Geçmiş olsun bence iyi bir doktora gorunun.Bende miyom varmış 3 tane. Karatay yapanların başarı hikayelerinde miyomdan kurtulduklarını okudum.Bi umut Karatay yapmaya başladım hem Karatay hem kalori sayma.2 gündür yapıyorum bakalım sonuç ne olacak
Canm 1500 senin yaktgn ise onla kilo veremezsin 50 kalori fazla alsan kilo alırsın ama tam o kaloride kalırsan formda kalırsın.canim eğer kilo vermek istiyorsan onun çok altında almalısın hatta bide aktivitelerlede kalori yakmalısın ancak tamamlanırYaa ben bu uygulamayı çözemedim. Diyetkolik diye bir aplikasyon indirdim. Boyuma kiloma göre ideal kalorim 1500 müş. 1500 de bayağı iyi yani. Hamburgerler, dürümler yiyorum 1500 ü aşmıyor. Kilo da vermedim doğru duzgun. Bu işte bir gariplik var
Anladım. 900-1000 kalori sağlığımızı tehlikeye sokar mı peki?Canm 1500 senin yaktgn ise onla kilo veremezsin 50 kalori fazla alsan kilo alırsın ama tam o kaloride kalırsan formda kalırsın.canim eğer kilo vermek istiyorsan onun çok altında almalısın hatta bide aktivitelerlede kalori yakmalısın ancak tamamlanır
1 kilo = 7700 kalori 1kilo için 7700açığı vermen lazım bu da yani haftada 1 kilo için 7700 haftada yarım kilo için 3850 açık gerekli bunu da diyet +spor ile verebilirsin 1500 senin yaptığın kalori ise günlük 900 kalorilik diyet yapabilirsin 400kalorilikte spor yaparsan günlük 1000 kalori açığı yakalarsın ama hiç spor yapmasan baya düşük diyet yapman gerekir yada daha yavaş kilo gider o açığı tek diyet ile yakalamak zor sporsuz günlük 900-1000 kalorilik diyet ile haftada yarım kilo gider ama sporlara bir okadar daha açık verirsen haftalık 1kiloya kadar kilo vermen çıkabilir
800kalorinin altı tehlikeli ve sağlıksiz canm ondan oraların altına inme ve başlangıç için de 900 e inmenede gerek olmaz ilerliyen zamanda gerekirse 900e çekebilirsin canm şimdi başlangıç için 1000-1100 çok uygun olur önce 1000-1100 civarı dene ve kilo verme durumuna göre gene düzenlersin canmAnladım. 900-1000 kalori sağlığımızı tehlikeye sokar mı peki?
Teşekkür ederim800kalorinin altı tehlikeli ve sağlıksiz canm ondan oraların altına inme ve başlangıç için de 900 e inmenede gerek olmaz ilerliyen zamanda gerekirse 900e çekebilirsin canm şimdi başlangıç için 1000-1100 çok uygun olur önce 1000-1100 civarı dene ve kilo verme durumuna göre gene düzenlersin canm