Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Kalori takibi icin program onerebilecek olan varsa mesaj atabilir mi? Benim kullandığım bir program var ama kaloriler ne kadar doğru emin olamıyorum

Buara kalori sayımını yapamıyorum bebek hasta eşim hasta bende koşturuyorum onların peşine bu sabah 60.1 geldim dikkat etmeme rağmen

Ben ekmeği hamuru tatlıyı tamamen kestim .Su anda 73 ten 72 ye düştüm .Bakalım pazar günü kaç gelicem .Akşam 6 dan sonra yemiyorum artık.Sadece şekersiz kahve yada meyve o kadar. İnşallah su vücudumuza yapışmış yağlardan kurtuluruz.

Tek ogun yiyorum kızlar.Sabah kahve meyve yada bir dilim çavdar biraz peynir o kadar Saat 2 yada 3 gibi yemek yiyorum ekmek hamur tatlı hariç ne varsa ondan yiyorum.Yatana kadar hiç bir şey yemiyorum .Acaip hirslandim bu kilo olayına .Bu sabah 71.4 geldim .Bu şekilde devam edicem.Aclik gece biraz hissediyorum.Ama yemiyorum .Karnım zil çalıyor ve ben öyle yatıyorum.Ac kalmadan olmuycak bu iş iş onu anladım .

Açlık hissetmeden olmuyor bi de o açlık beni mutlu hissettiriyor.Doğru yolda olduğumu biliyorum.Tam tersi tıka basa yeyip yattığımda daha mutsuz oluyorum.
Sabah sadece 2 yumurta yiyip geri kalanı aynen uygulasan daha sağlıklı olur

Çok haklısın başka türlü gitmiycek bu kilolar eskiden 38 bedenmisim ya nasıl bu hale geliyoruz .Doğumdan sonra bırakıyoruz kendimizi bütün yağlar yerleşiyor yıllarca sonra kilo vermek için hemen zaman geçsin istiyoruz .En azından ben öyle istiyorum tabi olmaz biliyorum.Cok kızıyorum kendime hayır yani yemeden olücem sanki yok yok bir daha olmaması için çok ugrasicam gitsin su kilolar bir .Daha almamak için valla ne gerekiyorsa yapicam .

Böyle azimli olduğun için bir daha almayacaksın hiç merak etme.
Ben de 64 kiloyu hayatımda ilk kez doğumdan sonra gördüm.O zaman verdim bir daha da geri almadım.Hatta hep 50 lerde geziniyorum.Bugün 53.5 çıktım 1-2 kg versem bana yeter.
Özetle azmedersen veriyorsun ve bir daha da almıyorsun.

Çok teşekkür ederim.Burada destek oluyorsunuz .Evet gerçekten çok yemek yiyip pişman olmaktansa aç yatıp mutlu uyanmak sloganım oldu .Hep bunu diycem kendime.

Günlük bir öğün yemeğe devam ediyorum.Bugun pazar sabah tartildim .71.4 hala .Bakalım haftaya pazar ne gelicem .Bu hafta beş gün 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum ne kadar fark edicek merak ediyorum.Gelismeleri yine yazarım kızlar.Artik 70 li rakamlardan kurtulmak istiyorum.

Ahhh istediğim boy benim boyum 1.50 .Yinede çok şükür Rabbim e .Boyuna göre bence süpersin ben ne yapim .boy 150 kilo bugün 71.1 i gördüm .Su 70 rakamindan nefret ettim .Hedefim şimdilik 64 .Daha sonraları 54 falan insalllah.Evlenmeden önce 53 tüm .Tabi yaş da ilerliyor .38 yaşındayım.Metabolizma zayıflıyor.Bugun 1 saat spor yaptım .Pazar günü en azından 1 kilo gitmiş olmalı inşallah.

Verirsin hic stres yapma. Ben evlendigimde 57 kiloydum. Simdi 64te düştüm 58e. Kiloyu korumak da zor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…