Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
1000 kalori bana az geldi açıkçası bende genelde 1000 alıyorum fakat ben sizin gibi beslenmiyorum. Yani beslenme şekliniz benimki gibi olmadığından tam yorum yapmıcam. Ben yağ protein k.hidrat hepsinde alıyorum günlük zaten sağlıklı zayıflama için şart bu. Bazen 1200 alıyor bazen 900 o gün yediğim akşam yemeği belirliyor genelde kalori miktarını. Bir de yeşil çay içiyorum her gün olmasada.
1000 kalori bana az geldi açıkçası bende genelde 1000 alıyorum fakat ben sizin gibi beslenmiyorum. Yani beslenme şekliniz benimki gibi olmadığından tam yorum yapmıcam. Ben yağ protein k.hidrat hepsinde alıyorum günlük zaten sağlıklı zayıflama için şart bu. Bazen 1200 alıyor bazen 900 o gün yediğim akşam yemeği belirliyor genelde kalori miktarını. Bir de yeşil çay içiyorum her gün olmasada.

Bende her öğünde belli oranda protein yağ ve carb. alıyorum. Sadece proteine veya carba yüklenmiyorum. Dediğiniz gibi sağlıklı olanı da bu. Sadece sabah kahvaltı edemiyorum evden erken çıktığım için. Ben akşam çok fazla kalori almamaya dikkat ediyorum çünkü en hareketsiz olduğum zaman akşam saatleri o yüzden kalorilerin çoğunu öğlene veya aradaki atıştırmalara yayıyorum.

Bende her öğünde belli oranda protein yağ ve carb. alıyorum. Sadece proteine veya carba yüklenmiyorum. Dediğiniz gibi sağlıklı olanı da bu. Sadece sabah kahvaltı edemiyorum evden erken çıktığım için. Ben akşam çok fazla kalori almamaya dikkat ediyorum çünkü en hareketsiz olduğum zaman akşam saatleri o yüzden kalorilerin çoğunu öğlene veya aradaki atıştırmalara yayıyorum.

Anladım :) iyi o zaman sağlıksız bir şekilde olmasını istemem çünkü sonuçta emek veriyoruz ve bıraktığınızda kiloları geri alacaksak hepsi boşa gitmiş olacak şuanda ben 1 haftayı bitirdim çok şükür ve zorlanmadım. Arada canım çekiyor tatlı felan ama gerçekten bir şeye karar verdiysem sonuna kadar yapmalıyım. Umarım bu kiloları vericez. :)

Anladım :) iyi o zaman sağlıksız bir şekilde olmasını istemem çünkü sonuçta emek veriyoruz ve bıraktığınızda kiloları geri alacaksak hepsi boşa gitmiş olacak şuanda ben 1 haftayı bitirdim çok şükür ve zorlanmadım. Arada canım çekiyor tatlı felan ama gerçekten bir şeye karar verdiysem sonuna kadar yapmalıyım. Umarım bu kiloları vericez. :)
Aynen bırakınca kilo geri alinabiliyor genelde. O yuzden hedef kilomuzun 2 kilo altina inmeliyiz. Ben 57 istoyorum o yuzdrn hedefim 55 kilo :)

İnşallahhhh :dua: Benim canım tatlı istediği zaman nescafe içiyorum sütlü, isteğimi bastırıyor. Tavsiye ederim :)

Canım tatlı çekti bir tane kırmızı elma yedim.cidden işe yaradı tavsiye ederim

Keşke gün içine yayabilsek en doğrusu o fakat akşam yemekten sonra yayılıp atıştırma isteği her şeyi mahvediyor.o yüzden akşam iyi doyduğumda atıştırmaya yer kalmıyor.O mantıkla kalorinin çoğunu akşama aktarıyorum

Aynen bırakınca kilo geri alinabiliyor genelde. O yuzden hedef kilomuzun 2 kilo altina inmeliyiz. Ben 57 istoyorum o yuzdrn hedefim 55 kilo :)
Ben 51 istiyorum ama 49a inersem çok zayıf olurum.o zaman benim de nihai hedefim 50 olsun.Bugün çok güzel bir S beden etek aldım içine giriyorum ama sıkıyor.Onun içine rahat rahat girmek istiyorum:KK49:

Günaydınlar
2 yumurta ile güne başladım.1 yemek kaşığı zeytinyağı da içip akşam öğününe o şekilde geçmeyi planlıyorum.
Şimdilik toplam 250 kalori.
Akşamı Max 1300 le kapatmayı düşünüyorum.
Herkese kolaylıklar diliyorum

Akşam ortalama kaç kalori alıyorsunuz acaba

Akşam ortalama kaç kalori alıyorsunuz acaba
1300 kaloriyi ikiye böldüm genel olarak, hafta içi 300ü kahvaltı 1000 akşam yemeği, hafta sonu 500ü kahvaltı 800ü akşam yemeği şeklinde.
Kilo vermem bitince kilo koruma için 1500 kalori hakkım olacak.O zaman 500e 1000 yaparım inşallah.Tabii nefsime hakim olup o günleri görürsem

158–160 civarı tam bilmiyorum kilom normalde 62 felandı şuanda 70 lerdeyim :KK43:
Benim de 1.63 boyum
Kilom 63 küsür
Ama mümkün değil gitmiyo ki
Niye bu kadar yavaş metabolizmam anlamıyorum
Yaşım da çok diil ki 33
Haftada yarım kg gitsin yani
70 baya çokmuş ya :KK43:
Boyuna göre
Daha önce kilo aldın mı
İlk mi

X