Tiroit ya da insülin direncine baktırdın mıBenim de 1.63 boyum
Kilom 63 küsür
Ama mümkün değil gitmiyo ki
Niye bu kadar yavaş metabolizmam anlamıyorum
Yaşım da çok diil ki 33
Haftada yarım kg gitsin yani
70 baya çokmuş ya
Boyuna göre
Daha önce kilo aldın mı
İlk mi
O zaman tamamİlk kez bu kadar çok kilo alıyorum. Bakalım umarım veririm.
Gerçekten son zamanlarda çok kilo aldım ama önemli olan farkına varıp bir çözüm bulmak.
Benim de 1.63 boyum
Kilom 63 küsür
Ama mümkün değil gitmiyo ki
Niye bu kadar yavaş metabolizmam anlamıyorum
Yaşım da çok diil ki 33
Haftada yarım kg gitsin yani
70 baya çokmuş ya
Boyuna göre
Daha önce kilo aldın mı
İlk mi
Ben de zamanında 10 kilo verdim ve 10 kilonun sadece 2 sini geri aldım Dert etme verirsin yeter ki gerçekten isteİlk kez bu kadar çok kilo alıyorum. Bakalım umarım veririm.
Gerçekten son zamanlarda çok kilo aldım ama önemli olan farkına varıp bir çözüm bulmak.
Tiroit baktırdım sorun yokTiroit ya da insülin direncine baktırdın mı
Sağol ama son beş kilo yapışıp kalırmışSizde verirsiniz mutlaka o kadar abartı kilonuz yok zaten. Moralinizi bozmayın :)
Ben de zamanında 10 kilo verdim ve 10 kilonun sadece 2 sini geri aldım Dert etme verirsin yeter ki gerçekten iste
Benim de son 5 kilo evet vermesi zor ama veriliyor.Ben verip sonra kendimi salıp geri alıyorum sonra dön bir daha vermezken döngü devam edip gidiyorSağol ama son beş kilo yapışıp kalırmış
Olmuyo olmuyo
İki hafta daha direnicem
Tiroit baktırdım sorun yok
İnsülün direncine baktoroımca ne oluyo peki
Tatlı ihtiyacım mı karşılanıyo yoo
Çaresi yok
Patlıyorum valla
Yok o zamanlar kalori sayımı filan bilmiyordum klasik 3 ana 3 ara öğün şeklinde 6 ayda vermiştim.Şuan yaptıgınız şekilde mi kilo verdiniz? İnanıyorum çünkü gerçekten kilo yakışmıyor hiç. Ve o 10 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz. Bu arada yaşım 19 :)
Yok o zamanlar kalori sayımı filan bilmiyordum klasik 3 ana 3 ara öğün şeklinde 6 ayda vermiştim.
Şunu söyleyeyim ne kadar yavaş verirsen o kadar kalıcı oluyor Hızlı verirsen hızlı alıyorsun.
İnsülin direnci varsa kilo çok zor veriliyor.Ama yaşın çok genç büyük ihtimalle insülin direncin yoktur.Kalori sayımıyla başarırsın. Hiç dert etme.Sadece çok az kalori alma ki kastan kaybedip sağlığından olma hem de kalıcı ver.Tiroit baktırdım sorun yok
İnsülün direncine baktoroımca ne oluyo peki
Tatlı ihtiyacım mı karşılanıyo yoo
Çaresi yok
Patlıyorum valla
Merhaba hanımlar
İki günde 500 g gitmiş.Bugün 1300 le kapadım ama nedense yanlış hesapladım gibi tam çözemedim.sanki daha fazla kalori aldım.
Izgara tavuk kanat kalorisini tam bilemedim. O yüzden pek emin değilim
Yapalım arkadaşım kurtulalım şu kilolardanHerkese merhaba uzun zamandır giremedim .Misafirlerim var yatılı çoluk çocuk kalabalık.Bende ne kalori takibi kaldı ne birşey ama iki gün sonra gidicekler .Çok fena diyet yapicam canıma tak etti su 10 kilo
Kalori sınırın kesinlikle 1200 altına düşmemeli hem kastan vermeye başlarsın hem de bir süre sonra vücut kıtlık moduna girer ve kilo vermen durur.Merhaba arkadaslar birşey danışmak istiyorum. Benim vermem gereken kilo maalesef cok fazla. Daha once diyetisyene giderken günlük vucudun harcadığı kalori 1800-1900 arası çıkıyordu. Tartinin hesaplamalara göre. Şuan netten baktığım da da durum 2000 kalori olarak gozukuyor. Kalori hesaplama programında şuanlık hedef kilo ve vermek istediğim zaman dilimini yazdığımda bana gunluk almam gereken kalori siniri 1780 gözüküyor. Diyete başlayalı 3 gün oldu benim günlük aldığım kalori 950-1050 arası oldu. Tek öğünü hafif geciyorum vardiyalı calistigim için. Deneyimlerinize dayanarak bana fikir verir misiniz? Aldığım kalori çok mu az? Diyetisyene giderken de bu tür besleniyordum sıkıntı yoktu hep yagdan verdim. Fakat şuan sadece verdiğim kiloyu gordugum icin tereddüte düştüm. Günde ortalama en alt kaça dusmeliyim?
Kalori sınırın kesinlikle 1200 altına düşmemeli hem kastan vermeye başlarsın hem de bir süre sonra vücut kıtlık moduna girer ve kilo vermen durur.