canım bana özele yani yazarmısın o siteyi bende biliyorum bi tane acaba omu[ı]kalori sayımı ile uğraşmak istemeyenler kalori sayımı yapan siteleri kullanabilirler. Ben öyle yapıyorum. Genelden site ismi vermek uygun olmaz ama isteyenlere özelden site ismini söyleyebilirim.[/ı]
Kaloriyi bugünden itibaren 1000'e düşürüyorum. 1 hafta kadar bu kalori üzerinden diyat yapacağım.
Kalori hesaplama diyetiyle 6 ayda 20 kilo verdim 50 kiloyum bir yıldır hiç kilo almadımm bunu yesil cay ve bitki çayıyla destekledim yağı çok azalttım aksamları ızgara et ve salata yedim hemen hemen tüm yiyeceklerin kalorisini biliyorum hala herseyi yiyorum az yağlı olmasına özen gösterip tatlıda az yiyorumm adet düzenleyici haplar yüzünden kilo almıştım doktorum tedavi sonuç verdi ilacı keselim deyip kestiğinde kendi kendime kilo veririm sanmıştım ama olmadı size bir ip ucu elmayı çok yiyin tok hissettiriyor
Kaloriyi bugünden itibaren 1000'e düşürüyorum. 1 hafta kadar bu kalori üzerinden diyat yapacağım.
selam kızlar bende kalorı hesabı ıle dıyet yapıyorum gunluk kalorımı 1000-1200 cıvarında tutmaya calısıyorum ama bıkac gundur 1500 lere cıktım sporda yapamadım neolucak bılmıyorum gunluk 500 kalorı azaltırsam haftada yarım kılo verırmısım dıye bılıyorum oyuzden onu yapmaya calısıyorum bende takıp edıcem bundan sonra bu topıgı
buarada bazı sıtelerde yasına boyuna kılona gore vucudunun bazal metabolızma hızı hesaplanabılıyor yanı gunluk herhangı bır aktıvıte yapmadan sadece yasamak ıcın harcadıgın kalorıyı belırlıyor ben hesapladım ve 1485 kalorı cıktı 26 yasındayım 160 boyum var ve 68.6 kıloyum
sımdı hergun bu mıktarı gecmemeye calısıp spor yaparak yaktıgım kalorıyı arttırırsam kılo verıcegımı dusunuyorum sımdı baslıyorum aslında baslamıstımda bu tpıkte yenı basladıgım ıcın yazmak ıstedım kızlar
Şu kadar kalori azaltırsam şu kadar kilo veririm diye düşünme. İlk haftalarda 800 kalori azaltsan bile 2-3 kilo verebiliyorsun. Bu tamamen bünye ile alakalı. Zamanla verdiğin kilo azalıyor.günlük ne kadar kalori almam gerek birde sen hesaplarmısın ben 2100 falan çıkarttım kaça düşmeli ki haftada 1 kilo vereyim ?
Hoş geldin. Birbirimizi buradan takip ederiz artık
Kilon fazla değilmiş gibi görünüyor ama boyunu hesaba katınca vermen gereken biraz kilo var. Hep beraber veririz inş :)
Şu kadar kalori azaltırsam şu kadar kilo veririm diye düşünme. İlk haftalarda 800 kalori azaltsan bile 2-3 kilo verebiliyorsun. Bu tamamen bünye ile alakalı. Zamanla verdiğin kilo azalıyor.
ayy ınsallah hepberaber en kısa zamanda kurtuluruz bu kılolardan canımm
ben gunluk 500 kalorı azaltırsam haftada yarım kılo verıyorum o sekılde denıyorum canımm
senın uyguladıgın ozel bısı varmı
İki gündür diyetteyim. Yaklaşık olarak ilk gün 1100, ikinci gün 1300 kalori almışım. Canım bana o kalori hesaplayan siteyi özelden yazabilirsen çook sevinirim
burayı kımsecıkler takıp etmıyor galıba ama ben yınede yazıyım yaklasık 1 hafta oldu hemen hemen hergun 1000 kalorı cıvarında beslenıyorum bakalım cuma gunu tartılıcam sonuc ne olucak yanlızca haftasonu mısafırlerım vardı 1400 e kadar vurdu ıkı gun ama ben hemen duzellttım onu sporla
hee bırde sıtenın bırınden gunluk harcamam gereken kalorının 1485 oldugunu gordummyanı vucudumun yasamak ıcın harcadıgı kalorı bu bunun altında olursam kıl verıyorum galıbaa ayy ınsallah verırırm