Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

sanırım bende aynı siteyi kullanıyorum.

sanırım bende aynı siteyi kullanıyorum.

sanırım öyledir canım zaten kalori hesaplama yazınca hemen google üst sıralarda çıkıyor :) bende tesadüfen rasladım bu siteye. daha doğrusu aldığım ürün markasına bi bakmak istedim, başka ne ürünleri var diye valla çok da işime geldi. hem aç kalmıyorum, hem fazla kalori almakdan kurtuluyorum. bakalım bi bu hafta 1-2 kilo verebildim mi, yanısırada pilatesede yeniden başladım. mutlaka olumlu bir sonuç alırım diye düşünüyorum. ya canım bişey sorcam, hani bi link var diyetsienimize sorun diye, sende o link çalışıyor mu? yani bişey yazdığında gönderebiliyormusun?

Ben o linki hiç denemedim.Sadece hedef kaloriyi hesaplattım ve onun altında kalmaya çalışıyorum.Otokontrol sağlıyor ve faydasını görüyorum.
Platesin kesinlikle faydasını göreceğini düşünüyorum.ben sporu hayatıma sokamadım henuz.Aldığım dergide izometrik egzersiz yaparak dümdüz bir karına sahip olabileceğimiz yazıyordu.haftada 3 gün 15 dakika.2 gün yaptım ve vücudum dövülmüş gibi sanki.

Bu geceyi bir atlatalım ben de geri dönücem kalori sayımına. Her diyet az ya da çok işe yarıyor ama kalori sayarken zorlanmyorum, en güzel tarafı o. Diğer diyetlere göre daha az kilo veriyorum ama zorlanmadığımdan uzun süreli diyet yapabiliyorum. Hadi hayırlısı!

slm arkadaşlar..
bende kalori hesabına başladım... 1200 ü geçmemeye çalışıyorum. nette hesaplattı 1900 günlük ihtiyacım.. 2kilo kadar verdim... devam bakalım neler olacak..

sabah aç karnına geldiğin kilo aile gün içindeki 1,5 kilo fazla oluyor... normal mı bu? hangisi gerçek killo?
çok su içiyorum ben ..su içsem yarıyor mu ne

kızlar bnada kalorı hesaplayan sıteyı özelden yazabılırmısın ız bnde bole zayıflamak ıstıorum da..

Sabah aç karnına, tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra ve çıplak bir şekilde tartıya çıkmalı. Gün içinde fark edebiliyor insanın kilosu. Sadece sabah tartıya çıkmak daha iyi :)

Yarın itibariyle geri dönüyorum kalori sayımına :) Kendi bilgilerim dahilinde herkese yardımcı olmaya çalışıcam. Aynı şekilde sizlerde bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız daha fazla verim alabiliriz.

Yeni yılda umarım dileklerimiz gerçekleşir.Tabi bu dilekler içinde 38 beden bir hatun olmakta var
Kalori sayımına devam....Yılbaşı akşam yemeği sonucunda tabiki hedef kilomu aştım ama günlük ihtiyacımı geçmemeyi başardım.Kalori sayımına devammmm.
Vazgeçmek yok.Başaracağız.....

arkadaşlar kalori sayımı ile bugün 7. günüm.ve sabah tartıldığımda 1.1 kg verdiğimi gördüm.benim için gayet iyi bir sonuç.devam edeceğim kalori sayımına......

arkadaşlar kalori sayımı ile bugün 7. günüm.ve sabah tartıldığımda 1.1 kg verdiğimi gördüm.benim için gayet iyi bir sonuç.devam edeceğim kalori sayımına......
Tebrik ederim, yavaş yavaş ama kalıcı adımlarla ilerliyorsun

günlük 1000-1200 kalori sınırı koyuyrum kendime çoğu zaman dolduramıyorum bile bu miktarı. bu yöntemle 1 ay da 10kilo 200 gr verdim. insanın miedesi küçülüyo beyin alışıyo nasılsa yasak yok diyette değilsin ki. sadece dengeli besleniyosun. yüm öğünleri 300-400 kalori yapmaya çalışıyosun ki ben bunu pek yapamıyorum öğün atlama huyum var çocukluktan beri kahvaltı alışkanlığım sıfır . ama çok faydalı herkeze tavsiye ederimmm

1 ay gibi bir sürede 10 kilo 200 gram. Çok iyi bir rakam. Tebrik ederim başarından dolayı :)

Kilon fazla mı? 1 ay gibi bir sürede 10 kilo verdiğin için soruyorum.

Kalori sayımına devam ediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

ben kalori hesaplamayla saglıklı bir sekilde 2 ayda 14 kilo verdim. Tabii yüzme ve yürüyüş de yaptım. Hicbir zaman 1200 kalorinin altına inmedim. Sürekli aynı besinleri tüketmedim. Metabolizmamı hep hızlı tuttum. 1200 ün altına inerseniz bir süre sonra metabolizmanız yavaslıyor ve ne kadar az yeseniz de ne yapsanız da kilo verimi duruyor ne yazık ki. Internette bir cok sitede boyunuz, kilonuz, yasınız ve günlük temponuza göre ne kadar kalori yakmanız gerektigini kücük bir arastırmadan sonra bulabilirsiniz.

simdiden kolay gelsin ve spor yapmayı unutmayın :)

1 ay gibi bir sürede 10 kilo 200 gram. Çok iyi bir rakam. Tebrik ederim başarından dolayı :)

Kilon fazla mı? 1 ay gibi bir sürede 10 kilo verdiğin için soruyorum.

1,74 boyum 73 kilom biraz fazla rakam olarak :) ama benim vucut şeklim biraz değişik göbeğim falan hiç yok sıfır üst tarafım bayağı bi ince bileklerim ellerim falan inceciktir sadece kalçalarım geniş oda genetik ne yapsam eritemiyorum

ayrıca teşekkür ederim :)

Başarınızdan dolayı tebrik ederim :))
Şu anca kaç kilosunuz? Diyete devam edecek misiniz?

Kalori sayımı gerçekten çok güzel katı kısıtlamalar yok istediğini yiyebiliyorsun günlük kalori sınırın bitince de yemeyi bırakıyorsun böylece aklın diğer yiyeceklerde olmuyor.Yememen gereken şeyler gözlerinin önünden geçmiyor. 64 kiloydum ikinci haftam 62 oldum.Haftada bir kilo veriyorum çok güzel yaa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…