Ben devam ediyorum zig zagla.Kızlar devam ediyormusunuz? Gűncel kilonuz kaç?
Kac kaloride kalmaya calisiyorsun canm bende tekrar basladm 3gundur 1000 kalori ile gunu kapatiyorumBen devam ediyorum zig zagla.
Zig zag oldugu icin degisiyor ama 1100 civari en fazla 1200. Bugun de 1100 civarı olduKac kaloride kalmaya calisiyorsun canm bende tekrar basladm 3gundur 1000 kalori ile gunu kapatiyorum
Kilo verdinmi pekiZig zag oldugu icin degisiyor ama 1100 civari en fazla 1200. Bugun de 1100 civarı oldu
İki hafta once ilk basladigimda odemle birlikte 3 kilo verdim .sonra gecen hafta seytan durttu bi detoks yap dedi, ilk gunden elime yüzüme bulastirdim, arti geldim haliyle ve vucut küstü. Gecen haftadan beri iyi geçinmeye calisiyoruz, anca gönlü oluyor.Kilo verdinmi peki
Şuan 3.günüm canım 2.5 gayet harika benceİki hafta once ilk basladigimda odemle birlikte 3 kilo verdim .sonra gecen hafta seytan durttu bi detoks yap dedi, ilk gunden elime yüzüme bulastirdim, arti geldim haliyle ve vucut küstü. Gecen haftadan beri iyi geçinmeye calisiyoruz, anca gönlü oluyor.
Sadete gelecek olursak 2.5 kilo gitti 2 haftadır
Sen ne zaman basladin
Evet zor da olsa toparladım, cok dikkat ederek yemiyorum ama hedef kaloriden pek cikmiyorum. Sen de bi haftayi kapat bakalım nasıl etki edecekŞuan 3.günüm canım 2.5 gayet harika bence
Evt cnm bakalmEvet zor da olsa toparladım, cok dikkat ederek yemiyorum ama hedef kaloriden pek cikmiyorum. Sen de bi haftayi kapat bakalım nasıl etki edecek
Kullanılıyor canmSelam kızlar bu topik kullanılmıyor mu artık kalori sayımı topiği başka var mı ki
Devam ediyormusun acaba ? güncel kilon kaç ? Kaç kalorilik bir diyet uyguladın ? Yanında spor vs. gibi destekleyici bir şey yaptın mı? Bizi bilgilendirirsen çok seviniriz.selam kızlar ben 1 ağustos itibariyle kalori hesabı yapmaya başladım, başlangıç kilom 74 bugün itibariyle 66 kilodayım
1000 kalorilik diyetteyim,masa başı çalışıyorum, sadece sabah 15 dk yürüyüş yapıyorum kasımın başına kadar devam edeceğim 64 kiloyumDevam ediyormusun acaba ? güncel kilon kaç ? Kaç kalorilik bir diyet uyguladın ? Yanında spor vs. gibi destekleyici bir şey yaptın mı? Bizi bilgilendirirsen çok seviniriz.
Ooooo süper canm 10 kilo vermişsin1000 kalorilik diyetteyim,masa başı çalışıyorum, sadece sabah 15 dk yürüyüş yapıyorum kasımın başına kadar devam edeceğim 64 kiloyum
Ooooo süper canm 10 kilo vermişsintebrik ederim 2 ay da süper valla keşke ben de baslayabilseydim eylulde başlaycam dedim ama nasip olmadı özel sebeplerden diyeti düşünebilecek durum da değildim malesef vaşlayamadm şimdi de regleyim canm pazarresi direk başlıycam bu sefer inslh ben de 1000 kalorilik yapmayı düşünüyorum canm peki genelde ne tarz besleniyosun ekmek yiyomusun yada yagi nasl kullaniyosun tatli yada cikolata yiyomusun ? Genelde ne tarz besinler rercih ediyosun? Kahvalti,aksam aralari felan nasl yapiyosun
Çok sağlık diyet yapmışsnyağlı yiyecekler,şeker,beyaz ekmek,pirinç,poğaça,tatlı, bunların hepsi hayatımdan çıkanlar,sabahları aç karına 1 bardak limonlu su,kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği,azıcık peynir,5 zeytin,salatalık vs bazen sadece 2 side olabiliyor ekmek,peynir gibi ,ara öğünlerim yeşil çay (gün içinde 2 kupayı geçmeyecek şekilde),öğle yukarıda saydıklarımın dışında gelenlerden yiyorum,akşamda aynı şekilde
58 aslında hedefim daha onun altınada düşmek istemiyorum 60 da olur yani ,buradan yazarım bakalım ay sonu kaç olucamÇok sağlık diyet yapmışsnteşekkűrler bende simdi 72ym biran önce baslayp 60lı kilolara donmek istiyorum ve 56-58 civarına kadar devam etmek istiyorum senin hedefin kaç canm
Hedefine az kalmış zaten ne güzel58 aslında hedefim daha onun altınada düşmek istemiyorum 60 da olur yani ,buradan yazarım bakalım ay sonu kaç olucam
Bugün ufaktan başladm ama regle olduğum için tatlı ve karbonhidrat isteğim çoktu ondan pek sağlıklı beslenemedim ama műmkűn olduğunca frenlemeye çalışıp 1200 kaloride kaldmHedefine az kalmış zaten ne güzeldarısı başıma