Tok tutar doğrudur sağlıklı da gözüküyor fakat bilemedim morbid obezlere bile 900 kalorinin altında verildiğini duymadım.250 canım ama menü şöyle
Sabah 1 haslanmıs yumurta peynır 4 çeri domates yeşil çay
Akşam haşlanmış tavuk 1 çeri domates 1 kaşık yoğurt
Gayet tok tutuyor gercekden hıc ackmıorum
Vücudumda suan bısı yok hatta aşırı sıkılasdı fazla spor ve ek olarak protein ağırlıklı yemekten
Canım doğru haklsn kızmam kesinlikle iyiliğim için soluorsun ama ben 110la başladım aylık 1 2 kılo versem 3 senede bıtmezdı 3sene diyet ve bukadar agır spor yapamazdım oyuzden böyle 1 diyet yapıorum ama yedıklerım cok sağlıklı ve beni harbi tok tutuyor halsız değilim enerjim yerindeTok tutar doğrudur sağlıklı da gözüküyor fakat bilemedim morbid obezlere bile 900 kalorinin altında verildiğini duymadım.
Geçen bir tv programında doktorlar konuşuyorlardı ve 1200 kaloriyi alt sınır kabul ediyorlardı.
Bunu bi araştır lütfen bak yavrun var herşeyden önce sağlık. Sağlığını tehlikeye atma canım.
Ben o doktorları dinlemeden önce aylık 2 kg verme hedefi koymuştum kendime doktorları dinledikten sonra fikrim değişti.Aylık hedefimi 1 kiloya indirdim.
Bana kızma ama geç olsun güç olmasın mantığıyla hareket etmeliyiz.
Bende 250 yi gorunce 1250 yazacakti galiba dedim amaTok tutar doğrudur sağlıklı da gözüküyor fakat bilemedim morbid obezlere bile 900 kalorinin altında verildiğini duymadım.
Geçen bir tv programında doktorlar konuşuyorlardı ve 1200 kaloriyi alt sınır kabul ediyorlardı.
Bunu bi araştır lütfen bak yavrun var herşeyden önce sağlık. Sağlığını tehlikeye atma canım.
Ben o doktorları dinlemeden önce aylık 2 kg verme hedefi koymuştum kendime doktorları dinledikten sonra fikrim değişti.Aylık hedefimi 1 kiloya indirdim.
Bana kızma ama geç olsun güç olmasın mantığıyla hareket etmeliyiz.
Canm seni tebrk ederim ve őncelikle yediklerin ozelliklede kahvaltin zaten direk saglikli ve olmasi gereken diyet kahvaltisi zaten bu ve dayana biliyorsan zaten bazı proflar iki őğűn gőrűsűnű savunuyor ordada sorun yok aksama gelince pfotein oda harika ama arada aksam yemwginde sebzeyemegi+yogurt olarak da ye vitaminsiz kalma hatta belki de yapiyosundur onuda zaten sen 250kalori deyince ben hem inanamadm hem de bu kadar saglikli bir menu asla aklimda gecmezdi amaCanım doğru haklsn kızmam kesinlikle iyiliğim için soluorsun ama ben 110la başladım aylık 1 2 kılo versem 3 senede bıtmezdı 3sene diyet ve bukadar agır spor yapamazdım oyuzden böyle 1 diyet yapıorum ama yedıklerım cok sağlıklı ve beni harbi tok tutuyor halsız değilim enerjim yerinde
PEYGAMBER EFENDİMİZ 2 öğün yermiş sofradan doymadan kalkarmıs ve 1 ogunude hurma veya komposta olurmuş sünnet olan birşey insana zarar verirmi :)
Doktorlar boş konuşuyor her bünye 1 deilki benimki alıştı halsızlık olsa bas dönmesi olsa dıcem haklılar ama üstüne üstlük günlük 3 saat spor yapıorum :)
Kısaca herkez kendi vücudunu tanır ve sınırlarını bilir ona gore bısıler yapar :)
