- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
Kalori takibi icin program onerebilecek olan varsa mesaj atabilir mi? Benim kullandığım bir program var ama kaloriler ne kadar doğru emin olamıyorum
Ben myfitnesspal kullanıyorum. Gayet memnunum tavsiye ederim.
Açlık hissetmeden olmuyor bi de o açlık beni mutlu hissettiriyor.Doğru yolda olduğumu biliyorum.Tam tersi tıka basa yeyip yattığımda daha mutsuz oluyorum.Tek ogun yiyorum kızlar.Sabah kahve meyve yada bir dilim çavdar biraz peynir o kadar Saat 2 yada 3 gibi yemek yiyorum ekmek hamur tatlı hariç ne varsa ondan yiyorum.Yatana kadar hiç bir şey yemiyorum .Acaip hirslandim bu kilo olayına .Bu sabah 71.4 geldim .Bu şekilde devam edicem.Aclik gece biraz hissediyorum.Ama yemiyorum .Karnım zil çalıyor ve ben öyle yatıyorum.Ac kalmadan olmuycak bu iş iş onu anladım .
Çok haklısın başka türlü gitmiycek bu kilolar eskiden 38 bedenmisim ya nasıl bu hale geliyoruz .Doğumdan sonra bırakıyoruz kendimizi bütün yağlar yerleşiyor yıllarca sonra kilo vermek için hemen zaman geçsin istiyoruz .En azından ben öyle istiyorum tabi olmaz biliyorum.Cok kızıyorum kendime hayır yani yemeden olücem sanki yok yok bir daha olmaması için çok ugrasicam gitsin su kilolar bir .Daha almamak için valla ne gerekiyorsa yapicam .Açlık hissetmeden olmuyor bi de o açlık beni mutlu hissettiriyor.Doğru yolda olduğumu biliyorum.Tam tersi tıka basa yeyip yattığımda daha mutsuz oluyorum.
Sabah sadece 2 yumurta yiyip geri kalanı aynen uygulasan daha sağlıklı olur
Çok teşekkür ederim.Burada destek oluyorsunuz .Evet gerçekten çok yemek yiyip pişman olmaktansa aç yatıp mutlu uyanmak sloganım oldu .Hep bunu diycem kendime.Böyle azimli olduğun için bir daha almayacaksın hiç merak etme.
Ben de 64 kiloyu hayatımda ilk kez doğumdan sonra gördüm.O zaman verdim bir daha da geri almadım.Hatta hep 50 lerde geziniyorum.Bugün 53.5 çıktım 1-2 kg versem bana yeter.
Özetle azmedersen veriyorsun ve bir daha da almıyorsun.
Ay ben 58 olsam daha ne yer içer spor yapar onu korurum .Hiç kendini zorlama bence gayet iyisin .Ben 58.2yim. 2 kilo vermek istiyorum ama benim acelem yok açıkçası bu kiloda bana iyi...
Boyum 168 ama.Ay ben 58 olsam daha ne yer içer spor yapar onu korurum .Hiç kendini zorlama bence gayet iyisin .
Ahhh istediğim boy benim boyum 1.50 .Yinede çok şükür Rabbim e .Boyuna göre bence süpersin ben ne yapim .boy 150 kilo bugün 71.1 i gördüm .Su 70 rakamindan nefret ettim .Hedefim şimdilik 64 .Daha sonraları 54 falan insalllah.Evlenmeden önce 53 tüm .Tabi yaş da ilerliyor .38 yaşındayım.Metabolizma zayıflıyor.Bugun 1 saat spor yaptım .Pazar günü en azından 1 kilo gitmiş olmalı inşallah.Boyum 168 ama.
Verirsin hic stres yapma. Ben evlendigimde 57 kiloydum. Simdi 64te düştüm 58e. Kiloyu korumak da zor yaaaAhhh istediğim boy benim boyum 1.50 .Yinede çok şükür Rabbim e .Boyuna göre bence süpersin ben ne yapim .boy 150 kilo bugün 71.1 i gördüm .Su 70 rakamindan nefret ettim .Hedefim şimdilik 64 .Daha sonraları 54 falan insalllah.Evlenmeden önce 53 tüm .Tabi yaş da ilerliyor .38 yaşındayım.Metabolizma zayıflıyor.Bugun 1 saat spor yaptım .Pazar günü en azından 1 kilo gitmiş olmalı inşallah.
Doğru söylüyorsun .Yesek yedek kilo almasak keskeVerirsin hic stres yapma. Ben evlendigimde 57 kiloydum. Simdi 64te düştüm 58e. Kiloyu korumak da zor yaaa