- 4 Ekim 2017
- 83
- 58
- 38
1000 kalori bana az geldi açıkçası bende genelde 1000 alıyorum fakat ben sizin gibi beslenmiyorum. Yani beslenme şekliniz benimki gibi olmadığından tam yorum yapmıcam. Ben yağ protein k.hidrat hepsinde alıyorum günlük zaten sağlıklı zayıflama için şart bu. Bazen 1200 alıyor bazen 900 o gün yediğim akşam yemeği belirliyor genelde kalori miktarını. Bir de yeşil çay içiyorum her gün olmasada.
1000 kalori bana az geldi açıkçası bende genelde 1000 alıyorum fakat ben sizin gibi beslenmiyorum. Yani beslenme şekliniz benimki gibi olmadığından tam yorum yapmıcam. Ben yağ protein k.hidrat hepsinde alıyorum günlük zaten sağlıklı zayıflama için şart bu. Bazen 1200 alıyor bazen 900 o gün yediğim akşam yemeği belirliyor genelde kalori miktarını. Bir de yeşil çay içiyorum her gün olmasada.
Bende her öğünde belli oranda protein yağ ve carb. alıyorum. Sadece proteine veya carba yüklenmiyorum. Dediğiniz gibi sağlıklı olanı da bu. Sadece sabah kahvaltı edemiyorum evden erken çıktığım için. Ben akşam çok fazla kalori almamaya dikkat ediyorum çünkü en hareketsiz olduğum zaman akşam saatleri o yüzden kalorilerin çoğunu öğlene veya aradaki atıştırmalara yayıyorum.