İyi arastırmıssın canım dönüşümlü yapıorum hergün tavuk deıl bazı günler kabak patlıcan vb yiyorum Ama haftanın 4 gunu tavuk 3 gunu sebze seklınde mesela :)Canm seni tebrk ederim ve őncelikle yediklerin ozelliklede kahvaltin zaten direk saglikli ve olmasi gereken diyet kahvaltisi zaten bu ve dayana biliyorsan zaten bazı proflar iki őğűn gőrűsűnű savunuyor ordada sorun yok aksama gelince pfotein oda harika ama arada aksam yemwginde sebzeyemegi+yogurt olarak da ye vitaminsiz kalma hatta belki de yapiyosundur onuda zaten sen 250kalori deyince ben hem inanamadm hem de bu kadar saglikli bir menu asla aklimda gecmezdi amaiki gun once BBC'de izedim cnm yurt disindaki son calismalar şok diyetler savlikli diyor çűnki yuksek kiloda ki denekler kalp,seker,karaciger yaglaasi gibi bir suru sey ile karsi karaiya ya sinirda yada siniri gecmis gorunuyorken 1 aylik sok diyet sonrasi hepsi ortadan kalkmis ve saglikli kan degerine donmus oluyorlar o yuzden uzun vadede saglik sorunu ile diyet yapmaya gore kisa vadede sok diyetle tum saglik tehditlerinden kurtulmak tabiki daha saglikli biz artk şok diyeti sağlıksz diyemeyiz dediler ama ben dayanamam gibi geliyor oda ayrı
Valla kahvaltın da diger yediklerin de harika sen bana baya diyet yaparken fikir vericeksin belli olduİyi arastırmıssın canım dönüşümlü yapıorum hergün tavuk deıl bazı günler kabak patlıcan vb yiyorum Ama haftanın 4 gunu tavuk 3 gunu sebze seklınde mesela :)
Bugün sabah kahvaltımıda paylasıyım resımle berabertoplam kaloriyide yazıcam :)
Hepsi 110 kalori :)
Yumurtayı sadece 2 yumurta beyazıyla yaptım yaparken köyden gelme teyzemin kendi ıneklerının sütüyle yapılmış tereyağı kullandm 1 çay kasığı :) gayet doyurucu isteyen ekmekle yer ben ekmek kullanmıorum sıvı yagıda kullanmıorum cunku işlenmiş ve bitkisel yaglar cokda saglıklı deıl hayvansal yaglar daha saglıklı cok arasdırdım ımkan varsa tere yagı tuketmek gerek veya zeytin yagı :)
Bu menü nasıl tok tutmaz kı ınsanı
Evt bende daha once denediklerime gore en rahat ettigm ve sonuc aldgm kalori sayimi olduBen de bugün 1160 kalori aldım.
Tam istediğim gibi.
Benim için köprüden önce son çıkış ve kalori sayımı gerçekten harika bir yöntem.Çook memnunum.
Herkese kolaylıklar diliyorum
Cok guzel canım doğal yag en iisiValla kahvaltın da diger yediklerin de harika sen bana baya diyet yaparken fikir vericeksin belli olduama malesef benim tanidigm guvenilir tereyag yapan kimse yok malesef hakikisini bulmak artk zor diyorlar bende almiyrm ondan sen o konuda şanslsın neyse ki bizim de çanakkalede kendi zeytinliklerimiz var annemin kendi yağları ve zeytinleri direk ordan geliyor bize bende o konuda sanslym çok şűkűr kendi doğal zeytin yağımızla yapıyoruz tűm yemeklerimizi canm ben de diğer yagları asla kullanmıyorum
Ben tereyağını internetten alıyorum.candar ürünleri.bi araştırın istersenizValla kahvaltın da diger yediklerin de harika sen bana baya diyet yaparken fikir vericeksin belli olduama malesef benim tanidigm guvenilir tereyag yapan kimse yok malesef hakikisini bulmak artk zor diyorlar bende almiyrm ondan sen o konuda şanslsın neyse ki bizim de çanakkalede kendi zeytinliklerimiz var annemin kendi yağları ve zeytinleri direk ordan geliyor bize bende o konuda sanslym çok şűkűr kendi doğal zeytin yağımızla yapıyoruz tűm yemeklerimizi canm ben de diğer yagları asla kullanmıyorum
WoooooowwwwwCok guzel canım doğal yag en iisi
Güncel kilo 70.700 cnm :)
Yap bu dıyetı görüceksn faydasını ama tabıkı spor destekli :)
Tamam canm tesekkur edrm arastrcamBen tereyağını internetten alıyorum.candar ürünleri.bi araştırın isterseniz
Aaaaa yuppiBugün 1016 kalori almışım.
