Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Aynen sana çok katılıorum canım guzel ozetledın rabbım anlayacak bır kapasıte nasıp etsn ınsallah
İnsanı yalancılıkla ıtham etmek kolay ama ben hakkımı helal edmıorum onlara
Ben 2 aydır dıyetteyım ama başlarda 700 kalori falan alıordum sporumda 1 saattı haftada 3 kılo verıordum sonra bırazdaha dusurdum derken 3 4 haftadır 250 kalori alıorum sporumuda 3 haftadır 3saate cıkardım ama millet iradesiz dıe benide kendileri gibi gördüler yalancı yapamaz falan takmıcam artık saol cnm

Cnm veremeyenler dusunsun bak sen ne guzel vermissin mutlu olmana bak daha da inceldikce artk her istedigni giyebiliceksin daha spor sayesinde sikilastidkca istedigin gibi gorunmeye basliycaksn aynaya her baktginda daha mutlu oluyorsundur simdi sen bunlara odaklan bence negatif insanları gormezden gel onlar da mutlaka senin yerinde olmak istiyorlardır zaten ama bunu soyliyebilecek ozguven ve iyiniyete sahip diiller demek ki bak bu arada ben de bugun basladmmmm.... şimdilik 1200 ile baslamayı planlıyorum bende booll booll da su içiyorum bakalm hayrlısı

Saol canım destegın ıcın harıka 1 ınsansın keske dunyanın heryerınde 1tane senden olsa
Tmm cnm ınsallah sende harıka kılolar verirsin ennkısa zamanda bu su önemli en az 3ltr iç ben 3.5 en az spor da yapınca su cok sart kalori mıktarı ii sağlıklı seylerden yana kullan onları 2 ogun yıyım döner hamburger yiyim olmaz

Sagol canm tavsiyelerini dinliycem sonucta işe yaramış bana da yardımı olur suyu şimdilik 2 litre içiyorm ama gitgide suyu arttrmaya kaloriyide dusurmeye çalıscam bakalm basarabildigm kadar

Canım yalan söylüyorsun diyenlere kulak asma.neden yalan söyleyesin ki.
Ama ben hala bu kaloriyi çok ama çok az buluyorum.inşallah sağlıkla hedefine ulaşırsın ve biz bunun yapılabilirliğini görmüş oluruz

Saol cnm ♡ sık sık yazıcam bılgı verıcem cnm

Günaydın hanımlar
1 Eylül güncel kilom 54.8
Sizden de bekliyorum
Ooooo sűper ben bu kiloyu gőrebilicemiyim acaba bu rakam hedefim de bile yoktu ama artk karar verdim vende hedefimi assagi cekicem yeni hedifim 55 aayyy sen şuan hedefimin kilosundasn yaaaa bende istiyor bende gűncel kilom 72.5 ile kalori sayımıma başladm

Olur canım ya neden olmasın ki.gayret ve irade.
Benim boyum 157 senin boyun daha uzun sa ısım.benim hedefim de 52.
İnşallah hepimiz hedefe ulaşırız

Bu günden sonra günlük kalori hedefim 1300.
1300 kalori alırsam ayda 1 kilo veriyorum.Benim hedefim de bu şekilde

Olur canım ya neden olmasın ki.gayret ve irade.
Benim boyum 157 senin boyun daha uzun sa ısım.benim hedefim de 52.
İnşallah hepimiz hedefe ulaşırız
Senin hedefine cok az kalmis canm benim daha baya var ama bende cok yuksek rakamlar beklemiyorum cunki cok sıkı yapamam ven de ayda 3-4 kilo verebilsem yeter de artar

Bir de nacizane bi tavsiyem olacak.ben 40 yaşımdayım ve 20 yaşındaki kıyafetlerimden hala giydiklerim var.
Hiçbir zaman ipin ucunu kaçırmadım.Benim en büyük kilom +5 olur. Yani 60ları hamilelik dışında hiç görmedim.çünkü kendime hiç güvenemiyorum çok yüksek kiloları veremezmişim gibi geliyor.Korkuyorum işin açığı.Bu korku da beni tetikte tutuyor.
Yani özetle 3-5 kilo demeden hemen verip yılanın başını küçükken ezmek gerekiyor.

Kesinlikle katiliyorum canm bende cok zor veren biriyim hamile olana kadar da kilomdan cok memnundum ama malesef cok kotu ve sorunlu bir hamilelik gecirdim ve 20 kilo aldm 10 kilosunu verdim ama vucut sonra durdu diger 10 kiloyu vermem zor oldu 68 e gelince tikanp kaliyorum sikili0 ara verdigim zaman da da 3-5 kilo yu bulmadan tekrar ipleri elime aliyor ve tekrar 68 e donuyorum yaza girerken de yine 69.5 dum yaz boyu tatilde oldugum icin diyet yapmadm ve simdi yazı 72.5 ile bitirmism cok sukur 3 kiloyu gecmemis yine ki vucut zaten diyeti biraktgi icin su tuttu ve diyete baslaynca zaten ilk haftalar suyu atp iyi bir dusus yasndigi icin biliyorum ki kisa surede gene 69-68 e inmis olucam ama artk şu 68 dee takilip kalmaktan biktm inslh dogum oncesi kilom olan 58e duserim ben yillardtr hep spor ve dans yaptgm icin kas ve kemik oranm agir bide goguslerim iri ve popoluyum da zaten bunlar agir basiyor ve vucudumda orantili ondan 58 de cok iyi oluyorum gogsum ve popom kaliyor karnim belim ince dumduz oluyor kendimi o kiloda begenyrm ondan hedefim 58-59 du benim bakalm inslh bu kez basaririm ya bi versem hamile kalmadikca bi daha almam kendimi biliyorum cunku 2-3 kilo da bir ben fren yapiyorm ama inslh artk bu sefer verir kurtulurum cok sıkıp stres yapmak istemiyorum 6 ayda gitsede olur yeter ki gitsin

Kesinlikle canım
Benim mantığında yavaş olsun,kalıcı olsun,benim olsun
Ben o kadar iradeli olamıyorum maalesef ayda 1 kilo benim için iyi oluyor.
Kalori sayma ise muazzam birşey bi defa yoksunluk hissi yok.istediğin herşeyden yiyebilmek harika..
Bu yöntemle hepimiz başarıcaz inanıyorum

inslh

Kalori sayarken istedigimiz her seyi istedigimiz kadar yiyebilir miyiz kaloriyi asmadigimiz sürece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…