yarım dilim kepek ekmek 27,yarım domates7, iki çatal peynir 50, bir bardak yağsız süt 77 kalori
öğlen:
kabak yemeği 240 kalori ve yarım dilim kepek ekmek 27 kalori 2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
elma 60
akşam:
kabak yemeği 240
yarım dilim kepek ekmek 27
2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
1 elma 60 kalori
4 bardak çay 20 kalori

Toplam: 866 kalori

bu arada kızlar ben çayıma esmer şeker koyuyorum tam olarakda kalorisini bilmiorum sizce 1 bardağa 2 kaşık esmer şeker kaç kalori:26:

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuu:KK3: bugünki toplam menüm
sabah:
yarım dilim kepek ekmek 27,yarım domates7, iki çatal peynir 50, bir bardak yağsız süt 77 kalori
öğlen:
kabak yemeği 240 kalori ve yarım dilim kepek ekmek 27 kalori 2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
elma 60
akşam:
kabak yemeği 240
yarım dilim kepek ekmek 27
2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
1 elma 60 kalori
4 bardak çay 20 kalori

Toplam: 866 kalori

bu arada kızlar ben çayıma esmer şeker koyuyorum tam olarakda kalorisini bilmiorum sizce 1 bardağa 2 kaşık esmer şeker kaç kalori:26:

evet tatlım detoxs oldumu olmadımı bilemedim ama onun gibi bişi oldu galiba:KK1:

Canım esmer şekerler beyaz şeker arasında çok ufak bir fark var.

Hatta ben bu esmer şekerin büyük bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.

100 gr beyaz şekerde 396 kalori varken, 100 gr esmer şekerde 373 kalori var.

Neredeyse hiç fark yok. :122:

Tatlandırıcıları da onaylamıyorum ama şekerle kıyaslandığında daha tercih edilesi bir şey gibi geliyor bana. :26:

Diyete gelince, diyetin kalorisi çok az ama detoks tarzı bir şey yaptığın için kalori kısmına takılmıyorum :)

ya kızlar bende düzenli diyet yapamıyorum ama aldığım kaloriye dikkat ediyorum gün boyunca benimde bildiğim bi site var ama doğru mu bilemedim acaba o dediğiniz siteyi bana da atarmısınız özelden rica etsem? mesela bi de ben bugün;
yarım simit
3-4 bardak şekersiz-tatlandırıcısız çay
1 poğaça
1 kepekli tost ekmeğine kaşarlı tost
1 domates
1 kase mercimek çorba
1 muz
1 elma
2 tane çikolatalı eti form (1/2 paket)
1,5 dilim de kakaolu kek yedim
bugün hiç iyi beslenemedim karbonhidrat ağırlıklı oldu farkındayım ama o bildiğim sitede hesapladım 1485 gibi bişi çıktı doğru mu? (bazal metabolizma hızım 1563 :KK70: )

Son düzenleme:
X