Yarın benim tartı günüm.Her ayın 1 inde tartılıyorum.
1 Temmuzda 57.9
1 Ağustos'ta 56.2 kiloydum.
Yarın 1 Eylül çok heyecanlıyım.
Siz de yazarsanız arkadaşlar aylık takip yapalım.
Saol canım♡ spor önemli cok kendıne yuklenmeden yap herseydenWoooooowwwwwcanm daha ben başlamadan sen beni solladn geçtin bile bravo sabah hemen başlıyorum sabah kalkar kalkmaz tartılıp kilomu yazıcam ve kalori sayımıma direk başlycam bende bende koşu bandı ve kondisyon bisikleti,trambolin ve plates malzemeleri lastim,çember gibi filan var ondan bazen boyle ara versem de genel de her zamn spor hayatm da var canm hìç bırakmıyorum yazn hep tatil de olunca yapamadm ama kışın çok dűzenli yapıyorum sporumu bide aralar da bazen de bunlar yerine dans yapyrm canm bu arada sen en son 74 diyordun kacgunde verdin 4kiloyu
Wooowww şokSaol canım♡ spor önemli cok kendıne yuklenmeden yap herseyden
74.400düm pazartesi bugün 70.700 cnm
Çok saol canım ♡ çok ugrasıorum spor menü normal aslnda bukadar seye goreWooowww şokbu fark benim tam bir ayimi alir yaaaa sen sűpersin
Ne gűzel tartının 6ile başladgnı gőrmek morel oluyor çok az kalmış bu hafta 69 u gőrűrsűnÇok saol canım ♡ çok ugrasıorum spor menü normal aslnda bukadar seye gore
İnşallah cnm ama bir çok kişi bana yalancı dedi verdiğim kılolar için okadar çabuk verılmezmız günde 250 kalori ile ınsan yasayamazmıs hastanelık olurmus 3 saat spor yapamazmısım bukadar yemeyle dayanamazmısım hergun spor yapamazmısım falan fılan birsürü ıtham üzüldüm burda hangi amaçla yalan konusucam kmse bana 1 şey vermıcek 1olursam veya kılo verirsem ben kendim için yapıorum yalan solemek başkalarından çok kendimi kandırmak demek ama kmseye anlatamıorum cnm malesefNe gűzel tartının 6ile başladgnı gőrmek morel oluyor çok az kalmış bu hafta 69 u gőrűrsűnbende ne gűzel yaz başı 69 dum yazın gene 7li rakamlara çıktm pooff... biran once bende 69 u geri gorurum umarm 6lara donunce morel oluyor gercekten sonra da beraber 5li rakamlara doğru yol alrz artk
Canm boşver sen boylelerinin asıl amacı belli kendi yapamycakları için sende yapma istiyorlar yada yaptgna ininmak istemiyorlar boyle insanlarla dolu ortalık sen sakın űzűlme yada demorilize olma boşver bırak kıskanan çatlasn spor konusun da benim de bir ara katldgm gruplar da çok űstůme gelinmisti cok sacma kimse kimseyi tanimiyor amac ne olabilir ama anladm ki insanlar tanimasada yapamycaklari bir sey duyunca hased ediyor malesef keske onun yerine takdir edebilcek bir kisilige sahip olsalar ama malesef tűrkiyenin gercegi bu canm kadinlarin bir kismi isterse bir tencere yemek yesin genede 15 dakika bile spor yapamiyor onun icin de yapana inanamyor hele ki yemeyip yapan olursa boyle resmen topa tutuyorlar insanı yazık çok yazıkİ
İnşallah cnm ama bir çok kişi bana yalancı dedi verdiğim kılolar için okadar çabuk verılmezmız günde 250 kalori ile ınsan yasayamazmıs hastanelık olurmus 3 saat spor yapamazmısım bukadar yemeyle dayanamazmısım hergun spor yapamazmısım falan fılan birsürü ıtham üzüldüm burda hangi amaçla yalan konusucam kmse bana 1 şey vermıcek 1olursam veya kılo verirsem ben kendim için yapıorum yalan solemek başkalarından çok kendimi kandırmak demek ama kmseye anlatamıorum cnm malesef