Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bugün sabah 70.6 geldim inşallah önümüzdeki hafta 70 li rakamdan kurtulurum.Dedigim gibi sadece öğlen 3 gibi yemek yiyorum .Tatlı hamur hariç .Hergun sabah ve akşam olmak üzere en az 30 ile 40 dakika yürüyüş yapıyorum .Akşam yatarken hiç bir şey yemiyorum.Bazen biraz çekirdek yada yoğurt yiyorum .Çok kararlıyım .Umarım bu kararım en az 64 kiloya kadar gider.Sonra biraz koruma yapicam .Gerçi tek öğün yemeğe alıştım .Koruma yaparken sabah kahvaltısını düzenli ve öğlen yiycem o kadar iki öğün yani.Spora devam edicem .Birde hergun düzenli yeşil çay içiyorum .Arada limonlu su ama en büyük fayda diyet ve spor .

Ben bugün öğlende biraz fazla kaçırdım .Tali ve borekte yedim kalesi misafirim geldi .Akşam yürüyüş ile yakarım inşallah.Ama zor gibi

Bende miyom varmış 3 tane. Karatay yapanların başarı hikayelerinde miyomdan kurtulduklarını okudum.Bi umut Karatay yapmaya başladım hem Karatay hem kalori sayma.2 gündür yapıyorum bakalım sonuç ne olacak

Normalde tek öğün 1000 kaloriyi geçmiyorum .Tatlı hamur yemiyordum.Ama bugün maalesef 1500 kalori aldım .Tali ve börek yedim .Fakat yine devam edicem .Kaçamak yapsam bile bu pes edicem anlamında değil.Ben artık sporu hayatıma tamamen yerleştirmek istiyorum.Her sabah 1 saat 5 km hız ile yürüyorum.Buna çok alıştım .Benim için her gün kahve içmek gibi bir alışkanlık haline gelmesini istiyorum.Pazari iple çekiyorum .Kaçamak yapsam da pazar günü mutlaka kilo vermiş olucagimi düşünüyorum .

Bende miyom varmış 3 tane. Karatay yapanların başarı hikayelerinde miyomdan kurtulduklarını okudum.Bi umut Karatay yapmaya başladım hem Karatay hem kalori sayma.2 gündür yapıyorum bakalım sonuç ne olacak
Geçmiş olsun bence iyi bir doktora gorunun.

Bu sabah 70.4 geldim .Pazar günü sabah sanırım 70 olurum .Spor ve diyete devam .Hiç aç kalmiyorum.Aksamlari asla yemiyorum.Su anda ilk hedefim olan 66 yada 64 kiloya kitlendim.Aslinda o kiloya geldigimde de böyle devam edicem .Çünkü 1000 kaloriyi geçmiyorum.Hamur tatlı hariç herşey yiyorum .Benim için çok kolay oldu .Haftada en az 1 kilo gidiyor.Saglikli şekilde spor ile beraber kalıcı olucagimi düşünüyorum.Buraya gelişmeleri yine yazarım .

Pazar kilom hala aynı sanırım spor yaptığım ve regli yaklaşıyor belki ondandır .70.4 kilodayim su anda .İlk hedefim 66 devam ediyorum .Akşam yememeye baya alıştım.

Kızlar (sadece zayıflayalim ) diye bir başlık açtım gelmek isterseniz sevinirim .Fikir alışverişinde bulunuruz hep birlikte

Bnde başladım sabah şekersiz türk kahvesi öğlen bol yeşillik ve 5 kaşık corba akşam küçük kase nohut yemeği ve bol yeşillik 400 kalori yapıyor

Bende bu aralar kalori hesabi yapiyorum faydasini gordum. Bir uygulama var myfitnesspal diye Under armour'in. Cok guzel aldigim kalorileri ogun ogun giriyorum. Beyaz peynirleri markasina kadar secebiliyorsun. Hepsinin kalorisi ayri cunki. Boyuna kilona hedef kilona gore gunluk kalorinide hesapliyor. Sevdim yani tavsiye ederim. Herkese bol sans

Topik guncelmi bende bugun basladim kalori hesabina daha oncede aslında yapıyordum herşeyin kalorisini hemen hemen biliyorum fakat buna rağmen tatlı çok yiyorum hamur işi pek sevmem yememde ekmek en son nezaman yedim hatirlamiyorum benim icin onemli olan şekeri kesmek
Günlük 1300 kaloriyi geçmiyorum normalde spor salonuna gidiyordum ramazanda üyeligim bitti 3 ay gittim bayram sonu tekrar yayılacağım ama sporu asla birakmadim evde ip atlıyorum mekik plank ve squat yapiyorum
Şekeri kesebilirsem güzel kilo verecegime inanıyorum bugün tartıda 61.9 gördüm ramazan öncesi 59 kiloydum hedefim 55 umarım bu hedefe ulaşabilirim bugün tatlı yemedim çeyrek elma ve 1 hurma yedim tatlı ihtiyacım için sadece

Merhaba ben de kalori sayimina basladim. Gunluk 1000 kaloriyi gectimmi kilo aliyorum bunu kesfettim. Bugun kahvaltida patates kizartma, peynir, zeytin, 3 dilim ekmek yedim. Oglen 1 kase ispanak yedim. Aksam yemedim. Gunu 690 kaloriyle kapattim bakalim. Suan 66.0 im insallah sabah 65 olurum. Hedef 58. Acikinca salatalik yiyorum ama o yuzde 85 suymus ve bir buyuk salatalik 15 kalori o yuzden yazmadim. Eslik edecek arkadaslar yazsin. Kolay gelsin iyi gunler

Yaa ben bu uygulamayı çözemedim. Diyetkolik diye bir aplikasyon indirdim. Boyuma kiloma göre ideal kalorim 1500 müş. 1500 de bayağı iyi yani. Hamburgerler, dürümler yiyorum 1500 ü aşmıyor. Kilo da vermedim doğru duzgun. Bu işte bir gariplik var

Canm 1500 senin yaktgn ise onla kilo veremezsin 50 kalori fazla alsan kilo alırsın ama tam o kaloride kalırsan formda kalırsın.canim eğer kilo vermek istiyorsan onun çok altında almalısın hatta bide aktivitelerlede kalori yakmalısın ancak tamamlanır
1 kilo = 7700 kalori 1kilo için 7700açığı vermen lazım bu da yani haftada 1 kilo için 7700 haftada yarım kilo için 3850 açık gerekli bunu da diyet +spor ile verebilirsin 1500 senin yaptığın kalori ise günlük 900 kalorilik diyet yapabilirsin 400kalorilikte spor yaparsan günlük 1000 kalori açığı yakalarsın ama hiç spor yapmasan baya düşük diyet yapman gerekir yada daha yavaş kilo gider o açığı tek diyet ile yakalamak zor sporsuz günlük 900-1000 kalorilik diyet ile haftada yarım kilo gider ama sporlara bir okadar daha açık verirsen haftalık 1kiloya kadar kilo vermen çıkabilir

Anladım. 900-1000 kalori sağlığımızı tehlikeye sokar mı peki?

Anladım. 900-1000 kalori sağlığımızı tehlikeye sokar mı peki?
800kalorinin altı tehlikeli ve sağlıksiz canm ondan oraların altına inme ve başlangıç için de 900 e inmenede gerek olmaz ilerliyen zamanda gerekirse 900e çekebilirsin canm şimdi başlangıç için 1000-1100 çok uygun olur önce 1000-1100 civarı dene ve kilo verme durumuna göre gene düzenlersin canm

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…