- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
Bugün ayın 1i. Her ayın 1 inde tartılıyorum. Kilom 54.1 çıktı. Hedefime 3 kilo var. Azmetsem tıkır tıkır gider biliyorum.
Siz de kilolarınızı yazın hanımlar
1 Mart'ta bir daha bakalım
Merhaba arkadaslar birşey danışmak istiyorum. Benim vermem gereken kilo maalesef cok fazla. Daha once diyetisyene giderken günlük vucudun harcadığı kalori 1800-1900 arası çıkıyordu. Tartinin hesaplamalara göre. Şuan netten baktığım da da durum 2000 kalori olarak gozukuyor. Kalori hesaplama programında şuanlık hedef kilo ve vermek istediğim zaman dilimini yazdığımda bana gunluk almam gereken kalori siniri 1780 gözüküyor. Diyete başlayalı 3 gün oldu benim günlük aldığım kalori 950-1050 arası oldu. Tek öğünü hafif geciyorum vardiyalı calistigim için. Deneyimlerinize dayanarak bana fikir verir misiniz? Aldığım kalori çok mu az? Diyetisyene giderken de bu tür besleniyordum sıkıntı yoktu hep yagdan verdim. Fakat şuan sadece verdiğim kiloyu gordugum icin tereddüte düştüm. Günde ortalama en alt kaça dusmeliyim?
Boyum 157. Yazın kalori saymakla 58 den 54 e düştüm yazdan beri 1 kilo al 1 kilo ver öyle gitti. Şimdi tekrar kalan 3 kiloyu da vermek istiyorum.Hedefim 51 en fazla 50Boyunuz kaç acaba çok sevindim sizin adınıza ne zamandır yapıyorsunuz
Benim de vermem gereken kilo çok fazla fakat bende normalde az kalori alıyorum. Diğer arkadaşların kilosu Fazla olmadıgı için çok sorun olmuyordur diye düşünüyorum benim en az 10 kg vermem lazım ve günlük ortalama 1000 kalori alıyorum işe yarıyor. 1200 de alsam veririm ama spor yapamıyorum o yüzden az yiyorum kesinlikle aç bırakmıyorum kendimi buna dikkat edin.
Süt tozu ile mi
Sütle mi
Misafirlerim gitti regli oldum derken 69 dan 73 e çıktım .Kızlar bu gidişle kilolarımi veremiyorum .Morelim bozuldu vallahi . Pazartesi günü spora basliycam inşallah veririm.
Çok teşekkür ederim.İnsallah veririz bu kiloları sitrese girdim artık.Merhaba hiç moralinizi bozmayın eminim vericeksiniz spor yiyip dikkat ettiğiniz zaman her şey yerine oturuyor.
Misafirlerin yanında yapamamışsındır. Canını sıkma kaldığın yerden devam. Kesinlikle en kolay yöntem buMisafirlerim gitti regli oldum derken 69 dan 73 e çıktım .Kızlar bu gidişle kilolarımi veremiyorum .Morelim bozuldu vallahi . Pazartesi günü spora basliycam inşallah veririm.
Zaten başka yöntemleri yapamıyorum.Ama kalori saymada olabildiğince az kalori yani 900 yada 1000 kalori gecmiycem .Artık su 10 kilo benim çok sitrese soktu.Takildim kaldım bir türlü veremedim.Yemiycem artık iyice canıma tak etti .Misafirlerin yanında yapamamışsındır. Canını sıkma kaldığın yerden devam. Kesinlikle en kolay yöntem bu
Birgunden bisey olmaz merak etme. Kaldigin yerden devam....Arkadaşlar ben pazar günü çok fena bozdum ya. Öyle böyle değil, bugün hiç bozmamışım gibi kaldığım yerden devam ediyorum ama karnım hala çok şiş
Canim 600 cokcok az ama. Sağlığından olursun. Şunu en az 1000 yap yine verirsin neden vermeyesin. Kaloriyi cok azaltsan beyin kıtlık alarmi verir yağ depolar..... hem sekerin düşer yani allah korusun bin tane seye yol açarBen 73 kilodan tekrar başladım.69 dan 73 çok kötü bir duygu.Kalorimi 600 yaptım bu hafta böyle gidicem.Eger beni fazla yormazsa iki yada üç hafta 600 kalori ile devam edicem.Bu iş aç kalmadan karnım guruldamadan aç yatmadan olmuycak gibi .Pes etmiyorum ama artık sinir olmaya başladım.Sonucta yemek yemekte yememekte benim elimde yemiycem.Kendime yağsız tuzsuz sebze hasladim.Sabah bir dilim çavdar ekmeği krem peynir kahve .Öğlende haşlanmış sebze yada yanında yoğurt akşamda çok acikirsam elma yerim .5 ten sonra zaten bir şey yemeği düşünmüyorum.Sisman olarak da sağlıksız oluyorum nasılsa .Bari 600 kalori ile zayiflarim hiç olmazsa.En azından 64 e düşene kadar sıkı bir kalori diyeti yapicam .Yok başka türlü olmuycak .
Valla aynen dediğin gibi oldu vücudum titredi resmen dayanamadım .Bir şeyler yemek zorunda kaldım .sanırım 1000 kalori altı olmuycak ya bu kilolar bizi şişmanlıktan değil sitresten hasta adecek.Canim 600 cokcok az ama. Sağlığından olursun. Şunu en az 1000 yap yine verirsin neden vermeyesin. Kaloriyi cok azaltsan beyin kıtlık alarmi verir yağ depolar..... hem sekerin düşer yani allah korusun bin tane seye yol açar