kızlar ben daha önce bu yöntemle 5 kg vermiştim. tatile falan gittik, biraz elimin ayarını falan kaçırdım sanırım, tekrar bir kaç kilo aldım. şimdi yeniden başlıycam kalori sayma dietime. bu arada eğer internet adresi vermek yasak değilse size bir adres öneriririm. orda günlük kaç kaloriye ihtiacın olduğunuda hesaplıyor. sabah öğle akşam ne yediğini giriyorsun sana hesaplyor kaç kalori yediğini. bide ayrıca hangi aktivitede kaç kalori yaktığınıda gösterip ekliyor, aynen günlük gibi düşünün. haftanın sonunda kaç kilo verdiğini görüyorsun, ve yeni bir haftalık programa başlıyorsun. başarı metresi falanda var.
sanırım bende aynı siteyi kullanıyorum.
slm arkadaşlar..
bende kalori hesabına başladım... 1200 ü geçmemeye çalışıyorum. nette hesaplattı 1900 günlük ihtiyacım.. 2kilo kadar verdim... devam bakalım neler olacak..
sabah aç karnına geldiğin kilo aile gün içindeki 1,5 kilo fazla oluyor... normal mı bu? hangisi gerçek killo?
çok su içiyorum ben ..su içsem yarıyor mu ne
Sabah aç karnına, tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra ve çıplak bir şekilde tartıya çıkmalı. Gün içinde fark edebiliyor insanın kilosu. Sadece sabah tartıya çıkmak daha iyi :)
Tebrik ederim, yavaş yavaş ama kalıcı adımlarla ilerliyorsunarkadaşlar kalori sayımı ile bugün 7. günüm.ve sabah tartıldığımda 1.1 kg verdiğimi gördüm.benim için gayet iyi bir sonuç.devam edeceğim kalori sayımına......
günlük 1000-1200 kalori sınırı koyuyrum kendime çoğu zaman dolduramıyorum bile bu miktarı. bu yöntemle 1 ay da 10kilo 200 gr verdim. insanın miedesi küçülüyo beyin alışıyo nasılsa yasak yok diyette değilsin ki. sadece dengeli besleniyosun. yüm öğünleri 300-400 kalori yapmaya çalışıyosun ki ben bunu pek yapamıyorum öğün atlama huyum var çocukluktan beri kahvaltı alışkanlığım sıfır . ama çok faydalı herkeze tavsiye ederimmm
1 ay gibi bir sürede 10 kilo 200 gram. Çok iyi bir rakam. Tebrik ederim başarından dolayı :)
Kilon fazla mı? 1 ay gibi bir sürede 10 kilo verdiğin için soruyorum.
Merhaba arkadaşlar,
ben kalori hesaplamayla saglıklı bir sekilde 2 ayda 14 kilo verdim. Tabii yüzme ve yürüyüş de yaptım. Hicbir zaman 1200 kalorinin altına inmedim. Sürekli aynı besinleri tüketmedim. Metabolizmamı hep hızlı tuttum. 1200 ün altına inerseniz bir süre sonra metabolizmanız yavaslıyor ve ne kadar az yeseniz de ne yapsanız da kilo verimi duruyor ne yazık ki. Internette bir cok sitede boyunuz, kilonuz, yasınız ve günlük temponuza göre ne kadar kalori yakmanız gerektigini kücük bir arastırmadan sonra bulabilirsiniz.
simdiden kolay gelsin ve spor yapmayı unutmayın :)
Başarınızdan dolayı tebrik ederim :))
Şu anca kaç kilosunuz? Diyete devam edecek misiniz?