Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Merhabalar
Ben de kalori sayıyorum.15 günde 1 kilodan fazla gitti.diyetarkadaşım sitesini kullanıyorum.yaklaşıkolarak ortalama 1150 kalori almışım.
Ağustos sonuna kadar 1200lerde tutup Eylül ayında 1300 kalori almayı planlıyorum.
Hızlı kilo vermek çok ama çok zararlıymış bu yüzden hedefim ayda 1 kg vermek
Yavaş olsun,kalıcı olsun,benim olsun.
Kalori ihtiyacınıza 300 kalori eksik alırsanız ayda 1 kg kaybediyorsunuz.
Benim ihtiyacım 1600 gözüküyor ben de 1300 alıcam.
Herkese kolaylıklar dilerim.
Merhaba canm hoş geldin ben de bayadr ara vermiştm buralara :KK54: eee... yaz dőnemi ve tatiller araya girince tabi diyeti bırakmıştm hatta baya da saldm ve artk yavaş yavaş toparlanmam lazım:cool: bu hafta en azından bir iştah kontrolu ve su takibi ile işe başlıycam 1 eylűle kadar suyumu tekrar içmem gereken 2lt civarına yemekleride daha olçűlű kontrollű miktarlara çekip őn hazırlğmı yapmş olarak 1 eylűl de de dirak kaloroli sayımına başlycam :KK9:

Merhaba canm hoş geldin ben de bayadr ara vermiştm buralara :KK54: eee... yaz dőnemi ve tatiller araya girince tabi diyeti bırakmıştm hatta baya da saldm ve artk yavaş yavaş toparlanmam lazım:cool: bu hafta en azından bir iştah kontrolu ve su takibi ile işe başlıycam 1 eylűle kadar suyumu tekrar içmem gereken 2lt civarına yemekleride daha olçűlű kontrollű miktarlara çekip őn hazırlğmı yapmş olarak 1 eylűl de de dirak kaloroli sayımına başlycam :KK9:
Hepimize kolay gelsin.boy ve kilon kaç ve tabii ki hedefin

Vereceğim kilo az olduğu için yavaş yavaş ve kalıcı olması için ayda 1 kilo bana yeter.
Bugün
sabah 2 yumurta: 160 kal
Öğleden sonra: Burger whooper menü: 1164 kal
Toplam: 1324 kal
Hedefim 1200 dü ama geçiyor yarın 1100 almayı planlıyorum

Vereceğim kilo az olduğu için yavaş yavaş ve kalıcı olması için ayda 1 kilo bana yeter.
Bugün
sabah 2 yumurta: 160 kal
Öğleden sonra: Burger whooper menü: 1164 kal
Toplam: 1324 kal
Hedefim 1200 dü ama geçiyor yarın 1100 almayı planlıyorum
Keşke sağlıklı bısilerden alsaydın o kaloriyi vücutta çok farklı işlem goruor kılo vermeni yavaslatır zayıf olsanda sporda yapmıosan yağlı bir vücudun olur cnm dikkat et
Ben hergün 600 ip
10 dakka 30 sanıe plank 142 dakka eliptik bısıklet 2500 3000arası adım ve 32 mekik cekıorum

Hepimize kolay gelsin.boy ve kilon kaç ve tabii ki hedefin
Boy 1.62 kilo yaz baslarn da 69.5 idi ama dediğim gibi tatillerde birkac bir kaç kilo geri aldm tam kacim bilmiyorum son gunlerde tartilmadm ama 71-72 filan galiba canm 1 eylul de tartilicam net kilomu ve olculerimi alip takibe ve diyete basliycam canm onun icin 2-3 güne tam net kilomu yazarm ; )

Keşke sağlıklı bısilerden alsaydın o kaloriyi vücutta çok farklı işlem goruor kılo vermeni yavaslatır zayıf olsanda sporda yapmıosan yağlı bir vücudun olur cnm dikkat et
Ben hergün 600 ip
10 dakka 30 sanıe plank 142 dakka eliptik bısıklet 2500 3000arası adım ve 32 mekik cekıorum
Haklısın canım fast food çok seviyorum ama çok sık tüketmiyorum aslında.Tencere yemeği önceliğim tabii ki
Spora gelince 1 gün yapsam 1 hafta dinleniyorum.o_O
O konuda başarısızım.Keşke 1 eylülden itibaren birşeyler yapabilsem.Seni takdir ettim.Bravo :super:

Boy 1.62 kilo yaz baslarn da 69.5 idi ama dediğim gibi tatillerde birkac bir kaç kilo geri aldm tam kacim bilmiyorum son gunlerde tartilmadm ama 71-72 filan galiba canm 1 eylul de tartilicam net kilomu ve olculerimi alip takibe ve diyete basliycam canm onun icin 2-3 güne tam net kilomu yazarm ; )
1 Eylül bizim için yeni bir başlangıç olsun.

Haklısın canım fast food çok seviyorum ama çok sık tüketmiyorum aslında.Tencere yemeği önceliğim tabii ki
Spora gelince 1 gün yapsam 1 hafta dinleniyorum.o_O
O konuda başarısızım.Keşke 1 eylülden itibaren birşeyler yapabilsem.Seni takdir ettim.Bravo :super:
Cok saol canım bende sevıorum ama kendi tutuorum sonuçta kendimiz için yapıoruz bunu ev yemeği tercih et ve spor en azından haftada 4 gün yap

Sűper valla seni tebrik ederim:KK9: bende spor yapiyorum artk eylulden itibaren birlikte yaparz kalorisayimi ve sporu :KK66: zaten suan kilomuzda yakin olms :KK66: kac kaloride kalmaya calisiyorsun peki
Saol cnm olur bana uyar :)
Ben baya düşük ama besleyici yıyorum 250 kaloriyi gecmıorum 2ogun yıyorum proteın agırlıklı :)

Canım günlük 250 kalori mi:KK43:
250 canım ama menü şöyle
Sabah 1 haslanmıs yumurta peynır 4 çeri domates yeşil çay

Akşam haşlanmış tavuk 1 çeri domates 1 kaşık yoğurt
Gayet tok tutuyor gercekden hıc ackmıorum
Vücudumda suan bısı yok hatta aşırı sıkılasdı fazla spor ve ek olarak protein ağırlıklı yemekten

X