- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Aynen sana çok katılıorum canım guzel ozetledın rabbım anlayacak bır kapasıte nasıp etsn ınsallahCanm boşver sen boylelerinin asıl amacı belli kendi yapamycakları için sende yapma istiyorlar yada yaptgna ininmak istemiyorlar boyle insanlarla dolu ortalık sen sakın űzűlme yada demorilize olma boşver bırak kıskanan çatlasn spor konusun da benim de bir ara katldgm gruplar da çok űstůme gelinmisti cok sacma kimse kimseyi tanimiyor amac ne olabilir ama anladm ki insanlar tanimasada yapamycaklari bir sey duyunca hased ediyor malesef keske onun yerine takdir edebilcek bir kisilige sahip olsalar ama malesef tűrkiyenin gercegi bu canm kadinlarin bir kismi isterse bir tencere yemek yesin genede 15 dakika bile spor yapamiyor onun icin de yapana inanamyor hele ki yemeyip yapan olursa boyle resmen topa tutuyorlar insanı yazık çok yazık
İnsanı yalancılıkla ıtham etmek kolay ama ben hakkımı helal edmıorum onlara
Ben 2 aydır dıyetteyım ama başlarda 700 kalori falan alıordum sporumda 1 saattı haftada 3 kılo verıordum sonra bırazdaha dusurdum derken 3 4 haftadır 250 kalori alıorum sporumuda 3 haftadır 3saate cıkardım ama millet iradesiz dıe benide kendileri gibi gördüler yalancı yapamaz falan takmıcam artık saol cnm