Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
İşten buraya yazmaya vakit olmuyor. eve gelince hemen uyuyorum. Ben kalori sayamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. Bir de şu şekeri bırakabilirsem harika olacak. Sen de iyi gidiyorsun. Tatlım sen bana kilonu yaşına ve boyunu yazar mısın? Ben de senin alman gereken kalori miktarını söyleyeyim.

Tamam canm odem mi oldum.ne oldu bilmiyorum bugun kilom daha da fazla cikti suan tartida 71 kilo ciktmcanm boyum 1.61 yasim da 30

Kahvalti: 1dilim çavdar ekmegi=70kcal
1dilim pastirma= 10 kcal
1dilim sucuk=30kcal
Sekersiz cay=0

Ara öğün= bir buyuk fincan sutlu kahve 100ml sut ile yapildi=75kcal
Bir kare parca bittir cikolata=25kcal

Bugun simdilik kalorim
Kahvalti 110+Ara 100 = 220 kcal deyim

hafifse 1441 ortaysa 1782 kalori alırsan 1 ayda 63,9 kilo olabilirsin. Yani çok kasma Eğer az yersen daha kötü olur. Benim de bugün tartı günüm. İşten sonra bakacağım yazacağım buraya. Pek diyet yapmadım ama olduğu kadar.

Canm dagha once takip ettiklerim de 1450-1500kcal aldigm zaman ancak sabit kaliyorum ve ustune cikarsam direk kilo aliyorm malesef o hesaplamalardaki gibi yakmiyorum ve gecen aylar bir ara diyetisyene gittigim de vucut analiz cihazina girdim orda metobolizma bizim 1560 cikti yank 1560 kalori anca yakiyorum ve kilo vermem icin de onun baya altina inmem lazim onun icin diyetisyen cok sıkı bir diyet yazdi bana ama o kadar sıkıydıki ben de o listeyi yapamadim

Tabii herkesin vücudu farklı çalışıyor bu genel bir şey. Bende işe yarıyordu bende sana önermek istedim.

Tabii herkesin vücudu farklı çalışıyor bu genel bir şey. Bende işe yarıyordu bende sana önermek istedim.
Tesekkur ederim canm cok sagol ama malesef benim metobolizma iyi kilo vermek icin 1000kcal de kalmam gerekiyor ancak veriyorum aslinda ama o da zor ondan 1200-1300 e kadar cikiyorum yoksa biraz vucudu aliatirayim ben 1000 kcal ye dusurucem canm yoksa veremiyorum malesef

İnşallah verirsin canım. Bende 91 kilo olmuşum

İnşallah verirsin canım. Bende 91 kilo olmuşum
Ooooo 1 kilo daha gitmis supersin canm tebrik ederim seni hadi bakalim 8lere az kaldi en kisa surede seni 8li rakamlar da kendimi de geri 6li rakamlarda gormek istiyorum hadi baklm ben tatil donusu fazla ciktigim odemi atamistm canm nette biraz arastirdim patates yogurt detoksu diye bisey var 3gün suruyor canm 3gün onu yapip odemin den kurtulmaya 69a geri donmeyi hedefliyorum simdilik patates ,yogurt yiyerek devam bakalm sonucu sana yazicam mutlaka zaten 3gun dolunca gene direk kalori sayimina devam canm

Tamam tatlum bende birazdan kalori bildirimi yapacağım

Bana özelden sitenin ismini verirseniz sevinirim

Kalori sayımı ile uğraşmak istemeyenler kalori sayımı yapan siteleri kullanabilirler. Ben öyle yapıyorum. Genelden site ismi vermek uygun olmaz ama isteyenlere özelden site ismini söyleyebilirim.

Özleden söylerseniz sevinirim

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 5 bucuk yıldır evliyim yaşım 21 olucak ekımde 1 kızım var ufak yasta anne olmanın acemılıgı ıle bekarlıkda 53 dogumdan sonra 60 ama dedıgım gıbı yaptıgım cahillik hataları yüzünden 110 kiloya cıkdım 4 yıl ıcınde bugün tam 1 aydır dıyetteyım 12 kılo verdim suan 98 kıloyum tam gazda devam ediyorum diyete pes etmek yok iradem güçlüdür bu konuda daha oncede vermiştim 7 sene kadar önce yanlış beslenme den oturu fazlasıyla aldım ama busefer bilinclendım ve dikkat edicem tekrar hamile kalmadan zayıflamam gerek en az 55 kılo olmam lazım merak eden olursa yaptığım diyet ve spor programımı paylaşırım diyetisyene gitmiyorum kendim yapıorum :) dıyettekı tüm arkadaşlara başarılar bol kılo vermeler

Merhabalar
Ben de kalori sayıyorum.15 günde 1 kilodan fazla gitti.diyetarkadaşım sitesini kullanıyorum.yaklaşıkolarak ortalama 1150 kalori almışım.
Ağustos sonuna kadar 1200lerde tutup Eylül ayında 1300 kalori almayı planlıyorum.
Hızlı kilo vermek çok ama çok zararlıymış bu yüzden hedefim ayda 1 kg vermek
Yavaş olsun,kalıcı olsun,benim olsun.
Kalori ihtiyacınıza 300 kalori eksik alırsanız ayda 1 kg kaybediyorsunuz.
Benim ihtiyacım 1600 gözüküyor ben de 1300 alıcam.
Herkese kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…