Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Tiroit ya da insülin direncine baktırdın mı

İlk kez bu kadar çok kilo alıyorum. Bakalım umarım veririm.
Gerçekten son zamanlarda çok kilo aldım ama önemli olan farkına varıp bir çözüm bulmak.
Ben de zamanında 10 kilo verdim ve 10 kilonun sadece 2 sini geri aldım Dert etme verirsin yeter ki gerçekten iste

Ben de zamanında 10 kilo verdim ve 10 kilonun sadece 2 sini geri aldım Dert etme verirsin yeter ki gerçekten iste

Şuan yaptıgınız şekilde mi kilo verdiniz? İnanıyorum çünkü gerçekten kilo yakışmıyor hiç. Ve o 10 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz. Bu arada yaşım 19 :)

Tiroit baktırdım sorun yok
İnsülün direncine baktoroımca ne oluyo peki
Tatlı ihtiyacım mı karşılanıyo yoo
Çaresi yok
Patlıyorum valla

Tatlı ihtiyacınız gelirse kırmızı elma yiyin kesinlikle gerçekten çok işe yarıyor :) ben hep öyle yapıyorum tatlıyı çok sevmeme rağmen tatlı krizine girmedim henüz.

Şuan yaptıgınız şekilde mi kilo verdiniz? İnanıyorum çünkü gerçekten kilo yakışmıyor hiç. Ve o 10 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz. Bu arada yaşım 19 :)
Yok o zamanlar kalori sayımı filan bilmiyordum klasik 3 ana 3 ara öğün şeklinde 6 ayda vermiştim.
Şunu söyleyeyim ne kadar yavaş verirsen o kadar kalıcı oluyor Hızlı verirsen hızlı alıyorsun.

Yok o zamanlar kalori sayımı filan bilmiyordum klasik 3 ana 3 ara öğün şeklinde 6 ayda vermiştim.
Şunu söyleyeyim ne kadar yavaş verirsen o kadar kalıcı oluyor Hızlı verirsen hızlı alıyorsun.

Bu diyetten sonra zaten bir de korumak için yapıcam öyle daha kalıcı olucaktır eminim

Tiroit baktırdım sorun yok
İnsülün direncine baktoroımca ne oluyo peki
Tatlı ihtiyacım mı karşılanıyo yoo
Çaresi yok
Patlıyorum valla
İnsülin direnci varsa kilo çok zor veriliyor.Ama yaşın çok genç büyük ihtimalle insülin direncin yoktur.Kalori sayımıyla başarırsın. Hiç dert etme.Sadece çok az kalori alma ki kastan kaybedip sağlığından olma hem de kalıcı ver.
1200ün altına kesinlikle inme

Merhaba hanımlar
İki günde 500 g gitmiş.Bugün 1300 le kapadım ama nedense yanlış hesapladım gibi tam çözemedim.sanki daha fazla kalori aldım.
Izgara tavuk kanat kalorisini tam bilemedim. O yüzden pek emin değilim

Merhaba bende bugün baya kalori aldım gibi görünüyor en azından 1300 felan normalde 1100 alırken

Herkese merhaba uzun zamandır giremedim .Misafirlerim var yatılı çoluk çocuk kalabalık.Bende ne kalori takibi kaldı ne birşey ama iki gün sonra gidicekler .Çok fena diyet yapicam canıma tak etti su 10 kilo

Herkese merhaba uzun zamandır giremedim .Misafirlerim var yatılı çoluk çocuk kalabalık.Bende ne kalori takibi kaldı ne birşey ama iki gün sonra gidicekler .Çok fena diyet yapicam canıma tak etti su 10 kilo
Yapalım arkadaşım kurtulalım şu kilolardan

Merhaba arkadaslar birşey danışmak istiyorum. Benim vermem gereken kilo maalesef cok fazla. Daha once diyetisyene giderken günlük vucudun harcadığı kalori 1800-1900 arası çıkıyordu. Tartinin hesaplamalara göre. Şuan netten baktığım da da durum 2000 kalori olarak gozukuyor. Kalori hesaplama programında şuanlık hedef kilo ve vermek istediğim zaman dilimini yazdığımda bana gunluk almam gereken kalori siniri 1780 gözüküyor. Diyete başlayalı 3 gün oldu benim günlük aldığım kalori 950-1050 arası oldu. Tek öğünü hafif geciyorum vardiyalı calistigim için. Deneyimlerinize dayanarak bana fikir verir misiniz? Aldığım kalori çok mu az? Diyetisyene giderken de bu tür besleniyordum sıkıntı yoktu hep yagdan verdim. Fakat şuan sadece verdiğim kiloyu gordugum icin tereddüte düştüm. Günde ortalama en alt kaça dusmeliyim?

Kalori sınırın kesinlikle 1200 altına düşmemeli hem kastan vermeye başlarsın hem de bir süre sonra vücut kıtlık moduna girer ve kilo vermen durur.

Bugün ayın 1i. Her ayın 1 inde tartılıyorum. Kilom 54.1 çıktı. Hedefime 3 kilo var. Azmetsem tıkır tıkır gider biliyorum.
Siz de kilolarınızı yazın hanımlar
1 Mart'ta bir daha bakalım

Kalori sınırın kesinlikle 1200 altına düşmemeli hem kastan vermeye başlarsın hem de bir süre sonra vücut kıtlık moduna girer ve kilo vermen durur.

Evet bunu biliyorum:/ fakat alt siniri bilmiyordum o zaman mutlaka 1200 e tamamlamamam lazim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…